всички посредници са получили от преди два часа от елана разпределението по инвеститори поименно , така, че не си губете времето в празни математечески изчисления, ами давайте да решаваме какво ще правим!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Явно въпросът си остава, а именно:
Първоначално изпратено от La CostaМарияне,
нещо не се вързват сметките. Щом като ВСИЧКИ подадени поръчки са за около 1 млрд лева, т. е. към 30 пъти повече от 33,6 млн лева, как така се получава, че за едните презаписването е 30 пъти, а за другите - 60 пъти?
Я кажи кой и кога ни измами?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановСамо дето може търсенето наистина да е 30 пъти, но 1-2 пъти от него да е на минималната цена от 11 лв. или друга цена под 16.8 лв. и накрая да се окаже че класираното търсене е 1/29 или 1/28
така че се самоцензурирах, защото просто не знам дали всичките 1 млрд. лв. са на максималната цена и пазарни поръчки или има и доста лимитирани под максималната цена и чисто математическия модел да се окаже с грешни начални данни и съответно грешен резултат
Според мен имаме удовлетворяване на 50% от лимитираните и 1.66% от пазарните поръчки. Институционалните инвеститори са били достатъчно светнати да пускат лимитирани. ;-)
Коментар
-
Пардон, сега се сетих че официално е съобщено
Едва 0,16% от общото количество поръчки принадлежи на лимитирани поръчки с максимална цена под 16,80 лв
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от GenChoПървоначално изпратено от rinoЧисто математически след като търсенето е общо 30 пъти над предлагането, а една група инвеститори е удовлетвена при коефициент 1/30, а друга при коефициент 1/58, има и група удовлетворена при коефициента 1/2 (50%). Проверката е 1/58+1/2=2/60=1/30.
XA-XA-XA-XA-XA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
така че се самоцензурирах, защото просто не знам дали всичките 1 млрд. лв. са на максималната цена и пазарни поръчки или има и доста лимитирани под максималната цена и чисто математическия модел да се окаже с грешни начални данни и съответно грешен резултат
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от neeeПървоначално изпратено от CrazyHorseхахахаха вие сте егаси смешниците...елана мина от осанна до разпни го и то само защото не сте чели докиментите и не следвате простата бизнес логика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenChoПървоначално изпратено от rinoЧисто математически след като търсенето е общо 30 пъти над предлагането, а една група инвеститори е удовлетвена при коефициент 1/30, а друга при коефициент 1/58, има и група удовлетворена при коефициента 1/2 (50%). Проверката е 1/58+1/2=2/60=1/30.
Коментар
-
Аз се обадих и ми казаха бройките! Няма инсинуация - /60!
В интерес на истината не са се самозабравили савсем и в другия ми посредник е същото - /60
Първоначално изпратено от cooliceЕдно приятелче е звъняло в елана и са му казали че няма официално инфо засега ще има утре сутрин....
Статията е някаква спекулация
Коментар
-
Искам само да обърна внимание, че на сайта на Елана допреди 5 дена се мъдреше обръщение, в което ясно декларираха че ще се стремят към равнопоставеност при разпределението на акциите!
След като К.Колчев мрънка какво е записването за Трейс и как непрозрачно и манипулативно ДФ-тата надували пазара, да сътвориш такава наглост е върха на дебелоочието.
Ако си беше ясно записал в Документа за предлаганите книжа, че ще разпределя на когото , каквото поиска,(както беше при КАО), тогава естествено никой не може да възрази.
Но до последно да викаш "дръжте крадеца!", при положение , че ти си най-големия крадец......
Коментар
-
Ами естественно че трябва да си имаме асоциация,..тука мое се дрънкаме колкото искаме, ама те отвън хептен за мезе ни взеха.
Аз никъде не прочетох за такова разпределение в конспекта, ако някой е чел за специфики на разпределението да сподели.
Просто трябва организация която да им диша във врата иначе оправия няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinoЧисто математически след като търсенето е общо 30 пъти над предлагането, а една група инвеститори е удовлетвена при коефициент 1/30, а друга при коефициент 1/58, има и група удовлетворена при коефициента 1/2 (50%). Проверката е 1/58+1/2=2/60=1/30.
Коментар
Коментар