IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В енемона истериите свършиха. Сега е време да си ходи на мястото. На първо време около и под емисионна. Стига надценение дружества.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      Страшен си- да предвидиш спад на една позиция в неясно бъдеще кога точно ще стане поради несигурността на пазарите, кой би се досетил ? А на кои нива е изгодно да се влиза, че аз май се прецаках, би ли обяснил?
      Не бих ти обяснил. Това е информация която струва пари. Много пари.

Коментар

• Страшен си- да предвидиш спад на една позиция в неясно бъдеще кога точно ще стане поради несигурността на пазарите, кой би се досетил ? А на кои нива е изгодно да се влиза, че аз май се прецаках, би ли обяснил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
          Би ли спрял да се изтъкваш, тук никой няма да ти даде нобелова награда
          Защо да не се изтъквам? Просто съм много добър. Един от най-добрите. Скромността не винаги е добродетел Колкото до нобеловата награда, съмнявам се, че пишещите във форума са тези които я дават.

Коментар

• Би ли спрял да се изтъкваш, тук никой няма да ти даде нобелова награда

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Защото тогава е зает да си гризе ноктите от яд, че няма открити позиции :shock:
              Down-четата се активизират само при падащ пазар - нали само тогава не губят ops:
              Имам открити позиции. И от Енемона ще си купя. Но на нива, които смятам за подходящи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                Мда, прогнозата ми се оказа вярна.
                Болно човече, защо не пишеше тук акцията, като се качваше?
                Писах и когато се качаваше. Това, че не си чел написаното е отделен въпрос.

Коментар

• Защото тогава е зает да си гризе ноктите от яд, че няма открити позиции :shock:
                  Down-четата се активизират само при падащ пазар - нали само тогава не губят ops:

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                    Мда, прогнозата ми се оказа вярна.
                    Болно човече, защо не пишеше тук акцията, като се качваше?

Коментар

• Мда, прогнозата ми се оказа вярна.

Коментар

• Енемона и днес удържа позициите с минимален спад. Според мен твърде вероятно е спадът да продължи. Но тъй като доста фактори влияят върху цената на тази акция не мога да бъда сигурен. НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО.
                        Пантерке, пак пишеш за мен а не по темата. Лично аз съм поласкан от факта , че ми обръщаш значително повече внимание отколкото на Енемона но тъй като не пишеш по темата въобще няма да се учудя ако модератора пак хване гумата и ти изтрие поста.

Коментар

• Браво на модератора. Изтрил е всички глупости на феновете ми. Вчера цял ден вместо да напишат нещо смислено по темата се занимаваха със скромната ми персона. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява.
                          e qwno si liubimec na moderatora, ne bih se uchudila i ti samiq da si moderator
                          No tozi forum e obrechen na gibel i profanizaciq, ako prodyljawat da ti tolerirat izkazwaniqta.
                          (utochnenie - w towa, koeto napisah nqma nito edna obidna duma, moje i da mine prez moderatora)

Коментар

Първоначално изпратено от ради
                            и на мен енемона вече скъпичка ми се вижда
                            Скъпичка е. Тези дето купуваха на 20.50 на практика гризнаха дръвцето.
                            Въх, май излязох прав.

Коментар

Браво на модератора. Изтрил е всички глупости на феновете ми.
                              не знам защо тебе не те е изтрил още за флудване. 12 поста само на тая страница за 1 ден!

Коментар

• Браво на модератора. Изтрил е всички глупости на феновете ми. Вчера цял ден вместо да напишат нещо смислено по темата се занимаваха със скромната ми персона. Глупостта е дар божи но с нея не бива да се прекалява. Колкото да Енемона то според мен шансовете и за "ъп" и "даун" са почти изравнени. Зависи в близко бъдеще кои фактори ще надделеят.
                                Не е препоръка за нищо.

Коментар

Working...
                                X