IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
    Всяка експертна информация свързана с покупко-продажба струва много пари. В този смисъл не виждам защо предоставяш услугите си безплатно за акционерите на ENM?
    Никакви услуги не предоставям. Освен ако препоръката ми да прочетат отчета и ако не могат да го анализират да ходят на училище не минава за "услуга". Е тогава тази "услуга" може да мине за чиста проба алтруизъм или благотворителност.

Коментар

Нямам нищо против критиката, но нека да е конструктивна. Ако не си доволен от горните три дружества ОК, твоя си работа, въпросът е, че дълбаеш на едно място и няма никакво развитие в мненията ти, т.е. да обобщя - като вчерашен вестник си!
      На борсата развитието не става за ден два. Не го ли знаеш? Няма развитие на мненията ми защото няма развитие на пазара. Развитието е в негативна посока и за това и мненията ми са негативни. Елементарна логика. Иначе аз съм един от малкото хора пишещи в този форум който не използва псувни и лични обиди. Това също ли не си забелязал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
        Първоначално изпратено от Цар Симеон
        Да те попитам ти кои акции смяташ за нежалки?
        Такава информация струва пари. Много пари.
        Искаш да кажеш повече от пет лева?? :shock: :shock:

Коментар

Първоначално изпратено от Цар Симеон
          Грешка!

Всяка експертна информация свързана с покупко-продажба струва много пари. В този смисъл не виждам защо предоставяш услугите си безплатно за акционерите на ENM?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон

Коментар

Първоначално изпратено от Nick Leesоn
              Мненията ти учудващо много ми напомнят за платената журналистика. Едни и същи нападки срещу ENM, HDPAT и TRACE.
              Къде видя нападки в постингите ми? Посочи поне една нападка. Толкова сте се псникьосали, че ще се катурнат жалките ви акциики, че ви се привиждат бели мишки. Я го давайте по спокойно, че ще вземете да се тръшнете.
              Нямам нищо против критиката, но нека да е конструктивна. Ако не си доволен от горните три дружества ОК, твоя си работа, въпросът е, че дълбаеш на едно място и няма никакво развитие в мненията ти, т.е. да обобщя - като вчерашен вестник си!

Коментар

Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                Мненията ти учудващо много ми напомнят за платената журналистика. Едни и същи нападки срещу ENM, HDPAT и TRACE.
                Къде видя нападки в постингите ми? Посочи поне една нападка. Толкова сте се псникьосали, че ще се катурнат жалките ви акциики, че ви се привиждат бели мишки. Я го давайте по спокойно, че ще вземете да се тръшнете.

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от mmmfaka
                    Иначе акцията се държи добре на фона на това което се случва в момента.
                    Акцията наистина се държи добре на фона на това което се случва. Големият въпрос е до кога ще се държи. И ще успее ли да удържи позициите си. Отговорете си сами на тези въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
                      Акцията наистина се държи добре на фона на това което се случва. Големият въпрос е до кога ще се държи. И ще успее ли да удържи позициите си. Отговорете си сами на тези въпроси.

Коментар

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        добре симеоне, че чекаме на 10 ...
                        Съмнявам се, че някой от аудиторията се интересува какво ще "чекаш" и какво ще правиш.
                        Симеоне, едва ли някой от аудиторията и от теб се интересува и те взема насериозно, доколкото знам и се носят слухове, повечето очакват да се появиш за да се посмеят малко, да се разтоварят в края на деня. Няма лошо, и такива трябва да има, иначе ще е скучно.

Коментар

• .....
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            добре симеоне, че чекаме на 10 ...
                            Съмнявам се, че някой от аудиторията се интересува какво ще "чекаш" и какво ще правиш.

Коментар

• добре симеоне, че чекаме на 10 щом казваш - нема лошо и десет па и повече от десет не бих ти отказал ... викам да те оставиме да сееш смут на воля па ние с големото куче да се оттеглиме, че и нещо ни доскучава да дъвчиме едно и също ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                                еее Симеоне, жалко, точно ми се прииска като те чета, утре да взема и да разпродам, )
                                Въобще не ме интересува какво ще правиш. Ако искаш разпродавай, ако искаш купувай. твоя си работа.

Коментар

Working...
                                X