IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Аз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?
    Кефиш ме

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Nikola
      За съжаление след тая корекция малко хора фалираха.
      Според мен трябва да фалиарт всички "Кобос геймърки" и хора които "играят на борсата", за да разберат че капиталовите пазари не са игра и едно инвестиционно решение не може да бъде взимано на писания на анонимници из разни форуми или на слухове. Нали Монбат щеше да ходи на 50 лв? Какво стана? Трябват някакви базовия знания или просто да инвестират във договорни фондове, които най-добре им прилагат на рисковия профил.
      ok. what about random walk?
      ?
      ако се приеме, че теорията за случайната разходка е вярна, то не винаги инвестиционния анализ дава най-добри резултати. например 10% от фондовете в сащ ползват наивната диверсификация и то успешно. кобос геимърките и други подобни може да се окаже, че в крайна сметка са по-добри от кур-а въпреки добрата му подготовка
      интуицията не е за подценяване
      а в тези времена е добре човек да си пази нервите така че не се нерви на безхаберниците
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

50 лв може и да стане 2010. Аз лично ще продам много по-рано, като си ударят таргетите. Пъй после, ако ще да гони любимата ти орга.
        Оргата е на 12-то място сред любимите ми акции.
        Предполагам, че ще продадеш на твоите таргети и ще бъдеш доволен доста по-рано отколкото ти предполагаш.

Коментар

• Аз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?

Коментар

• Не им се занимава на хората с теб затова мълчат

Коментар

• на мене сичко ми е любимо Коле немам омразни акции и не е убаво да се плюе в момент на разколебан пазар Но Коле ти нали не си спекулант а си дългосрочен фундаментален инвеститор, такива дружества като Као, Монбат, Енемонката, Булстрад, Отзк и т.н. в които си инвестирал би трябвало да си ги избрал за дългосрочно

Коментар

• 50 лв може и да стане 2010. Аз лично ще продам много по-рано, като си ударят таргетите. Пъй после, ако ще да гони любимата ти орга.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                  Искам да задам въпрос на специалистите, които самоопределят себе си като умерени:
                  Докъде ще стигне цената на Енемона до май месец?
                  Какво става? Защо не виждам отговори?

Коментар

• Коле, немам Монбат, но като спомена за 50-те лева се сетих, че това там е възможно при положение че се развива така и следващите 2 години примерно, нали това е идеята на дългосрочното инвестиране - да се набара убава компания и да кютне човек задълго и нашироко Питай Батята да видиш той убаво го е фанал МОнбата, нема спор. А като погледнеш какво са 50 лв за МОнбата - верно сега звучи страшно, но за 1-2 години това са само 85 % от сегашните нива, не е съвсем невъзможно а има и друг момент, че понекога пазара изпреварва фундамента знаеш как става работата, тогава ако стане по-рано па ти продавай на 50 нема лошо, нема нищо лошо даже верно признавам, че много обичам нещо да стане на балон, /ама да съм се намърдал преди да е станало балона / некои хора ги мразат балоните, па я си ги обичам

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Според мен трябва да фалиарт всички "Кобос геймърки" и хора които "играят на борсата", за да разберат че капиталовите пазари не са игра и едно инвестиционно решение не може да бъде взимано на писания на анонимници из разни форуми или на слухове. Нали Монбат щеше да ходи на 50 лв? Какво стана? Трябват някакви базовия знания или просто да инвестират във договорни фондове, които най-добре им прилагат на рисковия профил.
                      ?

Коментар

• Искам да задам въпрос на специалистите, които самоопределят себе си като умерени:
                        Докъде ще стигне цената на Енемона до май месец?

Коментар

По-добре бе Коле следващият път като напомпат балона с финес ще им дам акциите си и ще стоя на кеш защото съм глупав за тях

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• поздрави Ветре, радвам се че виждам да пишеш, дори и не всички да споделят това, знаеш че всеки си има приятели и неприятели, но на мен ми е приятно да те видя във форума.

Коментар

• Не хващай падащ нож младежо Безмисленият оптимизъм явно е заразен у нас
                                Смерч, ами кажи го на куроператора.

Коментар

Working...
                                X