IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой е най-добрия начин тогава да се прави ИПО когато всички искаме да си купим акции?
    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
      Първоначално изпратено от ivan61
      И тук със сигурност може да се очаква голямото прее...не на по дребните играчи.
      Който има някаква информация, нека пише. А тези които ги е яд на целия свят да намерят друг форум. Има много.
      Как могат да ни п.....т? Моля те сподели.
      Като на ЛОМСКО,поръчките по време и ти духинг супинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
        И тук със сигурност може да се очаква голямото прее...не на по дребните играчи.
        Който има някаква информация, нека пише. А тези които ги е яд на целия свят да намерят друг форум. Има много.
        Как могат да ни п.....т? Моля те сподели.
        Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• И тук със сигурност може да се очаква голямото прее...не на по дребните играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            Аз пък се надявам да не се повтаря лудостта с ...Трейсчето))
            Иначе....уфф, сори)
            А е супер...интересна компания не само с проекти по енергийна ефективност, но и с многобройните участия в проекти на АЕЦ-а/ сегашния/ и Марица - Изток.

Хайде, и проспекта да видим и...цената))
            Аз пък ще се радвам ако се повторят нещата с Трейса, щото ми се струва, иначе дребният инвеститор... ще го издуха

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo
              ДАНО ДА НЕ СЕ ПОДАДАТ НА МОМЕНТНА АЛЧНОСТ, ДА ПОИСКАТ МНОГО ВИСОКА ЦЕНА И ДА ПРЕЕБАТ ПОЗИЦИЯТА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ГО БАВЯТ, ЗА ДА ВДИГАТ ЦЕНАТА
              ЛИЧНО АЗ НЕ ВЪЗЛАГАМ ОСОБЕНИ НАДЕЖДИ, ДАНО НЕ СЕ ОКАЖА ПРАВ
              ИНАЧЕ КОМПАНИЯТА Е ЧУДЕСНА И БИЗНЕСА Е С ДЪЛГОСРОЧНА ПЕРСПЕКТИВА,
              Смятам че ще изстискат максимална цена на IPO-то.

Коментар

• ДАНО ДА НЕ СЕ ПОДАДАТ НА МОМЕНТНА АЛЧНОСТ, ДА ПОИСКАТ МНОГО ВИСОКА ЦЕНА И ДА ПРЕЕБАТ ПОЗИЦИЯТА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ГО БАВЯТ, ЗА ДА ВДИГАТ ЦЕНАТА
                ЛИЧНО АЗ НЕ ВЪЗЛАГАМ ОСОБЕНИ НАДЕЖДИ, ДАНО НЕ СЕ ОКАЖА ПРАВ
                ИНАЧЕ КОМПАНИЯТА Е ЧУДЕСНА И БИЗНЕСА Е С ДЪЛГОСРОЧНА ПЕРСПЕКТИВА,

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
                  Първоначално изпратено от Valuator
                  Макар във фирмата да работят доста роднини, като цяло се справят много добре с управлението и развитието на бизнеса си.

Мисля, че са успели да постигнат добър баланс между най-доброто от "старата школа" и контактите на Дичко Прокопиев и модерното мислене и разбиране на синовете за структуриране и развитие на бизнеса. Обикновено подхождат към своите проекти със сериозно внимание и добра подготовка.

Прокопи Дичков Прокопиев (с ник PDP - както можеш да видиш по-долу) е и човекът, който ще се грижи за представянето на компанията и отговорите на въпросите ни тук.

Първоначално изпратено от stiff_bg
                  Някой от знаещите може ли да каже нещо за мениджмънта?

http://www.enemona.com/?id=193

Прокопи Прокопиев и Богдан Прокопиев май са синове на баш шефа Дичко Прокопиев?
                  Интересно е дали имат нещо общо с Иво Прокопиев?

Не, нямат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    Макар във фирмата да работят доста роднини, като цяло се справят много добре с управлението и развитието на бизнеса си.

Мисля, че са успели да постигнат добър баланс между най-доброто от "старата школа" и контактите на Дичко Прокопиев и модерното мислене и разбиране на синовете за структуриране и развитие на бизнеса. Обикновено подхождат към своите проекти със сериозно внимание и добра подготовка.

Прокопи Дичков Прокопиев (с ник PDP - както можеш да видиш по-долу) е и човекът, който ще се грижи за представянето на компанията и отговорите на въпросите ни тук.

Интересно е дали имат нещо общо с Иво Прокопиев?
                    най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Понеже много държат на доброто си реноме, не вярвам да допуснат цирк като при TRACE - пилотното IPO на LOMSKO преди няколко месеца с BenchMark го показа. Вече имат опит и мисля, че и този път PDP ще подготви добре нещата с Елана и ОББ

Но нека първо да видим проспекта

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
                        Аз не казвам, че е лошо синовете да работят в компанията.

От структурата на предприятието ми прави впечатление, че определено са изградили добра корпоративна структура. Нещо, което си е рядкост за БГ .

Тук определено мисля да участвам.
                        Е чакай да видим проспекта и цената както казва съни(тя) а и тук акциите мисля че ще са повече към 2 000 000.
                        http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=56113

Коментар

• Аз не казвам, че е лошо синовете да работят в компанията.

От структурата на предприятието ми прави впечатление, че определено са изградили добра корпоративна структура. Нещо, което си е рядкост за БГ .

Тук определено мисля да участвам.

Коментар

• Аз пък се надявам да не се повтаря лудостта с ...Трейсчето))
                            Иначе....уфф, сори)
                            А е супер...интересна компания не само с проекти по енергийна ефективност, но и с многобройните участия в проекти на АЕЦ-а/ сегашния/ и Марица - Изток.

Хайде, и проспекта да видим и...цената))

Коментар

• Макар във фирмата да работят доста роднини, като цяло се справят много добре с управлението и развитието на бизнеса си.

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg

Ами какво за мениджмънта, има толкова много писано във форума само трябва да не те мързи да четеш, да синове са му, на баш шефа.По принцип се чака с интерес това IPO от много голяма част от инвеститори и спекуланти.

Коментар

Working...
                                X