btw - golemite indivudualni si poluchavat otnoshenieto na institucionalni obiknoveno
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
oshte neshto - kym mrynkashtite - s ogled na vtorichnata tyrgovia, kak bihte razpredelili vie razlichnite klasove investitori?
- po ravno
- predimstvo za instiucionalni
- predimstvo za individualni?
btw - golemite indivudualni si poluchavat otnoshenieto na institucionalni obiknoveno
ps - niamam nishto obshto s Elana, no me smushtava nevezhoto pluene
Коментар
-
standartna praktika e da ima 2 knigi (books) - za retail investitori i za institucionalni. Mnogo chesto te sa s razlichno nivo na prezapisvane i syotvetno udovletvoriavane (kato pravilo retail e po-prezapisana v bull market i po-malko prezapisana v bear-market)...tochno zatova se kazva bookbuilding i bookrunnerite imat pravo da reshavat!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neeeПървоначално изпратено от CrazyHorseхахахаха вие сте егаси смешниците...елана мина от осанна до разпни го и то само защото не сте чели докиментите и не следвате простата бизнес логика...
Коментар
-
"Виждам, че сте достигнали до информация, която не е разпространена от Елана. Ние правим разпределение по методът букбилдинг съгласно решение на мениджърите на емисията и емитента и няма да бъде разпространена официална информация за коефициентите на удовлетворение", каза Мирослав Стоянов, ръководител отдел Инвестиционно банкира в ИП Елана Трейдинг АД.
No comment!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseхахахаха вие сте егаси смешниците...елана мина от осанна до разпни го и то само защото не сте чели докиментите и не следвате простата бизнес логика...
Коментар
-
Елана са за "златен скункс" за Бизнес етика Аз лично съм ги поставил в енеми листата.Винаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от superludДо колкото разбирам за нас "Тъпите парчета" ЕБАНА са сметнали че 1 акция за 1000 лв. поръчка ни стига. Чудно ми е как дребните инвеститори се навиват въоще да са им клиенти. В следващото ИПО организирано от ЕБАНА няма и да се хабя да пускам заявка
Коментар
-
Az ne u4awstwah w towa IPO, za6toto o4akwah 4e 6te ima goliama dandania, no razli4niat podhod kam razli4nite "widowe" investitori i na4inat na podnassiane na iformaziata me podrazni. Az NIKOGA NIAMA DA U4AWSTWAM W IPO w koeto Elana sa sepervisor, nito pak 6te kupia kakawto i da e produkt- 4ak tolkowo do tiah ne sam uprial.
Li4niat mi priziv e da se izbiagwa tozi posrednik po wsiakakaw na4in za da se dade primer 4e taka ne moje!!!!!
Коментар
Коментар