IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе работили ви e-банкинга? На мен ми казва, Невалидно потребителско име / парола, което не е баш така. Вие имате ли такъв проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Хмм, гледам графиката на акцията - ами то от ИПОто само е надолу! Даже и сега има банки с по-добри показатели!
      Аз пък си мислех, че ПИБ е банката с "най-добри показатели" :-) хахахахаха
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Хмм, гледам графиката на акцията - ами то от ИПОто само е надолу! Даже и сега има банки с по-добри показатели!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Предполагам , че гледаш "отчета" на ПИБ ... малко "сапунисан" ми изглежда .. опс .. да не обидя банката.

Ако няма "селяни" в Сф , няма да има и "софианци" ... да видим кой ще клекне пръв

Хубави празници!

Коментар

• нормално е и на БФБ да има 20% нагоре!

Коментар

• На 7-7,10 си е супер акцията. Нали са зле, как така 8 лв.?!
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първо по темата ПИБ! До края на следващата седмица акциите ги виждам на 8! Ами защо идват в София? Да стоят на село! Весели празници!

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                  Винаги съм обичал да пия с приятели от Пловдив в Пловдив! Казвам го най-добронамерено! Даже мисля да отскоча! Весели празници!
                  И кое е повод за гордост в т.нар. ни "столица" ?

Чистотата , спокойствието , сигурността за нас и близките ни?

И кое трябва да е "по-скъпо" поради зададените по-горе въпроси?

Може би остава едничката "гордост" , че другите са селяни?
                  Щом това е рецептата за успокоение ... успокоявайте се, "столичани"

П.С. Хубави празници и дано не са в "столицата".

Коментар

• Весело изкарване на празниците, на всички!
                    ПИБ и борсата не ги мислете чак толкова, нагоре или на долу, живота продължава.

Коментар

• Винаги съм обичал да пия с приятели от Пловдив в Пловдив! Казвам го най-добронамерено! Даже мисля да отскоча! Весели празници!

Коментар

• Привет софянци!
                        Пловдив е по-красив, по-стар и по-мъдър.

п.п. Не се заяждам, просто поздрав.

Коментар

• o boje...

obratno na vsiakakvi mnenia obojavam da si sedia v sofia tochno po praznicite - tolkova e hubavo togava

pozdravi!

Коментар

• най-добре всички банки да вдигнат ипотечните кредити на предишните нива, тоест 10-15%. Просто печалбите ще им се увеличат. Селяндурите ще забравят какво е заведение и ще карат на компоти и буркани. От друга страна и акциите на банките ще поскъпнат. Удоволствието да си софиянец е скъпо, деца мои! В свободното си време ще копаете царевичака по стар навик! Може и домати, за разнообразие! Честит празник на труда!!! Ако не ви устройва марш на село! Между другото какво е хубаво в София като Ви няма! Върнах се в детските си спомени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                              Първоначално изпратено от Alee
                              Груьо, голяма част от хората са взели от Райфа на 1,5% през първата година, след това на 7 %. Току що им вдигнаха лихвата след първата година. Айде сега познай на колко я вдигнаха? Отговор - 8,9%. Супер нали?! Ако искаш можеш да отидеш да им обясниш колко са на далавера от факта, че Райфа запазва лихвите за новите кредити. Ще те разберат отвсякъде.
                              В ПИБ може да се вземе и на 7,5%, зависи от кредито искателя.
                              ПИБ колко ти вземат на месец за поддържане на сметките? 1 Евро на еврова сметка, допълнително на левовата.

С написаното по-горе не твърдя, че ПИБ са супер, а Райфайзен не става.
                              Проблемът тук е че всички ревът срещу ПИБ защото губят пари от акциите им.
                              Алее, всеки сам си мвзема финансовите решения - да са теглили кредит без по-ниска лихва за първия период, ама нали всеки селяни в софето иска собствено жилище, пък не му стигат паричките, а и забравих - от догодина заплатите поне дубъл - ами да го духат, колкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре. Но е факт, че нямат ресурс, а още по-малко пък евтин ресурс и са най-зле от големите банки. Аз не искам пиб да пада, тъй като покрай нея горят и моите акции, но и излишното самонавиване е много грешно, а и розовите краски май не са най-подходящото нешо за тази банка, освен за майчето, де
                              И да пада и да не пада, все там. А тия дето не са мислили като са взимали кредити, те да му мислят.
                              С това съм напълно съгласен: "Ама нали всеки селяни в софето иска собствено жилище, пък не му стигат паричките, а и забравих - от догодина заплатите поне дубъл Колкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре."
                              Банковите акции в цял свят са много зле, дори в Азия банките обявили увеличние с 10% на печалбите за 2007 и първото тримесечие на 2008 са зле (там успях да продам 08.2007 г), няма какво тогава да обсъждаме ПИБ.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Груьо, голяма част от хората са взели от Райфа на 1,5% през първата година, след това на 7 %. Току що им вдигнаха лихвата след първата година. Айде сега познай на колко я вдигнаха? Отговор - 8,9%. Супер нали?! Ако искаш можеш да отидеш да им обясниш колко са на далавера от факта, че Райфа запазва лихвите за новите кредити. Ще те разберат отвсякъде.
                                В ПИБ може да се вземе и на 7,5%, зависи от кредито искателя.
                                ПИБ колко ти вземат на месец за поддържане на сметките? 1 Евро на еврова сметка, допълнително на левовата.

С написаното по-горе не твърдя, че ПИБ са супер, а Райфайзен не става.
                                Проблемът тук е че всички ревът срещу ПИБ защото губят пари от акциите им.
                                Алее, всеки сам си мвзема финансовите решения - да са теглили кредит без по-ниска лихва за първия период, ама нали всеки селяни в софето иска собствено жилище, пък не му стигат паричките, а и забравих - от догодина заплатите поне дубъл - ами да го духат, колкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре. Не искам да кажа, че пиб ще фалира, но е факт, че нямат ресурс, а още по-малко пък евтин ресурс и са най-зле от големите банки. Аз не искам пиб да пада, тъй като покрай нея горят и моите акции, но и излишното самонавиване е много грешно, а и розовите краски май не са най-подходящото нешо за тази банка, освен за майчето, де
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X