Абе работили ви e-банкинга? На мен ми казва, Невалидно потребителско име / парола, което не е баш така. Вие имате ли такъв проблем?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от psycoholicХмм, гледам графиката на акцията - ами то от ИПОто само е надолу! Даже и сега има банки с по-добри показатели!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от batkoВинаги съм обичал да пия с приятели от Пловдив в Пловдив! Казвам го най-добронамерено! Даже мисля да отскоча! Весели празници!
Чистотата , спокойствието , сигурността за нас и близките ни?
И кое трябва да е "по-скъпо" поради зададените по-горе въпроси?
Може би остава едничката "гордост" , че другите са селяни?
Щом това е рецептата за успокоение ... успокоявайте се, "столичани"
П.С. Хубави празници и дано не са в "столицата".
Коментар
-
най-добре всички банки да вдигнат ипотечните кредити на предишните нива, тоест 10-15%. Просто печалбите ще им се увеличат. Селяндурите ще забравят какво е заведение и ще карат на компоти и буркани. От друга страна и акциите на банките ще поскъпнат. Удоволствието да си софиянец е скъпо, деца мои! В свободното си време ще копаете царевичака по стар навик! Може и домати, за разнообразие! Честит празник на труда!!! Ако не ви устройва марш на село! Между другото какво е хубаво в София като Ви няма! Върнах се в детските си спомени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПървоначално изпратено от AleeГруьо, голяма част от хората са взели от Райфа на 1,5% през първата година, след това на 7 %. Току що им вдигнаха лихвата след първата година. Айде сега познай на колко я вдигнаха? Отговор - 8,9%. Супер нали?! Ако искаш можеш да отидеш да им обясниш колко са на далавера от факта, че Райфа запазва лихвите за новите кредити. Ще те разберат отвсякъде.
В ПИБ може да се вземе и на 7,5%, зависи от кредито искателя.
ПИБ колко ти вземат на месец за поддържане на сметките? 1 Евро на еврова сметка, допълнително на левовата.
С написаното по-горе не твърдя, че ПИБ са супер, а Райфайзен не става.
Проблемът тук е че всички ревът срещу ПИБ защото губят пари от акциите им.- ами да го духат, колкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре. Но е факт, че нямат ресурс, а още по-малко пък евтин ресурс и са най-зле от големите банки. Аз не искам пиб да пада, тъй като покрай нея горят и моите акции, но и излишното самонавиване е много грешно, а и розовите краски май не са най-подходящото нешо за тази банка, освен за майчето, де
С това съм напълно съгласен: "Ама нали всеки селяни в софето иска собствено жилище, пък не му стигат паричките, а и забравих - от догодина заплатите поне дубълКолкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре."
Банковите акции в цял свят са много зле, дори в Азия банките обявили увеличние с 10% на печалбите за 2007 и първото тримесечие на 2008 са зле (там успях да продам 08.2007 г), няма какво тогава да обсъждаме ПИБ.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleeГруьо, голяма част от хората са взели от Райфа на 1,5% през първата година, след това на 7 %. Току що им вдигнаха лихвата след първата година. Айде сега познай на колко я вдигнаха? Отговор - 8,9%. Супер нали?! Ако искаш можеш да отидеш да им обясниш колко са на далавера от факта, че Райфа запазва лихвите за новите кредити. Ще те разберат отвсякъде.
В ПИБ може да се вземе и на 7,5%, зависи от кредито искателя.
ПИБ колко ти вземат на месец за поддържане на сметките? 1 Евро на еврова сметка, допълнително на левовата.
С написаното по-горе не твърдя, че ПИБ са супер, а Райфайзен не става.
Проблемът тук е че всички ревът срещу ПИБ защото губят пари от акциите им.- ами да го духат, колкото по-бързо спихне балона с имотите, толкова по-добре. Не искам да кажа, че пиб ще фалира, но е факт, че нямат ресурс, а още по-малко пък евтин ресурс и са най-зле от големите банки. Аз не искам пиб да пада, тъй като покрай нея горят и моите акции, но и излишното самонавиване е много грешно, а и розовите краски май не са най-подходящото нешо за тази банка, освен за майчето, де
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар