IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru
    Първоначално изпратено от NOK
    Решил съм за обяд да си поръчам сръбска скара ...
    Кога ще обядваш?
    След малко тръгвам може и една турска баклава да си взема за десерт

Коментар

• Нещата започват лекинко да си идват на местата...това е акцията, с която ще се пенсионирам

Коментар

• Точно така. Устойчив ръст, визия за развитие, качествен мениджмънт.
        P/S ~ 1.

Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от Alan Greenspan
        Силно подценен!
        P/S 2008 anybody? :-)

Бандаааааа, пригответе се за излитане - Форекса почна да пише по темата :-)
        Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
        Те са дали 372 милиона продажби чисто, но още на това тримесечие, ще се види че са били доста консервативни в прогнозата Ако придобият нещо пък съвсем
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
          Решил съм за обяд да си поръчам сръбска скара ...
          Кога ще обядваш?
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Решил съм за обяд да си поръчам сръбска скара ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              Силно подценен!

Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
              Те са дали 372 милиона продажби чисто, но още на това тримесечие, ще се види че са били доста консервативни в прогнозата Ако придобият нещо пък съвсем

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                айде вече и аз съм сред инвеститорите
                не е препоръка
                Ей заради такива като вас ще се вдигне цената на 6:30 и ще загубим Forex Master-a

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                  айде вече и аз съм сред инвеститорите
                  не е препоръка
                  welcome
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• айде вече и аз съм сред инвеститорите
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                      Първоначално изпратено от Батя
                      Аз пък си мисля, какво ли ще стане когато чужденците почнат да купуват и за австрийския сертификат върху ВТХ, където Еврохолд е с едно мнооого прилично тегло Май бързо ще се доближим до справедливата цена на акция, която в случая е двуцифрено число
                      Абе търпение му е майката!
                      +1

10 лв. тук е цена, на която ще се пълнят големи пакети малко преди и след края на Май!
                      Айде пак старата песен....

Коментар

• Тук някъде е момента някой новорегистриран да ни съобщи, че това ни е последния шанс да продадем на тези нива и след няколко дни - мощно надолу
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• баси, тоя лудия форкс мастър как я качи тази акция
                          баламосва народа няколко месеца за да му излезе лихвичката по депозита и сега видяхте какво направи
                          няма време даже да напише някой глупост по темата за разколебаване на тълпата :lol:

Коментар

• Силно подценен!

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                              Първоначално изпратено от Батя
                              Аз пък си мисля, какво ли ще стане когато чужденците почнат да купуват и за австрийския сертификат върху ВТХ, където Еврохолд е с едно мнооого прилично тегло Май бързо ще се доближим до справедливата цена на акция, която в случая е двуцифрено число
                              Абе търпение му е майката!
                              +1

10 лв. тук е цена, на която ще се пълнят големи пакети малко преди и след края на Май!
                              По-леко другари...Всяко нещо с времето си...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                                Локомотивът потегли - като гледам какъв оборот на какви цени минава ми става едно такова драго, едно такова оптимистично!
                                И на мен Тоже... Даи Боже двуцифрено... Амин...
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X