IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham?
    Ne razbiram ot futbol. No ako se chudish kak shte swyrshat onezi angliiski kone - hwyrlqi zarowe, po-weroqtno e zarowete da poznaqt poweche ot men. A ako zapochnesh da upotrebqwash i rodniq si ezik, wmesto da go meshish s angliiski shamanizmi, shte mi dadesh powod za razmisal, che moje i da ne si losh.

Коментар

• Абе Профик кажи колко ще я закарате цената че да знам с колко да вляза

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        rozova pantera, извинявай прав си, за това едитнах миналото ми мнение. ХАХА
        Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham? Много ясно, че са две или ще бият или няма да бият. Wanna rock запчни да изчисляваш joint probabilities много ще ти помогне. Може и hypothesis testing малко да пробваш
        на друг пазар може
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• здравей Теди, какво да ти кажа малко бех с разни неща ангажиран, немаше ме 2 седмици, после пък надойдоха други здравословни проблеми с много близки хора, и ей така значи нещо не ми се пишеше последната седмица, ама викам да се обадя да ме видат че не ме е бутнала корекцията /тя па най-малко /

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
            Първоначално изпратено от смерч
            Първоначално изпратено от profix
            Първоначално изпратено от Nikola
            Аз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?
            Кефиш ме
            Не уточнихте само сега ли такава цена или май месец За май -юни по-реалистично звучи.
            Не, бе, Смерчуга, декември 2007 ще бъде такава.
            Блаженни са верующите
            А декември 2006 ще бъде 22,50.

Смерчуга, това е тайна информация и ти я казвам само на теб.
            А ти сигурно едва тогава ще прохождаш

Коментар

• rozova pantera, извинявай прав си, за това едитнах миналото ми мнение. ХАХА
              Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham? Много ясно, че са две или ще бият или няма да бият. Wanna rock запчни да изчисляваш joint probabilities много ще ти помогне. Може и hypothesis testing малко да пробваш

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
                Аз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?
                Кефиш ме
                Не уточнихте само сега ли такава цена или май месец За май -юни по-реалистично звучи.
                Блаженни са верующите
                А декември 2006 ще бъде 22,50.
                Смерчуга, това е тайна информация и ти я казвам само на теб.

Коментар

• Боже, Боже какво доживяхме - да се фана да защитавам Монбат Батя излез да ме похфалиш еее, май по-убаво да не пише човек - все си навлече некоя излишна приказка Коле ами разправят че и Private /operatora/ бил извадил монбат на 50 лв, па ти що си се ядосал, ако стане - стане, ако не здраве да е бе човек само здраве да има ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    Коле, немам Монбат, но като спомена за 50-те лева се сетих, че това там е възможно при положение че се развива така и следващите 2 години примерно, нали това е идеята на дългосрочното инвестиране - да се набара убава компания и да кютне човек задълго и нашироко Питай Батята да видиш той убаво го е фанал МОнбата, нема спор. А като погледнеш какво са 50 лв за МОнбата - верно сега звучи страшно, но за 1-2 години това са само 85 % от сегашните нива, не е съвсем невъзможно а има и друг момент, че понекога пазара изпреварва фундамента знаеш как става работата, тогава ако стане по-рано па ти продавай на 50 нема лошо, нема нищо лошо даже верно признавам, че много обичам нещо да стане на балон, /ама да съм се намърдал преди да е станало балона / некои хора ги мразат балоните, па я си ги обичам
                    :-) Айде бе човек, къде се изгуби.. :-) ????

Коментар

Кефиш ме
                      Блаженни са верующите

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
                        Кефиш ме

Коментар

• шанса или вероятността не е винаги .5
                          в първите глави на учебниците по asset pricing пише разни неща по темата
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Кефиш ме

Коментар

• Greshka - ne wsichki ti se kefqt.

Коментар

Кефиш ме
                                EDIT благодарение на Пинко Розовата Пантера:
                                На мен не всички всички ми се кефят. ops:

Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от wannarock
                                За съжаление след тая корекция малко хора фалираха.
                                Според мен трябва да фалиарт всички "Кобос геймърки" и хора които "играят на борсата", за да разберат че капиталовите пазари не са игра и едно инвестиционно решение не може да бъде взимано на писания на анонимници из разни форуми или на слухове. Нали Монбат щеше да ходи на 50 лв? Какво стана? Трябват някакви базовия знания или просто да инвестират във договорни фондове, които най-добре им прилагат на рисковия профил.
                                ok. what about random walk?
                                ?
                                ако се приеме, че теорията за случайната разходка е вярна, то не винаги инвестиционния анализ дава най-добри резултати. например 10% от фондовете в сащ ползват наивната диверсификация и то успешно. кобос геимърките и други подобни може да се окаже, че в крайна сметка са по-добри от кур-а въпреки добрата му подготовка
                                интуицията не е за подценяване
                                а в тези времена е добре човек да си пази нервите така че не се нерви на безхаберниците
                                Винаги шанса ти е 50/50. Или ще ти върже или няма. Средно положения няма.

Коментар

Working...
                                X