Айде включвайте се, че станах "мажоритар".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батяхвана ме
но и предишни дни имам покупки, така че не е само на най-ниското
не ми е това и целта, започвам да купувам щом цената стане превлекателна, в случай всичко под 7 лв. (въпреки че имам голям пакет на 3,47)Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРПървоначално изпратено от AleeПървоначално изпратено от kamachoЩо такова лошо отношение имате към К.Кхахаха
До колкото вече разбрах, той си ги е намерил вече, ужким чужденци, които на едро ще му напълнят фондовете.
Мисля , че затова беше цялата тази дандания.
П.П. Горенаписаното от мен е слух който аз лично оценявам на 80 % вероятност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleeПървоначално изпратено от kamachoЩо такова лошо отношение имате към К.Кхахаха
До колкото вече разбрах, той си ги е намерил вече, ужким чужденци, които на едро ще му напълнят фондовете.
Мисля , че затова беше цялата тази дандания.
П.П. Горенаписаното от мен е слух който аз лично оценявам на 80 % вероятност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Играч с потенциалПървоначално изпратено от laclodon emilio аз съм спокоен защото математиката казва - абсолютно дъно 7,30 - 7,40 ... всичко останало са подплашени зайци! Но паниката ще отмине и тогава ... който е пълнил ще пирува, а който се е състезавал със зайците ... sorry - ще гладува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от laclodon emilio аз съм спокоен защото математиката казва - абсолютно дъно 7,30 - 7,40 ... всичко останало са подплашени зайци! Но паниката ще отмине и тогава ... който е пълнил ще пирува, а който се е състезавал със зайците ... sorry - ще гладува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamachoПървоначално изпратено от НЕСТОРnevermind, нямам за цел да манипулирам когото и да било, съжалявам, че така си го изтълкувал.
Винаги изказвам лично мнение, естествено понякога греша, а понякога и познавам, за себе си разбира се.
Знам , че в момента доста от нас са глътнали вода, но както винаги проливният дъжд винаги отминава и огрява слънце - нека не бъдем максималисти, тази позиция и с корекцията си върви добре.
Успех!
Сега стоя и си разсъждавам пишейки тук и си мисля че корекцията или срива кой както иска да го нарича е като проливният дъжд.Отмиват се нечистотиите.Не сте ли забелязали какви чисти за улиците след дъжд и как свети настилката.
"Защо се тревожите сега????"
Ще грейне слънце след дъжда и след болката ще има смях.
Защо се тревожите сега???"
Успехи на истинските акционери тук.....
Коментар
Коментар