IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ихааа, от 4 мин съм на линия, за които ЕУБГ качи 30 стотинки. 5% за 4 минути не е зле...

Коментар

• Forex, сложи ли си лимитче? Днес ще те огрее
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Докога бе хора тази акция ще я продавате за жълти стинки?Дори едно кило сирене струва повече!

Коментар

• дано
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
            target do kum 1 godina e: 11-12.50lv

li4no mnenie!
            А според мен още след 4-5 месеца ще бъде достигнат.Личния ми таргет до края на седмицата е 7

Коментар

• и тук е силно подценено дружеството. добре,че си накупих акции навреме преди да скочат. а тия дни след консолидирания отчет очаквам грандиозен растеж тук
              Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!
              Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                target do kum 1 godina e: 11-12.50lv

li4no mnenie!
                Горе долу и аз така го виждам. За 1 година нямам таргет, за след 1,5-2 ми е 20 лв. Изобщо тегава работа.
                Дъ Форум хез резюмд нормал оперейшън. Демек - почнаха да ни се точат лигите по темите Видяхме зелено и левче-метъра в главите ни започна да цъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
                  Първоначално изпратено от kork
                  Първоначално изпратено от Жоро
                  Корк, понякога ентусиазма ти наистина е малко в повече .
                  Жоро,прав си.И в тази връзка,ще си взема почивка и няма да пиша 1-2 месеца в тази тема,че и без това си имам доста задачки и с това писане само си губя времето/все пак,ако излезе някоя интересна новина за нова придобивка,може и да си позволя да коментирам/
                  А и тези пипони,камили и фактсчета не си е работа да спори човек с тях

На 02.05.2008 година,пак съм на линия.Ако не тогава,то най късно на 02.06.2008

Успех на всички акционери на Еврохолд-най-добрия холдинг на БФБ!

И умната
                  Загуби се Корк наистина. Дано датата 2 юни да не е черен хумор :-)
                  За мен две много положителни новини има тук - решението за частните здравни фондове и експанзията в Европа.
                  Писаха как чужди застрахователи си точели зъбите за нашия пазар. Че ние да не сме с ченета?

Коментар

• target do kum 1 godina e: 11-12.50lv

li4no mnenie!

Коментар

• Не беше ли споменало ръководството на холдинга, че корабът е с капацитет 3 пъти по-голям от моментния товар (тогава цената беше около 4,80 - 5 лв.), а отгоре на това от тогава "капацитетът" се е увеличил, защото имаше още позитивни новини?!

Пичове, не забравяйте че утре е голям ден - минаваме таргета на Facts (Forex Master) ot 6.30 :-), а големите пакетчета/кифтета за чужденците не знам на каква цена ще минават/прелитат .. :-)

Големите, дърти и гладни бикове все още гледат и ринат с копита, а младите бичета ще трепят мечета до края на месеца на общо основание!

Успех и търпение в очакване на двуцифрената цена на акция на EUBG!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
                        Прегледах днес кой купувал тук, кой продавал, както и бегло движенията по другите позиции и ми се струва, че покачването е повече от типа "приливът повдига всички лодки", отколкото оценяване на индивидуална позиция...
                        но тонажа на лодките се мени, а с него и ватерлинията
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Прегледах днес кой купувал тук, кой продавал, както и бегло движенията по другите позиции и ми се струва, че покачването е повече от типа "приливът повдига всички лодки", отколкото оценяване на индивидуална позиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                            Първоначално изпратено от Жоро
                            Корк, понякога ентусиазма ти наистина е малко в повече .
                            Жоро,прав си.И в тази връзка,ще си взема почивка и няма да пиша 1-2 месеца в тази тема,че и без това си имам доста задачки и с това писане само си губя времето/все пак,ако излезе някоя интересна новина за нова придобивка,може и да си позволя да коментирам/
                            А и тези пипони,камили и фактсчета не си е работа да спори човек с тях

На 02.05.2008 година,пак съм на линия.Ако не тогава,то най късно на 02.06.2008

Успех на всички акционери на Еврохолд-най-добрия холдинг на БФБ!

И умната

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                              Първоначално изпратено от wannarock
                              на корки горкия сигурно му подскача сърцето да пише, ама нали се е зарекъл
                              До кога беше ветото, че съм забравил?

Мисля, че двата месеца "изолация" вече минаха.

Скоро не е писал и в другите теми.

Може би има други ангажименти
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                на корки горкия сигурно му подскача сърцето да пише, ама нали се е зарекъл
                                До кога беше ветото, че съм забравил?
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X