IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skip
    Букбилдинг + кеш!;-)
    Това е истината! ;-)

п.с - Сега съм по спокоен! :-)
    Яко !
    Доста почетох тази седмица за Енемона. След Трейса това ще е второто супер яко ИПО в което ще участвам. Яд ме е, че съм изпуснал много - месец преди Трейса ме светнаха за борсата, обаче ако има повече фирми като Трейс и Енемона смятам, че ще богатеем хубаво и ние покрай тях

Цена не мога да предположа защото съм новак. Един новак като мен каза , че ако е като Енергоремонт щяла да е поне 50 лева. Дано ни дадат малко гювеч като Трейса
    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Букбилдинг + кеш!;-)
      Това е истината! ;-)

п.с - Сега съм по спокоен! :-)

Коментар

• 20-25

Коментар

• Дайте прогнози за цената - преди време смятах, че ще е над 10, но сега при тази печалба може и да искат около 20. Как смятате.

Смятам го като към очаквана годишна печалба 10 мил./12мил акции = 0,83 ст на акция
          При пимерна цена 20лв., P/E идва към 23.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
            Проспекта е потвърден - успех на всички, дано да няма повече трейсиянски изпълнения.

http://www.investor.bg/?id=56629
            абе при тоя ИП не съм сигурен
            *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Проспекта е потвърден - успех на всички, дано да няма повече трейсиянски изпълнения.

http://www.investor.bg/?id=56629
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                Бих заложил на ERH, без жокери

БИНГО !!!

Коментар

• Бих заложил на ERH, без жокери

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                    С "К" ли започва името на дружеството?
                    Със "Е" започва ...

Коментар

• С "К" ли започва името на дружеството?
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                        Тука може и да участвувам, макар да не съм много в час с енргетиката.
                        Но, доколкото съм малко запознат тва е фирма с протекции от АЕЦ-а и бивши директори вътре, та те гладни няма да останат. И с Ерменков чувам добре работели, а скоро и фонд си спретнаха май, за да затворят цикъла: клиент-проект-кредит-ее.
                        Ще има хлеб тука, пък и Бого Манчев още не се е осъзнал да излезе на борсата, Енемона гледа да му издърпа чергата дългосрочно май.
                        Ма нека експертите се искажат все пак.
                        Пич не подценявай Бого Манчев! Той отдавна е на БФБ с едно известно дружество донесло фантастична доходност на някои и завист у други

Ха познай кое е дружеството от един път

Коментар

• Тука може и да участвувам, макар да не съм много в час с енргетиката.
                          Но, доколкото съм малко запознат тва е фирма с протекции от АЕЦ-а и бивши директори вътре, та те гладни няма да останат. И с Ерменков чувам добре работели, а скоро и фонд си спретнаха май, за да затворят цикъла: клиент-проект-кредит-ее.
                          Ще има хлеб тука, пък и Бого Манчев още не се е осъзнал да излезе на борсата, Енемона гледа да му издърпа чергата дългосрочно май.
                          Ма нека експертите се искажат все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
                            Първоначално изпратено от alex2511
                            Първоначално изпратено от koko_chip
                            Кой е най-добрия начин тогава да се прави ИПО когато всички искаме да си купим акции?
                            Като монбат, трейсианците, ама по малко шарани да има ,разбираш ли ?
                            И как да бъдат намалени шараните викаш?
                            Да поискат парите напред както писа някой тук. И отделно поръчка а минимум 50 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                              Първоначално изпратено от koko_chip
                              Кой е най-добрия начин тогава да се прави ИПО когато всички искаме да си купим акции?
                              И как да бъдат намалени шараните викаш?
                              Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip

Коментар

Working...
                                X