Ихааа, от 4 мин съм на линия, за които ЕУБГ качи 30 стотинки. 5% за 4 минути не е зле...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
и тук е силно подценено дружеството. добре,че си накупих акции навреме преди да скочат. а тия дни след консолидирания отчет очаквам грандиозен растеж тук
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindtarget do kum 1 godina e: 11-12.50lv
li4no mnenie!
Дъ Форум хез резюмд нормал оперейшън. Демек - почнаха да ни се точат лигите по темите Видяхме зелено и левче-метъра в главите ни започна да цъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate_naskoПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от ЖороКорк, понякога ентусиазма ти наистина е малко в повече .
А и тези пипони,камили и фактсчета не си е работа да спори човек с тях
На 02.05.2008 година,пак съм на линия.Ако не тогава,то най късно на 02.06.2008
Успех на всички акционери на Еврохолд-най-добрия холдинг на БФБ!
И умната
За мен две много положителни новини има тук - решението за частните здравни фондове и експанзията в Европа.
Писаха как чужди застрахователи си точели зъбите за нашия пазар. Че ние да не сме с ченета?
Коментар
-
nevermind
target do kum 1 godina e: 11-12.50lv
li4no mnenie!
Коментар
-
Не беше ли споменало ръководството на холдинга, че корабът е с капацитет 3 пъти по-голям от моментния товар (тогава цената беше около 4,80 - 5 лв.), а отгоре на това от тогава "капацитетът" се е увеличил, защото имаше още позитивни новини?!
Пичове, не забравяйте че утре е голям ден - минаваме таргета на Facts (Forex Master) ot 6.30 :-), а големите пакетчета/кифтета за чужденците не знам на каква цена ще минават/прелитат .. :-)
Големите, дърти и гладни бикове все още гледат и ринат с копита, а младите бичета ще трепят мечета до края на месеца на общо основание!
Успех и търпение в очакване на двуцифрената цена на акция на EUBG!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate_naskoПрегледах днес кой купувал тук, кой продавал, както и бегло движенията по другите позиции и ми се струва, че покачването е повече от типа "приливът повдига всички лодки", отколкото оценяване на индивидуална позиция...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от ЖороКорк, понякога ентусиазма ти наистина е малко в повече .
А и тези пипони,камили и фактсчета не си е работа да спори човек с тях
На 02.05.2008 година,пак съм на линия.Ако не тогава,то най късно на 02.06.2008
Успех на всички акционери на Еврохолд-най-добрия холдинг на БФБ!
И умната
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от wannarockна корки горкия сигурно му подскача сърцето да пише, ама нали се е зарекъл
Мисля, че двата месеца "изолация" вече минаха.
Скоро не е писал и в другите теми.
Може би има други ангажиментиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар