IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Знам, знам Да видим... Платят ли го тръгваме Мисля, че всичко ще е ок
    Утре трябва да публикуват отчета за Q4 и ако няма изненади ОТЛЕПЯМЕ
    НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО

Коментар

• Знам, знам Да видим... Платят ли го тръгваме Мисля, че всичко ще е ок
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Чакаме го, другия месец
        стига да няма пак промяна

Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
        Тия гадове да дадат дивидента и от там всичко ще тръгне. Да не се правят на ударени

Коментар

• Тия гадове да дадат дивидента и от там всичко ще тръгне. Да не се правят на ударени
          не е препоръка

Коментар

• Тук някой преди време се хвалеше, че е направил добра печалба при спада до 2.60 ако не се лъжа. Може би сега е време да се обърне поглед насам отново. Изглежда не лоша алтернатива ...колкото и трудно да се вярва на мениджмънта

Коментар

• само виж разликата м/у обикновените и привилегированите акции на химимпорт. И имай в предвид, че при прив. трябва да се изплатят още общо 71 стотинки дивидент, докато станат на обикновени Вади си сам изводите
              Last edited by LuckyYou; 11.01.2014, 08:30.
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Нали не мислиш, че хората са толкова глупави Повишението преди дивидента калкулира дивидента в цената. Ако си купил на 4 е било доста преди дивидента. След ОС решението бяха общо взето 1 дивидент нагоре. Именно това е, чакай ама дали ще дочакаш
                Ами ако беше следил събитията, щеше да видиш, че настина стана така, както съм го описал. И както ти си го описал. А дали са глупави хората, не знам
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  За тия, които са купували на 4лв и то преди да се разпредели този дивидент им е ок Февруари чакаме да платят и останалата част и от там да дърпаме и тука. Най-накрая
                  Нали не мислиш, че хората са толкова глупави Повишението преди дивидента калкулира дивидента в цената. Ако си купил на 4 е било доста преди дивидента. След ОС решението бяха общо взето 1 дивидент нагоре. Именно това е, чакай ама дали ще дочакаш

Коментар

• За тия, които са купували на 4лв и то преди да се разпредели този дивидент им е ок Февруари чакаме да платят и останалата част и от там да дърпаме и тука. Най-накрая
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Хм, а преди месеци някой ме хокаха че съм се прецакал като съм продал тук.
                      Пък аз с тоя кеш купувах Хим между 1,30 и 1,10
                      Алтернативите момци, алтернативите са най-важни при играта на борсата
                      Ми преди месец различно изглеждаха нещата. Платиха забавения дивидент, обявиха печалба, обявиха нови договори в чужбина и тия, дето купихме по 10 лева се надявахме че са минали през проблемите и са на правата Е сбъркали са явно.
                      Хим не ме кефят. Просто мисля, че едни хора местят парите от левия джоб в десния и могат да докарат каквото си искат, така че ако ги хванеш на правилната фаза, кеширай и бегай. Преди години си купувах Зърнени Храни... не питай
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        Цената отиде у тиквите
                        За да се търгуват привилегированите, при такъв гарантиран дивидент, на такива цени, изглежда никой не вярва да види дивидент не само тоя дето го обещаха ами и за следващите години
                        Хм, а преди месеци някой ме хокаха че съм се прецакал като съм продал тук.
                        Пък аз с тоя кеш купувах Хим между 1,30 и 1,10
                        Алтернативите момци, алтернативите са най-важни при играта на борсата

Коментар

• колко да е оптимистично

Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          Е ти пък чак никакъв 35% дивидент по привилегированите звучи оптимистично
                          Цената отиде у тиквите
                          За да се търгуват привилегированите, при такъв гарантиран дивидент, на такива цени, изглежда никой не вярва да види дивидент не само тоя дето го обещаха ами и за следващите години

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
                            Само тук никакъв оптимизъм ?
                            Е ти пък чак никакъв 35% дивидент по привилегированите звучи оптимистично

Коментар

• Само тук никакъв оптимизъм ?

Коментар

• Ще увеличават капитала ли
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X