IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да са живи и здрави 108 4е досега май щяхме да сме на 6-цата обаче и аз съм на мнение 4е изоставаме от другите а сериозни обеми се завъртяха тези 2-3 седмици на тези нива.

Коментар

• dnes do momenta dosta dobur obem se realizira

Коментар

• поизбърза с календара нещо?

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
        Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от Батя
        ... дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал
        Нямаш грижа. Скоро ще се върне и под 4 лева!
        Ще има много желаещи да ти услужат с акции за да си увеличиш портфейла.
        Айдееее, ударихме днеска 7 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от Батя
          ... дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал
          Айдееее, ударихме днеска 7 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Сравнителния ми анализ показва че Еврохолд поизоства в ръста си спрямо другата перла в портфейла ми - Монбат.
              А спрямо множеството набалончените холдинги на БФБ е още по-изостанал.
              В същото време не държа да се качи скоро, дори много бих се радвал ако върне до 6 и под 6 лв. за да увелича теглото му в порфейла си преди пазара да се е осъзнал

Коментар

• ЕУБГ според мен е доста качествена акция с голям потенциал за в бъдеще!

Това ще се подтвърди от поетите анганжименти и покриването им!

Не е препоръка, имам акции!
                Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                  Първоначално изпратено от Speis
                  Ако пазарът реагира адекватно на тези новини, цената би трябвало да досигне 6.90-7.00 до края на седващата семица.

Зимата си идва и нали знаете какво правят мечките през през този период. )))

Успех на всички!

Не е препоръка за покупко-продажба на акции!
                  според мен на акцията вече и е гласувано доверие по отношение на това че ще ни радват с добри новини и това вече е калкулирано в цената (фин. пок. да са над средното)

от тук нататък пазара вече ще иска конкретни резултати черно на бяло с подпис и печат
                  Страхувам се , че когато излезат конкретните резултати с подпис и печат , в цената отново вече ще са калкулирани бъдещите очаквания.
                  Такова е движението на акции , които имат зад себе си модерен менаджмент и експанзивен бизнес.
                  За справка МОНБАТ.:-)
                  най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• До края на седмицата)

Коментар

• Коя дата?
                      Първоначално изпратено от kamacho

7.20
                      Не е препоръка:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Speis
                        Ако пазарът реагира адекватно на тези новини, цената би трябвало да досигне 6.90-7.00 до края на седващата семица.

Успех на всички!

7.20

Коментар

• Първоначално изпратено от Speis

Успех на всички!

според мен на акцията вече и е гласувано доверие по отношение на това че ще ни радват с добри новини и това вече е калкулирано в цената (фин. пок. да са над средното)

от тук нататък пазара вече ще иска конкретни резултати черно на бяло с подпис и печат

Коментар

• Ако пазарът реагира адекватно на тези новини, цената би трябвало да досигне 6.90-7.00 до края на седващата семица.

Успех на всички!

Коментар

• Нищо лошо не прави човека напротив всеки път като се появи и цената тръгва нагоре.

Коментар

• ...
                                We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

Working...
                                X