If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Точно така. Устойчив ръст, визия за развитие, качествен мениджмънт.
P/S ~ 1.
Първоначално изпратено от prodigal
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Силно подценен!
P/S 2008 anybody? :-)
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Бандаааааа, пригответе се за излитане - Форекса почна да пише по темата :-)
Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
Те са дали 372 милиона продажби чисто, но още на това тримесечие, ще се види че са били доста консервативни в прогнозата Ако придобият нещо пък съвсем
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
Те са дали 372 милиона продажби чисто, но още на това тримесечие, ще се види че са били доста консервативни в прогнозата Ако придобият нещо пък съвсем
Аз пък си мисля, какво ли ще стане когато чужденците почнат да купуват и за австрийския сертификат върху ВТХ, където Еврохолд е с едно мнооого прилично тегло Май бързо ще се доближим до справедливата цена на акция, която в случая е двуцифрено число
Абе търпение му е майката!
+1
10 лв. тук е цена, на която ще се пълнят големи пакети малко преди и след края на Май!
баси, тоя лудия форкс мастър как я качи тази акция
баламосва народа няколко месеца за да му излезе лихвичката по депозита и сега видяхте какво направи
няма време даже да напише някой глупост по темата за разколебаване на тълпата :lol:
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Аз пък си мисля, какво ли ще стане когато чужденците почнат да купуват и за австрийския сертификат върху ВТХ, където Еврохолд е с едно мнооого прилично тегло Май бързо ще се доближим до справедливата цена на акция, която в случая е двуцифрено число
Абе търпение му е майката!
+1
10 лв. тук е цена, на която ще се пълнят големи пакети малко преди и след края на Май!
Коментар