If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страшен си- да предвидиш спад на една позиция в неясно бъдеще кога точно ще стане поради несигурността на пазарите, кой би се досетил ? А на кои нива е изгодно да се влиза, че аз май се прецаках, би ли обяснил?
Не бих ти обяснил. Това е информация която струва пари. Много пари.
Страшен си- да предвидиш спад на една позиция в неясно бъдеще кога точно ще стане поради несигурността на пазарите, кой би се досетил ? А на кои нива е изгодно да се влиза, че аз май се прецаках, би ли обяснил?
Би ли спрял да се изтъкваш, тук никой няма да ти даде нобелова награда
Защо да не се изтъквам? Просто съм много добър. Един от най-добрите. Скромността не винаги е добродетел Колкото до нобеловата награда, съмнявам се, че пишещите във форума са тези които я дават.
Защото тогава е зает да си гризе ноктите от яд, че няма открити позиции :shock:
Down-четата се активизират само при падащ пазар - нали само тогава не губят ops:
Имам открити позиции. И от Енемона ще си купя. Но на нива, които смятам за подходящи.
Защото тогава е зает да си гризе ноктите от яд, че няма открити позиции :shock:
Down-четата се активизират само при падащ пазар - нали само тогава не губят ops:
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
Мда, прогнозата ми се оказа вярна.
Болно човече, защо не пишеше тук акцията, като се качваше?
Енемона и днес удържа позициите с минимален спад. Според мен твърде вероятно е спадът да продължи. Но тъй като доста фактори влияят върху цената на тази акция не мога да бъда сигурен. НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО.
Пантерке, пак пишеш за мен а не по темата. Лично аз съм поласкан от факта , че ми обръщаш значително повече внимание отколкото на Енемона но тъй като не пишеш по темата въобще няма да се учудя ако модератора пак хване гумата и ти изтрие поста.
Браво на модератора. Изтрил е всички глупости на феновете ми. Вчера цял ден вместо да напишат нещо смислено по темата се занимаваха със скромната ми персона. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява.
e qwno si liubimec na moderatora, ne bih se uchudila i ti samiq da si moderator
No tozi forum e obrechen na gibel i profanizaciq, ako prodyljawat da ti tolerirat izkazwaniqta.
(utochnenie - w towa, koeto napisah nqma nito edna obidna duma, moje i da mine prez moderatora)
Браво на модератора. Изтрил е всички глупости на феновете ми. Вчера цял ден вместо да напишат нещо смислено по темата се занимаваха със скромната ми персона. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява. Колкото да Енемона то според мен шансовете и за "ъп" и "даун" са почти изравнени. Зависи в близко бъдеще кои фактори ще надделеят.
Не е препоръка за нищо.
Коментар