IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може би е оцелял барабаниста, използвайки бас-касата за лотка.

Коментар

• Тези, които умееха да плуват... И бяха истински оптимисти.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• здравей уважаеми Фактс, като чух за оркестъра се умислих дали некой е успял да оцелее от тоя оркестър, ти не знаеш ли нещо по върпоса, така информативно само

Коментар

• Първоначално изпратено от BattleRoyal
          Интересно ми е кой и защо продава на такива нива...
          Продават тези, които са по в час и са по-напред в материала от теб!

Първоначално изпратено от BattleRoyal
          ... Аз още си купувам
          Няма да съ пуашиш. Оркестърът на "Титаник" е свирил до края...

Не е препоръка и т.н.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=54911

Тука се трупат добри новини... Разраствания, увеличения на капитала, облигации... Мениджмънта май си разбира работата
            Интересно ми е кой и защо продава на такива нива... Аз още си купувам

Не е препоръка и т.н.
            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Етропал увеличи капитала си 3,6 пъти..........
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ако в 55% от случаите печелим-сме ОК, ако са 60% то сме супер!
                Разбира се, че е така, аз изказвах мнения на спекулант обичащ риска.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Все пак, за да сме достатъчно дълго тука, трябва да поддържаме условието (1) >> (2)
                  Пожелавам ти при теб винаги да е така, Alee

Първоначално изпратено от Alee
                  Хайде стига философи и професори, тук сме (1) да печелим и (2) да губим.

Коментар

• Доколкото си спомням и Greenspan (не съм сигурен за спелинга) беказал още през 1996, че всичко е надценено, но само си помислете до 2000 г. какви пропуснати ползи за разлика от други е имал.
                    Хайде стига философи и професори, тук сме да печелим и губим.

Коментар

• То и в хороскопа по TV-to всеки ще намери нещто за себе си но това не значи че този който го казва има някаква дарба да вижда в бъдещето. Въпросния господин със сигурност ще се потупа в гърдите и ще каже "Аз какво ви говорих..." но без някаква сериозна аргументирана позиция от негова страна, която до момента не съм прочел, не мисля че ще има зад какво да застане а това говори колко сериозен анализатор е, и колко му тежи мнението. По скоро коментарите са доста емоционални. Амин

Първоначално изпратено от Valuator
                      По повод на твърденията на Facts и саркастичните коментари по негов адрес бих искал да ви припомня следната теория:

Пазарът е цикличен (макар, че тази цикличност най-често е спираловидна и включва трендова компонента, но за момента не акцентирам върху нея) и константната позитивна или константната негативна позиция след определен достатъчно дълъг период от време задължително намира своето потвърждение

Според тази теория, с всеки изминал ден вероятността Facts да се окаже прав нараства и (поне от теоретична гледна точка) аз не бих се отнасял толкова пренебрежително към него Защото най-вероятно той ще има своя миг слава, в който ще прогърми "Аз ви казвах, че съм прав". Дотогава той ще е пропуснал много възможности, но в момента на неговата слава със сигурност ще има много страдащи. Амин

Коментар

• някакво инфо от събранието?
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• цикличността е за доста по-дълги периоди от това, което той има пред вид. погледни графиката на пътищата, например, за последните няколко години и кажи къде е цикличността там?

Коментар

• По повод на твърденията на Facts и саркастичните коментари по негов адрес бих искал да ви припомня следната теория:

Пазарът е цикличен (макар, че тази цикличност най-често е спираловидна и включва трендова компонента, но за момента не акцентирам върху нея) и константната позитивна или константната негативна позиция след определен достатъчно дълъг период от време задължително намира своето потвърждение

Според тази теория, с всеки изминал ден вероятността Facts да се окаже прав нараства и (поне от теоретична гледна точка) аз не бих се отнасял толкова пренебрежително към него Защото най-вероятно той ще има своя миг слава, в който ще прогърми "Аз ви казвах, че съм прав". Дотогава той ще е пропуснал много възможности, но в момента на неговата слава със сигурност ще има много страдащи. Амин

Коментар

• Alee, за съжаление и ти си прав - за доста от дружества летвата е доста високо и няма да е лесно да оправдаят очакванията. А за анализите и на мен ми липсват, но ако имаме по-дълъг период на тесен рейндж щем не щем ще почнем да анализираме и в по широк кръг

Успехи !

Коментар

• Prodigal, не отричам това което казваш. Прав си.

Коментар

Working...
                                X