IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде включвайте се, че станах "мажоритар".

Коментар

• Абе тука е като "опълченците на шипка", ордите настъпват, но отпорът е даден! Посоката е ясна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
        хвана ме
        но и предишни дни имам покупки, така че не е само на най-ниското
        не ми е това и целта, започвам да купувам щом цената стане превлекателна, в случай всичко под 7 лв. (въпреки че имам голям пакет на 3,47)
        И аз така направих. Вчера като падна пак, не се сдържах пак да си купя и се отказах от правата на ИХЛБЛ, където 99% щях да се класирам, ако бях участвал.
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• хвана ме
          но и предишни дни имам покупки, така че не е само на най-ниското
          не ми е това и целта, започвам да купувам щом цената стане превлекателна, в случай всичко под 7 лв. (въпреки че имам голям пакет на 3,47)

Коментар

• Батя, твоя ли беше покупката 9000 бр по 6.50?
            Обикновенно целиш най-ниското ниво за покупка.
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
              Е това пък какво беше - 108 какви ги вършат тук.
              И на мен не ми стана ясно! Защо след като оферираха "Продава на 6,50" останаха неизпълнени поръчки "купува на 6,501"?

Коментар

• Е това пък какво беше - 108 какви ги вършат тук.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                  Първоначално изпратено от Alee
                  Първоначално изпратено от kamacho
                  Що такова лошо отношение имате към К.К хахаха
                  K.K. си е пи4 отвсякъде, да видим сега как ще намери вложители за и без това лошо справящите му се фондове.

До колкото вече разбрах, той си ги е намерил вече, ужким чужденци, които на едро ще му напълнят фондовете.
                  Мисля , че затова беше цялата тази дандания.

П.П. Горенаписаното от мен е слух който аз лично оценявам на 80 % вероятност.
                  Не мога да повярвам в такава схема.При тази логика ако всеки голям фонд получ добра оферта от чуждестранен инвеститор но на цена на дял с 20% ПО-НИСКА от текущата какво трябва да се очаква?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                    Първоначално изпратено от kamacho
                    K.K. си е пи4 отвсякъде, да видим сега как ще намери вложители за и без това лошо справящите му се фондове.

До колкото вече разбрах, той си ги е намерил вече, ужким чужденци, които на едро ще му напълнят фондовете.
                    Мисля , че затова беше цялата тази дандания.

П.П. Горенаписаното от мен е слух който аз лично оценявам на 80 % вероятност.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Що такова лошо отношение имате към К.К хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Играч с потенциал
                          Първоначално изпратено от laclo
                          don emilio аз съм спокоен защото математиката казва - абсолютно дъно 7,30 - 7,40 ... всичко останало са подплашени зайци! Но паниката ще отмине и тогава ... който е пълнил ще пирува, а който се е състезавал със зайците ... sorry - ще гладува.
                          борсата друго показва обаче. а твоята математика за абсолютен максимум говори ли?
                          математиката може да определя само минимум приятелю ... максимума само ЦАР ПАЗАР знае колко е!

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                            don emilio аз съм спокоен защото математиката казва - абсолютно дъно 7,30 - 7,40 ... всичко останало са подплашени зайци! Но паниката ще отмине и тогава ... който е пълнил ще пирува, а който се е състезавал със зайците ... sorry - ще гладува.
                            борсата друго показва обаче. а твоята математика за абсолютен максимум говори ли?

Коментар

• don emilio аз съм спокоен защото математиката казва - абсолютно дъно 7,30 - 7,40 ... всичко останало са подплашени зайци! Но паниката ще отмине и тогава ... който е пълнил ще пирува, а който се е състезавал със зайците ... sorry - ще гладува.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                                Първоначално изпратено от НЕСТОР
                                nevermind, нямам за цел да манипулирам когото и да било, съжалявам, че така си го изтълкувал.
                                Винаги изказвам лично мнение, естествено понякога греша, а понякога и познавам, за себе си разбира се.
                                Знам , че в момента доста от нас са глътнали вода, но както винаги проливният дъжд винаги отминава и огрява слънце - нека не бъдем максималисти, тази позиция и с корекцията си върви добре.

Успех!

Сега стоя и си разсъждавам пишейки тук и си мисля че корекцията или срива кой както иска да го нарича е като проливният дъжд.Отмиват се нечистотиите.Не сте ли забелязали какви чисти за улиците след дъжд и как свети настилката.
                                само ще добавя:
                                "Защо се тревожите сега????"
                                Ще грейне слънце след дъжда и след болката ще има смях.
                                Защо се тревожите сега???"

Успехи на истинските акционери тук.....

Коментар

Working...
                                X