IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• иначе RBB се е супер банка но човешкия фактор на местно ниво няма как да го прескочиш

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
      Първоначално изпратено от НЕСТОР
      Ако трябва да спомена нещо за FINE TUNNING, то във фронт офисите им има едно голямо мотане на клиентите.
      Имам само една дебитна карта , когато ми се налага да внеса пари или да изтегля от касата , минавам през едно гише / осчетоводяване / и след това на касата, т.е. две опашки.
      В банката където по-редовно ходя - няма такова чудо , на касата можеш да направи доста повече операции.

Споменавам това с най-добра умисъл и се надявам мениджмънта да спести поне едната опашка на клиентите си.
      Sred bankite v Bulgaristan ima edna - NAI-DOBRATA - banka, kudeto vsqkakuv vid operacii sa optimizirani do maximum effizienz!!! bilo to direkten kontakt, bilo operacii i support po telefon(bez da se nalaga li4noto prisustvie prei predvaritelno udostovereni samoli4nosti).
      tova ne e bulgarska banka i e nai-dobrata na pazara za korporativni klienti i 4astni lica!

Imeto ne BANKATA e ---> R B B = RAIFFEISEN BANK!
      по отношение на RBB явно ти личи че не си контактувал с варнеските им офиси преди година две когато се чакаше по 1-2часа за тази операция на едно гише.Верно че сега станаха много и проблемите с касовото обсужване намаляха,ама вече не съм им клиент!което си е показателно

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
        Не дай си боже да дръпне на долу, ще стана дългосрочен инвеститор.
        Е , мен 13.00 ме устройва. Аз обаче се съмнявам, че утре ще има тотални разпродажби, но утрото е по-мъдро от вечерта.

Vie mislite li kato pishete ) moga da vi kaja kakvo shte stane golemite shte vi kupqt akciite i posle cenata shte izleti .. kakvo haresvat te golqm free float .. bankata si e super.. neshto mi prili4a na eubg... nagore nadolu balucite si prodadoha akciite za bez pari.. i sega kude e ) ne e preporuka )

Коментар

• Не дай си боже да дръпне на долу, ще стана дългосрочен инвеститор.
          Е , мен 13.00 ме устройва. Аз обаче се съмнявам, че утре ще има тотални разпродажби, но утрото е по-мъдро от вечерта.

Коментар

• Дано само ПФБК не решат утре да "стабилизират" цената около 13 лева. Най-лошия сценарии е банките да върнат назад и да дръпнат цялата борса след себе си. Отчета явно беше по-слаб от очаквания и вече излезе. Няма какво да се очаква повече по позицията като новини и предвид наближаващия Август трябва да се внимава. И аз започвам да се замислям дали да не продам половината си акции. Вид застраховка. Иначе акцията е добра, но по-дългосрочна от другите банки. Не е препоръка.

Коментар

Ако трябва да спомена нещо за FINE TUNNING, то във фронт офисите им има едно голямо мотане на клиентите.
              Имам само една дебитна карта , когато ми се налага да внеса пари или да изтегля от касата , минавам през едно гише / осчетоводяване / и след това на касата, т.е. две опашки.
              В банката където по-редовно ходя - няма такова чудо , на касата можеш да направи доста повече операции.

Споменавам това с най-добра умисъл и се надявам мениджмънта да спести поне едната опашка на клиентите си.
              Sred bankite v Bulgaristan ima edna - NAI-DOBRATA - banka, kudeto vsqkakuv vid operacii sa optimizirani do maximum effizienz!!! bilo to direkten kontakt, bilo operacii i support po telefon(bez da se nalaga li4noto prisustvie prei predvaritelno udostovereni samoli4nosti).
              tova ne e bulgarska banka i e nai-dobrata na pazara za korporativni klienti i 4astni lica!

Imeto ne BANKATA e ---> R B B = RAIFFEISEN BANK!

Коментар

• Ако трябва да спомена нещо за FINE TUNNING, то във фронт офисите им има едно голямо мотане на клиентите.

Коментар

• nevermind написа:
                  FIB mnogo dobre preceniha momenta za listvane, zashtoto konkurenciata v stranata stana izklu4itelno golqma,
                  ПИБ и КОРП се листваха на пазара не заради черните ни очи.
                  Те бяха принудени да вдигнат капиталовата си адекватност от БНБ.
                  Мисля , че Базел 8 критерий беше.
                  Което не е лошо за нас разбира се. :-)
                  най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

" Не бойте се другари за утрешния ден "
                    12 % не е болка за умиралка, който го е знаел си го е калкулирал.
                    Не забравяйте, че ако има тотално разпродаващи , ще има и тотално товарещи.
                    Жалко , че кеша ми свърши, подготвям си кредит, но по закона на Мърфи той ще ми дойде след евентуалната утрешна промоция.

Ако утре има разпродажби на банкови акции, то благородно ще завидя на фондовете , при тях " пара за злоупотреба " / както се пееше в една песен / винаги има.

Успех и красиви зрелища пожелавам на всички!
                    che se znaeshe znaeshese ama mnogo neshta po4naha da tejat tuka i e vreme malko za PR da izlezat da kajat neshto ..to ne biaha CDO v portfeila sega pak MZRto 12% ...bankata e dobra ama ima mnogo neshta za FINE TUNNING dokato ya napravim reza4ka .. o4akvame oficialno iziavlenie ot strana na FIB kak ya vijdat kakrtinkata che inache 40 P/E e zverski visoko

Коментар

• " Не бойте се другари за утрешния ден "
                      12 % не е болка за умиралка, който го е знаел си го е калкулирал.
                      Не забравяйте, че ако има тотално разпродаващи , ще има и тотално товарещи.
                      Жалко , че кеша ми свърши, подготвям си кредит, но по закона на Мърфи той ще ми дойде след евентуалната утрешна промоция.

Ако утре има разпродажби на банкови акции, то благородно ще завидя на фондовете , при тях " пара за злоупотреба " / както се пееше в една песен / винаги има.

Успех и красиви зрелища пожелавам на всички!

Коментар

• Losho ......mnogooooo loshoooo....12% ...

utre shte razprodavat zdravo....

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                          Първоначално изпратено от Martingale
                          Po vuprosa za emblemata:

Imash predvid "Banka za Ekologichna Profilaktika" sigurno.
                          ne sum 4uval nikoga za takava!
                          no se radvam da nau4a

ina4e e malko pooburnatata na DB!
                          Ne taka Tazi banka e mnogo izvestna. Koito, chete i se interesuva q znae. Tq zaema osobeno mqsto v BG.

Коментар

• От БНБ:

19 юли 2007 г.
                            ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

На свое заседание, проведено днес, 19 юли (четвъртък) 2007 г., Управителният съвет на Българската народна банка прие следното изменение в Наредба № 21 за задължителните минимални резерви, които банките поддържат при Българската народна банка:
                            • Считано от 1 септември 2007 г. задължителните минимални резерви, които банките поддържат при БНБ, стават 12 на сто от депозитната им база (осем на сто към момента).

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                              Po vuprosa za emblemata:

ne sum 4uval nikoga za takava!
                              no se radvam da nau4a

ina4e e malko pooburnatata na DB!

Коментар

• Po vuprosa za emblemata:

Коментар

Working...
                                X