IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Боримечката
    ясно ... сега се сещам, че чух за въвеждането на Flex или там както се казва системата, която Булбанк използва от много отдавна ...

добре тогава, дано да се разработи по-добре новото електронно банкиране и да не ни слагат след време такси, щото ще се караме
    Мисля че Булбанк я внедриха миналата година

Коментар

ясно ... сега се сещам, че чух за въвеждането на Flex или там както се казва системата, която Булбанк използва от много отдавна ...

добре тогава, дано да се разработи по-добре новото електронно банкиране и да не ни слагат след време такси, щото ще се караме
      Дано

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
        Първоначално изпратено от Боримечката
        абе, вече влизам в системата, но нещо като функционалност не ми се струва добра, и защо изобщо трябваше да се правят промени????

...
        Защото ПИБ смениха основната система /от днес са на нова система/ и това налага смяна на електронното банкиране.
        Мениджмънта на ПИБ не си губи времето с глупости а постоянно допринася за по-високата ефективност на банката! Не случайно имат 50% ръст на печалбата за Q1 ;-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ясно ... сега се сещам, че чух за въвеждането на Flex или там както се казва системата, която Булбанк използва от много отдавна ...

Коментар

абе, вече влизам в системата, но нещо като функционалност не ми се струва добра, и защо изобщо трябваше да се правят промени????

...
            Защото ПИБ смениха основната система /от днес са на нова система/ и това налага смяна на електронното банкиране.

Коментар

• абе, вече влизам в системата, но нещо като функционалност не ми се струва добра, и защо изобщо трябваше да се правят промени????

...

Коментар

• В другите банки, когато инсталираха тази система, май не беше само ден-два непрекъснатото рестартиране на сървъра. Търпение
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Много странно вече ме пусна в системата, но когато искам да си направя някакъв превод не ми дава да въведа BIC-a на банката и други данни. Някой от вас звънял ли е в банката да попита кога ще работи интернет банкирането?
                  Да! Непрекъснато рестартират сървъра заради перманентни сривове1! Хората предупредиха, че така ще бъде 1-2 дни.... :-)

п.с - ...днес ще висим по гишетата........

Коментар

• Много странно вече ме пусна в системата, но когато искам да си направя някакъв превод не ми дава да въведа BIC-a на банката и други данни. Някой от вас звънял ли е в банката да попита кога ще работи интернет банкирането?

Коментар

Абе работили ви e-банкинга? На мен ми казва, Невалидно потребителско име / парола, което не е баш така. Вие имате ли такъв проблем?
                      абсолютно същия, и със старата версия не става, там иска да се "авторизирам" ... бъгава работа ...

Коментар

• Ок мерси. Аз си направих плащанията през старата версия тя поне работи.

Коментар

• вчера не бяха оправили още новия софтуер
                          за е-банкирането не знам
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Той хубаво е чисто нов но нещо не работи. Само при мен ли е този проблем или и други имат такъв проблем?
                            И при мен не работи

Коментар

• Той хубаво е чисто нов но нещо не работи. Само при мен ли е този проблем или и други имат такъв проблем?

Коментар

• e-bankinga е чисто нов, на печелившите честито!

Коментар

Working...
                                X