Това е неконсолидиран отчет, нали така ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного зле , но кой ли е очаквал и да е добре , http://www.investor.bg/files/bulleti...d7858b36b8.pdf
Коментар
-
Много зле , но кой ли е очаквал и да е добре , http://www.investor.bg/files/bulleti...d7858b36b8.pdf
Last edited by inta53; 05.02.2014, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеИмаше съобщение, че ще закъснеят с една седмица. Живот и здраве от 10.02.2014 трябва да са на разположение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеОтчети няма ли да излизат тук? ...или може би съм го пропуснал някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеОтчети няма ли да излизат тук? ...или може би съм го пропуснал някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеОт темата за МСH съм си направил извода, че си разумен човек - това за дивидентите по обикновените нали не го мислиш сериозно - и да имат желание - парите са им много кът - щото трудно ги генерират.
С оглед обаче, че един ден привилегированите ще се преобразуват на обикновени е добре да подържат и добра цена. Затова се впускам и в мечти за дивидент и по обикновените
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗа кеша ясно Деси,но те имали „счетоводно-технически“проблеми с публикуването дори на един бюлетинТова всичко идва от малките прокопита,супер некадърни са
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
Нямат кеш, затруднени са финансово, но бизнес има , така че очаквам скоро скокче и тук и то якоооо.Това всичко идва от малките прокопита,супер некадърни са
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЕй големи мишоци тезиИ отчета щял да закъснее,а новото е продали Никопол
газ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеДивидента ще дойде...рано или късновъпроса е как ще се развива енемоната
Дано с новите поръчки и печалбите да почнат да скачат, че да има дивиденти и по обикновените акции
...чакай че се замечтах нещо май
Коментар
Коментар