Първоначално изпратено от Боримечката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Боримечкатаясно ... сега се сещам, че чух за въвеждането на Flex или там както се казва системата, която Булбанк използва от много отдавна ...
добре тогава, дано да се разработи по-добре новото електронно банкиране и да не ни слагат след време такси, щото ще се караме
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssssПървоначално изпратено от Боримечкатаабе, вече влизам в системата, но нещо като функционалност не ми се струва добра, и защо изобщо трябваше да се правят промени????
...МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaМного странно вече ме пусна в системата, но когато искам да си направя някакъв превод не ми дава да въведа BIC-a на банката и други данни. Някой от вас звънял ли е в банката да попита кога ще работи интернет банкирането?
п.с - ...днес ще висим по гишетата........
Коментар
-
Anton Chigurh
Много странно вече ме пусна в системата, но когато искам да си направя някакъв превод не ми дава да въведа BIC-a на банката и други данни. Някой от вас звънял ли е в банката да попита кога ще работи интернет банкирането?
Коментар
-
Anton Chigurh
Ок мерси. Аз си направих плащанията през старата версия тя поне работи.
Коментар
-
Anton Chigurh
Той хубаво е чисто нов но нещо не работи. Само при мен ли е този проблем или и други имат такъв проблем?
Коментар
Коментар