IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.livebiz.bg/kompanii/s/2024199249

Нямам препоръки за каквото и да е!

Коментар

• Както беше спокойно на БФБ, сега малко раздвижване, купени акции и по-ниска цена, съвсем нормален пазар. И почнахте пак с мокрите сънища, особено Алън. Той май не се е будил

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
        Да дам и аз моите 20 цента.
        Може би се изхабих да повтарям, но ще кажа пак. За мен едно дружество, което НЕ е готово да сподели печалбата си с акционерите, НЕ е здраво. Не,, че големината на дивидента няма значение. Но е ключово да го има, дори малък. Това е силен сигнал към дребните, а и средните инвеститори.
        А натрапчивият отказ да се дискутира това от мажоритарите, също проекти на ръба на правилата (че и отвъд тях), играта с подозрителни 20 годишни субекти - всичко това няма как да се пренебрегне. От там - напълно подкрепям - цена от под 2 лв. е нормална - като за силно спекулативно дружество, а такава над 3 лв. - абсурдна - тя е за син чип, на който се разчита и на печалба извън обирането на обичайните заблудени дребни рибоци. За мен тази акция е изцяло в спекулативния списък, направих добри пари от нея, но не очаквам да стане син чип никога.
        Не е препоръка за никой.

Berkshire Hathaway никога не са давали дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
          Ми нормално е да падне акцията. За две седемици скочи над 100%, вие се оказахте големи тъпанари бе!
          Миналата година купувахте на 1.8, сега е 3. По едно време беше даже 3.8. То много лесно така само нагоре да върви цената. Правите една сделка и после изобщо не си тормозите малките мозъчета да мислят защо и как.
          Скоро ще се търгува на цената ХДП, а после и на цената Бенчмарк фонд имоти АДСИЦ..... скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
            Да дам и аз моите 20 цента.
            Може би се изхабих да повтарям, но ще кажа пак. За мен едно дружество, което НЕ е готово да сподели печалбата си с акционерите, НЕ е здраво. Не,, че големината на дивидента няма значение. Но е ключово да го има, дори малък. Това е силен сигнал към дребните, а и средните инвеститори.
            А натрапчивият отказ да се дискутира това от мажоритарите, също проекти на ръба на правилата (че и отвъд тях), играта с подозрителни 20 годишни субекти - всичко това няма как да се пренебрегне. От там - напълно подкрепям - цена от под 2 лв. е нормална - като за силно спекулативно дружество, а такава над 3 лв. - абсурдна - тя е за син чип, на който се разчита и на печалба извън обирането на обичайните заблудени дребни рибоци. За мен тази акция е изцяло в спекулативния списък, направих добри пари от нея, но не очаквам да стане син чип никога.
            Не е препоръка за никой.
            Отлично - много ясно изложена теза. Поздравления.

Коментар

• Ми нормално е да падне акцията. За две седемици скочи над 100%, вие се оказахте големи тъпанари бе!
              Миналата година купувахте на 1.8, сега е 3. По едно време беше даже 3.8. То много лесно така само нагоре да върви цената. Правите една сделка и после изобщо не си тормозите малките мозъчета да мислят защо и как.

Коментар

• Сигурно съвета ти за регресии на доходността на ПИБ спрямо други акции в СОФИС ме е объркал.

Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                Понеже го казваш в множествено число, а не само към равновесие...ще подчератя, че не съм твърдял подобно нещо...
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Пастир, това фалиралото го купуват фалирало, не си мислят, че работи. Aйде не се прави на толкова глупав

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Най-заразената банка от гръцкия вирус !
                    Алън - я обратно в дупката!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Аз имам друго логично обяснение - чух, че мой познат си продал малко от пакета за да ходи на море...горе долу толкова минаха докато спадаше....
                      ХАХАХАХА! +1

Коментар

• Я пък на времето плющех една кредитна експертка от ПИБ.. Малко грозничка, но с хубаво тяло и много отзивчива... Не че има значение за цената на акцията, ама колкото можЕх помогнАх...

Коментар

• Да дам и аз моите 20 цента.
                          Не е препоръка за никой.
                          Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Иначе е хубаво да си мислите, че риска при ПИБ е изцяло свързан с общия за пазара.
                            Понеже го казваш в множествено число, а не само към равновесие...ще подчератя, че не съм твърдял подобно нещо...
                            Това, което аз казах е, че ако има нарастване на риска в резултат от въпросната сделка, то не е отразено в последните пазарни движения. Освен това колкото и да беше неприятна изненада конкретната сделка, непредвимостта на поведението на мениджмънта на тази и други български банки би следвало да се има предвид във всеки един момент.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Ха,ами нали вчера те питаха по телефона на живо в полупрофесионалното ти предаване,как ще е отрази Гръцкия дълг на България и на банките,а ти отговори че не знаеш точно как защото не си запознат със структурата на Гръцкия дълг.Ха на какъв се правиш,на д-р иноватор или плачеш за личния ти лекар д-р Анусян.Или пак си говориш като луд с х.я си.

Коментар

Давай пепи. Ти си ми на късмет - когато пишеш глупости
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X