IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еми крайно време беше банката да бъде отличена. За мен точно наградата за пазарен дял е напълно резонна, тъй като ПИБ-чето печели пазарен дял по всички основни показатели.

Коментар

• Призът за пазарен дял отива при ПИБ - браво!!!

"Това е банката, която е направила най-голям мащаб с единица акционерен капитал, като е привлякла най-много депозити от домакинствата и фирмите в страната, на най-ниска цена и е върнала най-голяма част от тези пари в икономиката, на най-добра цена за своите акционери."
      Last edited by X_Y; 07.07.2011, 11:01.

Коментар

• За това ли пада акцията ,дайте да пуснем още някой слух и направо да си я купим

Коментар

• http://bnr.bg/sites/horizont/News/Bu...rnovoobir.aspx

Полицията във Велико Търново разследва сигнал за кражбата на близо 345 хиляди лева и 16 хиляди долара на фирма от трезор на Първа инвестиционна банка на улица "Оборище" в града. Сигналът е подаден от собственик на компания, който ползвал касети в трезора. По неофициална информация касетите не са разбивани, а отключени. По-рано от полицията съобщиха, че кражбата е станала в периода 24 юни - 4 юли. Човекът, който се е обадил, до момента не може да бъде открит за коментар.

Също по неофициални сведения фирмата е наела три касети за една година. В момента обаче не е ясно колко нейни служители са имали достъп до кодовете и ключовете за тях.

Пожелали анонимност банкови служители твърдят, че трезорът има надеждна система за сигурност. Те се съмняват, че сигналът за кражбата е фалшив и фирмата не е съхранявала такава крупна сума.

Засега полицията и прокуратурата отказват информация за версиите, по които работи разследването. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за кражба в големи размери.

От Първа инвестиционна банка съобщиха, че не е имало неоторизирано влизане в който и да е от банковите им салони в цялата страна. Офисите на банката работят с обичайното си работно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
            И аз имам сейф, но не съм казал на банката какво има в него. Мисля другата седмица да я обвиня, че са ми изчезнали скъпоценностите...
            Абе мисля че не става дума за изнудване на банката, по-скоро явно наистина има липси. Във всеки случай доверието във сейфовите вложения би следвало да спадне. А това може да е добре за нас, хората могат да преместят парите си на БФБ и да налеят един свеж капитал за да имаме развитие ...

Коментар

• И аз имам сейф, но не съм казал на банката какво има в него. Мисля другата седмица да я обвиня, че са ми изчезнали скъпоценностите...

Коментар

• Ето новината и на друго място, там спестяват името на банката. Интересно, дали полицията ще открие нещо или клиентите ще пият по една студена вода ...

Банков трезор във Велико Търново осъмна празен
                06 юли 2011 / 14:48

Служители на банка във Велико Търново са проспали обир. Неизвестни лица са откраднали близо 400 000 лева от трезор на банка на ул. "Оборище" във Велико Търново, съобщи областната дирекция на полицията.

Коментар

• Мистерия с обири в Първа инвестиционна банка
                  06.07.2011 15:10

Мистерия се заформя около съобщения за обрани трезори на Първа инвестиционна банка във Варна и Велико Търново. Съобщенията идват от полицията и прокуратурата в градовете, но от банката категорично отричат в клоновете им да е имало обири.
                  Пари от трезора на Първа инвестиционна банка във Велико Търново не са откраднати. Това заяви говорител на ПИБ пред Dnes.bg, след като по-рано полицията в старопрестолния град съобщи, че от банков клон са откраднати 344 700 лева и 16 000 долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                    Тая новина е постната и тука http://www.investor.bg/forum/showthr...38#p1309497209
                    Днес има статия в биволът озаглавена ,,За банките и гнилите ябълки в le Mondehttp://balkans.blog.lemonde.fr/2011/...mmes-pourries/ ''Който иска да я чете ето ви я http://www.bivol.bg/wlbgbanksmonde.html
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                      Гледам Жеката е пропуснал да постне тоя клюкарник в темата на ЦКБ, що бе Жека? Не е само ПИБ, в темата на Корпоративна и там ли не го пусна? еййй тая ПИБ бре се таквиз ги събира
                      Началния материал който срещнах бе, че ПИБ предупреждава...Затова го пуснах тук. Когато излезе го пуснах в обща тема за банките.
                      Имам и тук, и в другаде в банковия сектор.
                      Да не съм последния, но ще съм от последните опитващи се да рутят цени с писане по форуми. Някак не ми е на нивото.

Коментар

• Гледам Жеката е пропуснал да постне тоя клюкарник в темата на ЦКБ, що бе Жека? Не е само ПИБ, в темата на Корпоративна и там ли не го пусна? еййй тая ПИБ бре се таквиз ги събира

Коментар

• http://novini.dir.bg/news.php?id=8952635

Коментар

• Първоначално изпратено от Васил Илиев Разгледай мнение
                            Жека гледам добре размяташ тази статия натам насам. Внимавай да не кажа на посланика, че си от Алкайда и си укривал Осама, че ще излезе една грама за тебе на бърза ръка.
                            Васко, аз съм я пуснал, както и съм писал всеки да мисли и струва.
                            В другата тема вече се появиха едни мисли.
                            То и тук като чета твоята.
                            Всеки преценява.

Коментар

• http://www.bivol.bg/wlbadapples.html

Коментар

• Жека гледам добре размяташ тази статия натам насам. Внимавай да не кажа на посланика, че си от Алкайда и си укривал Осама, че ще излезе една грама за тебе на бърза ръка.

Коментар

Working...
                                X