Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Nikolarozova pantera, извинявай прав си, за това едитнах миналото ми мнение. ХАХА
Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham? Много ясно, че са две или ще бият или няма да бият. Wanna rock запчни да изчисляваш joint probabilities много ще ти помогне. Може и hypothesis testing малко да пробвашна друг пазар може
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
здравей Теди, какво да ти кажа малко бех с разни неща ангажиран, немаше ме 2 седмици, после пък надойдоха други здравословни проблеми с много близки хора,и ей така значи нещо не ми се пишеше последната седмица, ама викам да се обадя да ме видат че не ме е бутнала корекцията
/тя па най-малко
/
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NikolaАз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?Кефиш ме
За май -юни по-реалистично звучи.
Смерчуга, това е тайна информация и ти я казвам само на теб.
Коментар
-
Anton Chigurh
rozova pantera, извинявай прав си, за това едитнах миналото ми мнение. ХАХА
Я ми кажи някаква е вероятността днес Darby да бият Tottenham? Много ясно, че са две или ще бият или няма да бият. Wanna rock запчни да изчисляваш joint probabilities много ще ти помогне. Може и hypothesis testing малко да пробваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NikolaАз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?Кефиш ме
Смерчуга, това е тайна информация и ти я казвам само на теб.
Коментар
-
Боже, Боже какво доживяхме - да се фана да защитавам МонбатБатя излез да ме похфалиш
еее, май по-убаво да не пише човек - все си навлече некоя излишна приказка
Коле ами разправят че и Private /operatora/ бил извадил монбат на 50 лв, па ти що си се ядосал, ако стане - стане, ако не здраве да е бе човек
само здраве да има ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърКоле, немам Монбат, но като спомена за 50-те лева се сетих, че това там е възможно при положение че се развива така и следващите 2 години примерно, нали това е идеята на дългосрочното инвестиране - да се набара убава компания и да кютне човек задълго и наширокоПитай Батята да видиш
той убаво го е фанал МОнбата, нема спор. А като погледнеш какво са 50 лв за МОнбата - верно сега звучи страшно, но за 1-2 години това са само 85 % от сегашните нива, не е съвсем невъзможно
а има и друг момент, че понекога пазара изпреварва фундамента
знаеш как става работата, тогава ако стане по-рано па ти продавай на 50
нема лошо,
нема нищо лошо даже
верно признавам, че много обичам нещо да стане на балон, /ама да съм се намърдал преди да е станало балона
/ некои хора ги мразат балоните, па я си ги обичам
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NikolaАз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?Кефиш ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NikolaАз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?Кефиш ме
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NikolaАз лично оценявам акцията на 22 лв. Какво му е разколебаното на пазара? Или исакше да кажеш надценен пазар?Кефиш ме
На мен не всички всички ми се кефят.ops:
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от NikolaЗа съжаление след тая корекция малко хора фалираха.
Според мен трябва да фалиарт всички "Кобос геймърки" и хора които "играят на борсата", за да разберат че капиталовите пазари не са игра и едно инвестиционно решение не може да бъде взимано на писания на анонимници из разни форуми или на слухове. Нали Монбат щеше да ходи на 50 лв? Какво стана? Трябват някакви базовия знания или просто да инвестират във договорни фондове, които най-добре им прилагат на рисковия профил.
интуицията не е за подценяване
а в тези времена е добре човек да си пази нервите така че не се нерви на безхаберниците
Коментар
Коментар