IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    На практика повтаряш писанията на Дачков.... А както казах, на него лошо му се пише .... Едни хора в БНБ вече точат ножовете за 6-цифрени глоби ....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://scrap-bg.com/688/

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
        Ох майко, ох кеф ...... Сега на Дачков ще му влезе такъв триъгълен, че ще има да си спомня дълги, дълги години.

Абе Дачков, абе тъпанарю, като ще плюеш по банка, първо питай хора патили как се прави това, без да те хванат. Да беше питал наш Пешо Караиванов как се пишат такива работи. Сега адвокатите на банката и БНБ ще закусват, обядват и вечерят с месата ти......
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Смисъла на написаното от мен не е да се хваля. Изразявам мнение - често индивидуалните инвеститори се оказват доста по-печеливши от професионалните анализатори...Едно пояснение: в случая броя на акциите е с 5 цифри
          Да почерпиш тогава
          Инак за "професионалните" и индивидуалните съм съгласен. Справка - управлението на задължителните недържавни пенсии.
          Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
            Принуждавам се пак да цитирам колегата. Напълни се с всякакви. Един спечелил от 1 акция 206%, а от другите загубил по 20-30%, ама к'во от т'ва

При такива инвеститори не ни трябва дивидент !
            Всеки печели - кой по 206%, кой по-малко.
            Дерзайте, не е препоръка !
            Смисъла на написаното от мен не е да се хваля. Изразявам мнение - често индивидуалните инвеститори се оказват доста по-печеливши от професионалните анализатори...Едно пояснение: в случая броя на акциите е с 5 цифри
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Не познавам човек който да не е купил на 1.09...
              Принуждавам се пак да цитирам колегата. Напълни се с всякакви. Един спечелил от 1 акция 206%, а от другите загубил по 20-30%, ама к'во от т'ва

При такива инвеститори не ни трябва дивидент !
              Всеки печели - кой по 206%, кой по-малко.
              Дерзайте, не е препоръка !
              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• ...са причина да съм на +206%...

Та това е печалбата от депозит за 54 години...
                добре де , ще калкулирам и капитализацията...пак не излиза - 43 години...
                ммм - оставам в акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Честито на Ивайло и Цеко дето ви прибраха паричките на 10-12лв за шит продавайки 20% през БФБ. Сега те лапкат здраво, а баламурниците си цъкат и се чудят - що няма дивидент? Ми щото сте ДОНОРИ !
                  Човече, очевидно отново си в депресия...
                  Относно твоите "анализи, прогнози......" за тази хартийка искам да ти благодаря. Факт - месеци след като си купих установих от форума, че твоите писания са причина да съм на +206%. Едно питане: за кого смяташ да пишеш в близко бъдеще ?

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                    ПИБ няма да раздава дивиденти за 2010 и 2011 година и всички останали!
                    Честито на акционерите!
                    Честито на Ивайло и Цеко дето ви прибраха паричките на 10-12лв за шит продавайки 20% през БФБ. Сега те лапкат здраво, а баламурниците си цъкат и се чудят - що няма дивидент? Ми щото сте ДОНОРИ !

Коментар

• През последните няколко седмици имаше доста интересни новини около банката, но явно няма какво да помръдне цената извън интервала 3.40 - 3.50
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                        ПИБ няма да раздава дивиденти за 2010 и 2011 година и всички останали!
                        Честито на акционерите!
                        Ако лежиш на"дивиденти" ходи към южната граница - там раздавали

Коментар

• ПИБ няма да раздава дивиденти за 2010 и 2011 година и всички останали!
                          Честито на акционерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                            Не помня дали нямашеи на 1.08 или нещо подобно, може да се провери. Аз си пазя извлечението за 1.09. Купувал съм и на 3.ХХ лв. и тези януарско-февруарските от 2009-та хубаво ми оправиха средната стойност. Уви нямах повече кеш тогава, но к'вото имаше всичко сложих. Мисля че изкупувахме само 3-4ма луди тогава.
                            Средна 1.40, щото купувах и 2010 на около 1.65 - 1.70

Коментар

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
                              То било ли е толкова? Най-ниско взех на 1.20
                              Не помня дали нямашеи на 1.08 или нещо подобно, може да се провери. Аз си пазя извлечението за 1.09. Купувал съм и на 3.ХХ лв. и тези януарско-февруарските от 2009-та хубаво ми оправиха средната стойност. Уви нямах повече кеш тогава, но к'вото имаше всичко сложих. Мисля че изкупувахме само 3-4ма луди тогава.

Коментар

Working...
                              X