IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
    nevermind, нямам за цел да манипулирам когото и да било, съжалявам, че така си го изтълкувал.
    Винаги изказвам лично мнение, естествено понякога греша, а понякога и познавам, за себе си разбира се.
    Знам , че в момента доста от нас са глътнали вода, но както винаги проливният дъжд винаги отминава и огрява слънце - нека не бъдем максималисти, тази позиция и с корекцията си върви добре.

Успех!

Сега стоя и си разсъждавам пишейки тук и си мисля че корекцията или срива кой както иска да го нарича е като проливният дъжд.Отмиват се нечистотиите.Не сте ли забелязали какви чисти са улиците след дъжд и как свети настилката.

Коментар

• Дефинирай "дългосрочен".
      Аз съм на обратно мнение: 1950 е "краткосрочен" връх - тоест 2008 ще бъдем над нива 2200, а след това мощно към 5500 (средносрочно - до 2-3 години).
      Успех на акциите, които държиш - пожелавам ти профитно "дългосрочно" бъдеще.

Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от ejko
      Facts, би ли обяснил на нас - простосмъртните - как ежедневнен спад на индексите от 3-4% може да се превърне в дългосрочен тренд. Ами май след месец-два ще трябва да закриваме борсата, а...?
      Защо смяташ, че при низходящ тренд ще има само ежедневни спадове и то все от порядъка на 3-4%?

Но...

Комбинацията от възходящ тренд и няколко поредни ежедневни спадове от порядъка на 3-4% е показател, че имаме формиран средносрочен/дългосрочен връх! Психологията на масовика е ясна... "само да върне до където беше да ги разкарвам всички тези акции и от тук насетне ще бъда по-внимателен/внимателна..."

А иначе налучкваш... Заради структурата на търговията на БФБ и ред други причини, низходящите трендове ще са много по-драматични от възходящите...
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• nevermind, нямам за цел да манипулирам когото и да било, съжалявам, че така си го изтълкувал.
        Винаги изказвам лично мнение, естествено понякога греша, а понякога и познавам, за себе си разбира се.
        Знам , че в момента доста от нас са глътнали вода, но както винаги проливният дъжд винаги отминава и огрява слънце - нека не бъдем максималисти, тази позиция и с корекцията си върви добре.

Успех!

Коментар

• EUBG е на голяма печалба всички го знаем, проблема е в манипулацията, вижте и на ЕТР кои продава.

ние маи верно см от наи пре... те в тая ситуация

Коментар

• Първоначално изпратено от ejko
            Facts, би ли обяснил на нас - простосмъртните - как ежедневнен спад на индексите от 3-4% може да се превърне в дългосрочен тренд. Ами май след месец-два ще трябва да закриваме борсата, а...?
            ежко, незнаеш колко си прав. Доста единици, които се появиха през последната година ще закрият борсата за себе си завинаги. И то с немалки загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejko
              Защо смяташ, че при низходящ тренд ще има само ежедневни спадове и то все от порядъка на 3-4%?

Но...

Комбинацията от възходящ тренд и няколко поредни ежедневни спадове от порядъка на 3-4% е показател, че имаме формиран средносрочен/дългосрочен връх! Психологията на масовика е ясна... "само да върне до където беше да ги разкарвам всички тези акции и от тук насетне ще бъда по-внимателен/внимателна..."

А иначе налучкваш... Заради структурата на търговията на БФБ и ред други причини, низходящите трендове ще са много по-драматични от възходящите...

Коментар

• Facts, би ли обяснил на нас - простосмъртните - как ежедневнен спад на индексите от 3-4% може да се превърне в дългосрочен тренд. Ами май след месец-два ще трябва да закриваме борсата, а...?

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                  Първоначално изпратено от PLP
                  Аз мисля че направихме перфектно авс като корекция за 2 -ра вълна ,която стигна почти 50 %.Оттук сме нагоре за 3 която ще ни откара на много високи нива -може би над 20 лв.Лично мнение.

Да, някъде по Гергьов ден, дори. Лично предположение.

НЕСТОРe.... nishto li4no, no dosega tvoqt prazen optimizum po po4ti vsi4ki pozicii, si be napravo 4ista manipulacia!
                  i ti go znaesh po-dobre i ot men, 4e e imenno taka!

Коментар

• da za 2 godini, nali

Коментар

• Ветре, той Facts малко бърка думичката куче с внучехахха

Ако е искал да прати поздрави на внучето-ще предам

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                        da be naprawo za 10 dena sme na 15 lewa, ti mai mnogo si zagubil ta taka si misli6 /i az sym taka/
                        Льольо, не съм казал за какъв период от време-ако ти прави впечатление.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Аз мисля че направихме перфектно авс като корекция за 2 -ра вълна ,която стигна почти 50 %.Оттук сме нагоре за 3 която ще ни откара на много високи нива -може би над 20 лв.Лично мнение.

Да, някъде по Гергьов ден, дори. Лично предположение.

Коментар

• da be naprawo za 10 dena sme na 15 lewa, ti mai mnogo si zagubil ta taka si misli6 /i az sym taka/

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

kratkosro4en i srednosro4en BLQN!

Коментар

• Аз мисля че направихме перфектно авс като корекция за 2 -ра вълна ,която стигна почти 50 %.Оттук сме нагоре за 3 която ще ни откара на много високи нива -може би над 20 лв.Лично мнение.

Коментар

Working...
                                X