Браво Хакиненов - най-после някой да ме бие.... :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква доходност постигнахте през януари'07?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AleatorТемата е смехотворно-самохвална.
Ами застанете пред 1 пункт на Еврофутбол и попитайте играчите "Каква доходност постигнахте последните 24 часа?". Знаете ли колко много ще имат над 100% и дори над 1000%? Големи играчи ли са?
Я след 10 г. задайте въпроса "Каква средна доходност на годишна база постигнахте през последните 10 години и промени ли това живота ви, или още си кютате като прост служител в същата ТБ/ПОК/ЗПАД/ИП...;-)
Коментар
-
Темата е смехотворно-самохвална.
Ами застанете пред 1 пункт на Еврофутбол и попитайте играчите "Каква доходност постигнахте последните 24 часа?". Знаете ли колко много ще имат над 100% и дори над 1000%? Големи играчи ли са?
Я след 10 г. задайте въпроса "Каква средна доходност на годишна база постигнахте през последните 10 години и промени ли това живота ви, или още си кютате като прост служител в същата ТБ/ПОК/ЗПАД/ИП...;-)
Коментар
-
13,3%(8,28% s tezi izvan BG). No smqtam , che naistina pechalbata se smqta na godishna baza. Osven tova s uvelichavane na godinite mi, i uvelichavane na portfolioto zabelqzwam, che stavam vse po-niskoriskov igrach, a ne trqbva mai. Moze da e samo ot vazrastta. a da ne zavisi ot parite i kolichestvoto.
Kakto beshe kazal Penata: "Tuk uchen trqbwa da se izkaze mai."“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aедин мой приятел, доста наясно с инвестициите, често повтаря : " profit is only when it's taken" или нещо подобно беше. може да цитира някой, незнам, но си мисля че е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magХайде и аз да си призная- 7.98% за януари. Доста повече трябваше ама бая осреднявах, че бях яко хлътнал в Арома ама алелуя успях да избутам с няколко сделки да изляза с 2.5% (за 3 месеца!) отгоре. Ама всяко зло за добро- арома ми беше първият уцелен връх, онези 70 на 8.28 са си мои
Успех на всички, като гледам резултатите за останалите месеци на полвина на януари да изкарваме пак ще сме добре
Коментар
-
Хайде и аз да си призная- 7.98% за януари. Доста повече трябваше ама бая осреднявах, че бях яко хлътнал в Арома ама алелуя успях да избутам с няколко сделки да изляза с 2.5% (за 3 месеца!) отгоре. Ама всяко зло за добро- арома ми беше първият уцелен връх, онези 70 на 8.28 са си мои
Успех на всички, като гледам резултатите за останалите месеци на полвина на януари да изкарваме пак ще сме добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътОбяснения елементарни, драги - netware5 - казват се М+С, Албена и ХЕС... не само те, но най-веч те.
Изненадал те с двуцифрена доходност? А ти колко си очаквал от инвеститор, държащ само най-качествените акции? 4.8% ?!? :-)He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар