Да са живи и здрави 108 4е досега май щяхме да сме на 6-цата обаче и аз съм на мнение 4е изоставаме от другите а сериозни обеми се завъртяха тези 2-3 седмици на тези нива.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
dnes do momenta dosta dobur obem se realizira
Коментар
-
поизбърза с календара нещо?
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Батя... дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал
Ще има много желаещи да ти услужат с акции за да си увеличиш портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Батя... дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал
Ще има много желаещи да ти услужат с акции за да си увеличиш портфейла.
Коментар
-
Сравнителния ми анализ показва че Еврохолд поизоства в ръста си спрямо другата перла в портфейла ми - Монбат.
А спрямо множеството набалончените холдинги на БФБ е още по-изостанал.
В същото време не държа да се качи скоро, дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от SpeisАко пазарът реагира адекватно на тези новини, цената би трябвало да досигне 6.90-7.00 до края на седващата семица.
Зимата си идва и нали знаете какво правят мечките през през този период.)))
Успех на всички!
Не е препоръка за покупко-продажба на акции!
от тук нататък пазара вече ще иска конкретни резултати черно на бяло с подпис и печат
Такова е движението на акции , които имат зад себе си модерен менаджмент и експанзивен бизнес.
За справка МОНБАТ.:-)най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от SpeisАко пазарът реагира адекватно на тези новини, цената би трябвало да досигне 6.90-7.00 до края на седващата семица.
Зимата си идва и нали знаете какво правят мечките през през този период.)))
Успех на всички!
Не е препоръка за покупко-продажба на акции!
от тук нататък пазара вече ще иска конкретни резултати черно на бяло с подпис и печат
Коментар
Коментар