If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
на корки горкия сигурно му подскача сърцето да пише, ама нали се е зарекъл
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от bate_nasko
Oтносно евентуалните придобивки в Сърбия... Аз на първо време за там си пожелавам едно стабилно проверопейско правителство, пък другите неща рано или късно ще станат... Ситуацията около сформирането на ново правителство в Сърбия обаче поне на мен на този етап ми е много неясна...
nqmat drug izbor, ako iskat da se prisuedinqt vuzmojno nai-burzo kum EU.
a EU mnogo dobre znae, 4e bez Srbia ne moje i shte napravi vsi4ko vuzmojno da nqma protakvania.
Sushtoto se otnasq i za Hrvatska!
taka 4e mnogo silni filosofski zaklu4enia ne sa neobhodimi po tozi kazus.
posokata v razvitieto na Srbia e predna4ertana. ve4e te4e technologi4no vreme za izpulnenie direktivite i iziskvaniata na EU!
sled tova "kepencite" na EU shte padna za neopredelen period
Oтносно евентуалните придобивки в Сърбия... Аз на първо време за там си пожелавам едно стабилно проверопейско правителство, пък другите неща рано или късно ще станат... Ситуацията около сформирането на ново правителство в Сърбия обаче поне на мен на този етап ми е много неясна...
Бате Наско, започнал си да следиш и политическите новини
Той този ако почне да купува няма да стигнат високите сгради в София за апокалиптиците Но си мисля, че сме много мънички за него... Нека първо убавата мома да излезе на пазар ..... пък после и тоя дъртия да дойде
Той този ако почне да купува няма да стигнат високите сгради в София за апокалиптиците Но си мисля, че сме много мънички за него... Нека първо убавата мома да излезе на пазар ..... пък после и тоя дъртия да дойде
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Бандаааааа, пригответе се за излитане - Форекса почна да пише по темата :-)
Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
Те са дали 372 милиона продажби чисто, но още на това тримесечие, ще се види че са били доста консервативни в прогнозата Ако придобият нещо пък съвсем
Това в комбинация със сръбската скара от горния пост ми навява разни мисли! И като гледам как тръгна акцията, май нещо се е разчуло! :-) Искаш ли да споделиш нещо с нас!
Коментар