FIB е каца с мед за нашия пазар, а не кюп приятелю. И ние всички ще намажем, въпрос на време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от НЕСТОРЕ, ние да не сме кьорави !? nevermind
Но не е това причината да се пъхаме тука. Просто си работим.
Може и на москвича да му тупнеш една емблема на Мерцедес , ама той едва ли ще вземе да върви като него.sravnenieto ti po-dolu e nikak umestno!
vie si rabotete, losho nqma... i az sum v kupa s 5 kila, puk da vidim kude shte ni zavedat FIB i PFBK!
PS: kolkoto do tova, dali si kiorav ili dalnoviden, ne moga da znam... tova si e tvoi prerogativ, nali taka!?
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от MartingaleПървоначално изпратено от НЕСТОРБраво PLP, добре правиш. Аз също участвах в последната промоция , но на 13.90, избързах. Нооо, както и друг път съм споменавал - купувайте под 14.00 , за да не ви се налага да купувате над 15.00.
Това горното е препоръка само за издръжливите на психологическия натиск на продаващите в момента.
Успех на всички " банкери " !
li4no az o4akvam sluhove ili novini oshte prez 2008.
---------------------------------------------------------------
PS: pak povtarqm vuprosa si:
na 4ii bankov znak vi prili4a emblemata na FIB???
hint: rotate the symbol 45° clockwise!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРБраво PLP, добре правиш. Аз също участвах в последната промоция , но на 13.90, избързах. Нооо, както и друг път съм споменавал - купувайте под 14.00 , за да не ви се налага да купувате над 15.00.
Това горното е препоръка само за издръжливите на психологическия натиск на продаващите в момента.
Коментар
-
Браво PLP, добре правиш. Аз също участвах в последната промоция , но на 13.90, избързах. Нооо, както и друг път съм споменавал - купувайте под 14.00 , за да не ви се налага да купувате над 15.00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от PLPМай и тук секна порива на продавачите.Аз пълня още дори и да пада.Пакет трябва да се оформя.Ne moje da razberete 4e seriozen investitor nqma da trugne da vliza v BG banki predi da razbere kakvi 6te sa restrikciite na BNB. Ot edna strana, ako sa po-seriozni ot o4akvanite moje o6te da vurnat bankite, no puk ako sa po-leki ima veroqtnost tova da bude kato tramplin pri izlizaneto na novinata i cenite da se vurnat na izhodno nivo ot predi sedmiza.Az li4no durjah CORP i CCB no minalata sedmiza gi mahnah, no eventualno pak bih vlqzal v pozicii-banki, tui kato vseki uvajava6t sebe si investitor durji banka i zastrahovatel(osobeno na emerging market)
Коментар
-
Не знам какво още може да се добави към толкова изчерпателните коментари по тази позиция. Добре е че има доста хора, които интересуват от тази позиция. Аз лично я чаках доста време, не участвах в IPO - то, но веднага след старта започнах да товаря и за последно вчера. Вярно е че днес падна още малко , но най сладко е да се купува банка в корекция.
Колкото и пъти да съм го правил , все ми е носило добър успех.
От всичко казано до тук е видно, че има трески за дялане в организацията на тази банка, но при такъв агресивен мениджмънт / казано в добрия смисъл на думата / , всичко ще си дойде на место.
Оставам за доста време тук, защото тепърва съм влезнал .
Следващата ми цел / поне за наблюдение / ще е увеличението на капитала на CCB и листването на Инвестбанк.
Напуснах CCB - то, но май ще се върна за трети път, мамка му. За първи път ми беше на 0.90 лева и цената падна на 0.55 абе лудост направо.
Успех на всички по всички позиции.
Коментар
Коментар