Може би е оцелял барабаниста, използвайки бас-касата за лотка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BattleRoyalИнтересно ми е кой и защо продава на такива нива...
Първоначално изпратено от BattleRoyal... Аз още си купувам
Не е препоръка и т.н.
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=54911
Тука се трупат добри новини... Разраствания, увеличения на капитала, облигации... Мениджмънта май си разбира работата
Интересно ми е кой и защо продава на такива нива... Аз още си купувам
Не е препоръка и т.н.We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Доколкото си спомням и Greenspan (не съм сигурен за спелинга) беказал още през 1996, че всичко е надценено, но само си помислете до 2000 г. какви пропуснати ползи за разлика от други е имал.
Хайде стига философи и професори, тук сме да печелим и губим.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
То и в хороскопа по TV-to всеки ще намери нещто за себе си но това не значи че този който го казва има някаква дарба да вижда в бъдещето. Въпросния господин със сигурност ще се потупа в гърдите и ще каже "Аз какво ви говорих..." но без някаква сериозна аргументирана позиция от негова страна, която до момента не съм прочел, не мисля че ще има зад какво да застане а това говори колко сериозен анализатор е, и колко му тежи мнението. По скоро коментарите са доста емоционални. Амин
Първоначално изпратено от ValuatorПо повод на твърденията на Facts и саркастичните коментари по негов адрес бих искал да ви припомня следната теория:
Пазарът е цикличен (макар, че тази цикличност най-често е спираловидна и включва трендова компонента, но за момента не акцентирам върху нея) и константната позитивна или константната негативна позиция след определен достатъчно дълъг период от време задължително намира своето потвърждение
Според тази теория, с всеки изминал ден вероятността Facts да се окаже прав нараства и (поне от теоретична гледна точка) аз не бих се отнасял толкова пренебрежително към негоЗащото най-вероятно той ще има своя миг слава, в който ще прогърми "Аз ви казвах, че съм прав". Дотогава той ще е пропуснал много възможности, но в момента на неговата слава със сигурност ще има много страдащи. Амин
Коментар
-
По повод на твърденията на Facts и саркастичните коментари по негов адрес бих искал да ви припомня следната теория:
Пазарът е цикличен (макар, че тази цикличност най-често е спираловидна и включва трендова компонента, но за момента не акцентирам върху нея) и константната позитивна или константната негативна позиция след определен достатъчно дълъг период от време задължително намира своето потвърждение
Според тази теория, с всеки изминал ден вероятността Facts да се окаже прав нараства и (поне от теоретична гледна точка) аз не бих се отнасял толкова пренебрежително към негоЗащото най-вероятно той ще има своя миг слава, в който ще прогърми "Аз ви казвах, че съм прав". Дотогава той ще е пропуснал много възможности, но в момента на неговата слава със сигурност ще има много страдащи. Амин
Коментар
Коментар