Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
Абе Дачков, абе тъпанарю, като ще плюеш по банка, първо питай хора патили как се прави това, без да те хванат. Да беше питал наш Пешо Караиванов как се пишат такива работи. Сега адвокатите на банката и БНБ ще закусват, обядват и вечерят с месата ти......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСмисъла на написаното от мен не е да се хваля. Изразявам мнение - често индивидуалните инвеститори се оказват доста по-печеливши от професионалните анализатори...Едно пояснение: в случая броя на акциите е с 5 цифри
Инак за "професионалните" и индивидуалните съм съгласен. Справка - управлението на задължителните недържавни пенсии.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеПринуждавам се пак да цитирам колегата. Напълни се с всякакви. Един спечелил от 1 акция 206%, а от другите загубил по 20-30%, ама к'во от т'ва
При такива инвеститори не ни трябва дивидент !
Всеки печели - кой по 206%, кой по-малко.
Дерзайте, не е препоръка !За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе познавам човек който да не е купил на 1.09...
При такива инвеститори не ни трябва дивидент !
Всеки печели - кой по 206%, кой по-малко.
Дерзайте, не е препоръка !Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЧестито на Ивайло и Цеко дето ви прибраха паричките на 10-12лв за шит продавайки 20% през БФБ. Сега те лапкат здраво, а баламурниците си цъкат и се чудят - що няма дивидент? Ми щото сте ДОНОРИ !
Относно твоите "анализи, прогнози......" за тази хартийка искам да ти благодаря. Факт - месеци след като си купих установих от форума, че твоите писания са причина да съм на +206%. Едно питане: за кого смяташ да пишеш в близко бъдеще ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеПИБ няма да раздава дивиденти за 2010 и 2011 година и всички останали!
Честито на акционерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеПИБ няма да раздава дивиденти за 2010 и 2011 година и всички останали!
Честито на акционерите!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеНе помня дали нямашеи на 1.08 или нещо подобно, може да се провери. Аз си пазя извлечението за 1.09. Купувал съм и на 3.ХХ лв. и тези януарско-февруарските от 2009-та хубаво ми оправиха средната стойност. Уви нямах повече кеш тогава, но к'вото имаше всичко сложих. Мисля че изкупувахме само 3-4ма луди тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеТо било ли е толкова? Най-ниско взех на 1.20Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
Коментар