IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Е Коле те могат и 100 да искат 50 също не знам, след 1-2 години, знае ли човек Коле, всъщност май бяха споменали за увеличение на капитала догодина, така че това може да намали цената, и мене ме съмнява за 50, но на тая криза нема да се нервиме ако расте

Така е Ветре прав си няма нищо лошо да си расте в тази криза ама някой започнаха да ми намирисват на Трейсиянци.И там така беще като казаха ЪП че си повярваха дориАбе ненормална работаИмам акции ама не мисля че трябва да се самозалъгвам.

Коментар

• За съжаление след тая корекция малко хора фалираха.
      Според мен трябва да фалиарт всички "Кобос геймърки" и хора които "играят на борсата", за да разберат че капиталовите пазари не са игра и едно инвестиционно решение не може да бъде взимано на писания на анонимници из разни форуми или на слухове. Нали Монбат щеше да ходи на 50 лв? Какво стана? Трябват някакви базовия знания или просто да инвестират във договорни фондове, които най-добре им прилагат на рисковия профил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        и мене ме интересува по кой отчет питаш Коле, по стария или по новия дето чекаме да видиме, също за консолидиран или неконсолидиран питаш
        Сложи си 50% ръст на sales и EBITDA на неконсолидирания и ми кажи моля те. И аз имам акции, ама безхаберието на инвестиралите тук е ненадминато. 50 лв щяла да стане.

споко. всеки има право да прави с кеша си каквото иска
        мотивите са различни и затова има покупко-продажба
        а безхаберието е неспасяемо
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Е Коле те могат и 100 да искат 50 също не знам, след 1-2 години, знае ли човек Коле, всъщност май бяха споменали за увеличение на капитала догодина, така че това може да намали цената, и мене ме съмнява за 50, но на тая криза нема да се нервиме ако расте

Коментар

• Първоначално изпратено от кон с капаци
            според мен е по-скоро обратно - куроператорът забелязва, че позициите му не вървят и вероятно се надява, че червените таблици ще внесат допълнителна увереност в купувачите.
            Не хващай падащ нож младежо Безмисленият оптимизъм явно е заразен у нас

Коментар

и мене ме интересува по кой отчет питаш Коле, по стария или по новия дето чекаме да видиме, също за консолидиран или неконсолидиран питаш
              Сложи си 50% ръст на sales и EBITDA на неконсолидирания и ми кажи моля те. И аз имам акции, ама безхаберието на инвестиралите тук е ненадминато. 50 лв щяла да стане.

Коментар

как е настроението, държи се добре виждам енемонката, тва е убаво. /имам акции разбира се/

днес и утре е в застой

Коментар

• и мене ме интересува, а ти по кой отчет питаш Коле, по стария или по новия дето чекаме да видиме, също за консолидиран или неконсолидиран имаш предвид

Коментар

• Интересува ме да ли някой от вас знае на колко P/S и EV/EBITDA се търгува "Мони"?

Коментар

• как е настроението, държи се добре виждам енемонката, тва е убаво. /имам акции разбира се/

Коментар

• според мен е по-скоро обратно - куроператорът забелязва, че позициите му не вървят и вероятно се надява, че червените таблици ще внесат допълнителна увереност в купувачите.

Коментар

• Аха прав си за Куроператора

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
                            Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Първоначално изпратено от смерч
                            Временно покачване само Къде видя обръщане на тренда? Обем ли ? Двойно дъно ли видя ? Иначе няма нищо лошо да си прав пожелавам го на теб и на мен ама аз не съм убеденАко знаеш с колко пари съм тук и ако пазара възтанови нали разбираш къде ще съм.Мислиш ли че няма да ми е по-добре.Просто съм реалист.
                            ех, колко мъка има по този свят Боже, Боже
                            К'ви дъна , к'ви пет лева - изкаже се някой малоумник дет си играел на форекса за дъна и хгоп, хайде и ние тук дъна да търсим.
                            Специално за теб смерчи, ще ти напомня една позиция, казва се ЕУБГ, там регистрирахме четворно, повтарям ЧЕТВОРНО, дъно на 6,50, след което позицията бе доразмазана от гърчолята и в момента на 5,60. Та според твоите АНАЛ лизи, какво следваше да се случи след четворното дъно, а?
                            Енемоната си е супер позиция и както неведнъж съм го казвал - тук няма кой да изсипе с голямата кошница, защото просто няма чужденци, а дори и най-големите пакети са по 60 000 акции (специално за теб го смятам: някой записва целия обем (малко сложничко специално за това ИПО, ама за спекуланти като теб, няма невъзможни неща) - 2 милки акции и при презаписване от над 30 пъти получава точно толкова - малко над 60 000 акции.
                            А и обемите тук са доста доста добри - без блокови сделки правим по 50 000 акции на ден (пак специално за теб, това е 2,5% от фрий флота всеки ден) - покажи ми друга компания с подобни параметри?
                            За перспективи няма да говорим - тук ни липсва само едно добро ДВИ и Кур-а, да сметне един ДЦФ и да ти покаже, колко много е подценена тази акция.
                            Та мисълта ми е чети, но и се пробвай да разсъждаваш - копирането и робуването на имена и постулати, никога не са довели до нищо добро. А и ако хората следвана само заветите от миналото нямаше да има Нобелови лауреати....

Грую искаш ли да хванем бас че ако върне пазара в което аз съм почти убеден( трябва още малко да уточня понеже нобеловите лауреати казват че понякога е възможно изключение от това правило ) Енемона ще я видим под 19 лв може би трудно под 18 лв.Ти да не мислиш че по-голяма част по -старите и по-опитни играчи са глупави и затова не купуват на цена над 20 лв.Аз поне знам за много такива с които комуникирам че стоят долу.Защо според теб.Ще ти кажа .....защото повечето са на моето мнение.Ти разбира се си прави каквото знаеш аз акъл не ти давам само констатирамНе ти препоръчвам нищо
                            не ви знам нобелистите, но определено куроператора е по-добре да не прави червените си таблички, защото след тях позицията винаги почервенява

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
                              Първоначално изпратено от кон с капаци
                              Смерч, не се прави изкуствено на по-глупав Тука спекулата няма да е същата като при твоя любим Мост
                              Тук няма да има спекула бе брат
                              Смерчуга, дори и това "вметване", че уж контактуваш с някакви стари и много опитни играчи, няма да ти помогне във въжделенията ти.
                              Но, мечтай! Мечтите са безплатни.

Коментар

• Първоначално изпратено от кон с капаци
                                Смерч, не се прави изкуствено на по-глупав Тука спекулата няма да е същата като при твоя любим Мост
                                Тук няма да има спекула бе брат

Коментар

Working...
                                X