IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква доходност постигнахте през януари'07?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво Хакиненов - най-после някой да ме бие.... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• +32.40% е при мен. Не се хваля - просто месецът беше такъв Най-много радост ми донесоха PETHL, CHIM, MCH и HIKA Успех на всички! Let the Force be with you!

P.S. Става въпрос за "хартиена" доходност. Нищо не съм кеширал.
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Към 30 %, главно от ODES.

Коментар

• 18.45% za January..blagodarenia osnovno na Alum ,EURINS i CHIM i malko vratki)
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Темата е поучителна . Не е лошо да стане ежемесечна. Като гледам за януари всички се включват и имат с какво да се похвалят. Пожелавам ви същата активност ( и доходност) в темата и през февруари. .. и пак със "+" отпред

Коментар

• Що пък да е смехотворна темата? Няма нищо лошо да си кажем кой колко кинти е направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleator
                Темата е смехотворно-самохвална.
                Ами застанете пред 1 пункт на Еврофутбол и попитайте играчите "Каква доходност постигнахте последните 24 часа?". Знаете ли колко много ще имат над 100% и дори над 1000%? Големи играчи ли са?
                Я след 10 г. задайте въпроса "Каква средна доходност на годишна база постигнахте през последните 10 години и промени ли това живота ви, или още си кютате като прост служител в същата ТБ/ПОК/ЗПАД/ИП...;-)
                Не разбирам защо смяташ, че темата е смехотворна. За мен темата не е никак смехотворна или самохвална. От една такава тема може само да се спечели - най-малкото всеки ще може да си направи равносметка къде се намира спрямо останалите участници на пазара. Това всъщност е условно, защото в крайна сметка зависи от искреността на пишещите в темата. Силно се надявам тези като предходния участник да са по-малко и да са отразили реално доходността си. В крайна сметка едва ли някои има полза от някакво анонимно хвалене тук във форума . Макар, че примери за обратното май има много.......... за съжаление. Успех!

Коментар

• както се пееше в една комарджийска песен: Не може да си преброиш парите докато играеш, ще има достатъчно време за броене, когато играта свърши...
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Темата е смехотворно-самохвална.
                    Ами застанете пред 1 пункт на Еврофутбол и попитайте играчите "Каква доходност постигнахте последните 24 часа?". Знаете ли колко много ще имат над 100% и дори над 1000%? Големи играчи ли са?
                    Я след 10 г. задайте въпроса "Каква средна доходност на годишна база постигнахте през последните 10 години и промени ли това живота ви, или още си кютате като прост служител в същата ТБ/ПОК/ЗПАД/ИП...;-)

Коментар

• 13,3%(8,28% s tezi izvan BG). No smqtam , che naistina pechalbata se smqta na godishna baza. Osven tova s uvelichavane na godinite mi, i uvelichavane na portfolioto zabelqzwam, che stavam vse po-niskoriskov igrach, a ne trqbva mai. Moze da e samo ot vazrastta. a da ne zavisi ot parite i kolichestvoto.

Kakto beshe kazal Penata: "Tuk uchen trqbwa da se izkaze mai."
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                        един мой приятел, доста наясно с инвестициите, често повтаря : " profit is only when it's taken" или нещо подобно беше. може да цитира някой, незнам, но си мисля че е прав.
                        Подписвам се с две ръце под това. Затова написах да не се самоуспокояваме с хартиените печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                          Хайде и аз да си призная- 7.98% за януари. Доста повече трябваше ама бая осреднявах, че бях яко хлътнал в Арома ама алелуя успях да избутам с няколко сделки да изляза с 2.5% (за 3 месеца!) отгоре. Ама всяко зло за добро- арома ми беше първият уцелен връх, онези 70 на 8.28 са си мои
                          Успех на всички, като гледам резултатите за останалите месеци на полвина на януари да изкарваме пак ще сме добре
                          V Aroma ima hlqb, ne e trqbvalo da prodavsh. Dohodnost se smqta nakraq na godinata, a ne na kraq na meseca.

Коментар

• Хайде и аз да си призная- 7.98% за януари. Доста повече трябваше ама бая осреднявах, че бях яко хлътнал в Арома ама алелуя успях да избутам с няколко сделки да изляза с 2.5% (за 3 месеца!) отгоре. Ама всяко зло за добро- арома ми беше първият уцелен връх, онези 70 на 8.28 са си мои
                            Успех на всички, като гледам резултатите за останалите месеци на полвина на януари да изкарваме пак ще сме добре

Коментар

• Не се заяждам, приятелю, защо реши тъй?
                              Не е трябвало да бягаш М+С и не е късно да си напазаруваш Хесовици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Обяснения елементарни, драги - netware5 - казват се М+С, Албена и ХЕС... не само те, но най-веч те.

Изненадал те с двуцифрена доходност? А ти колко си очаквал от инвеститор, държащ само най-качествените акции? 4.8% ?!? :-)
                                Ваше Величество, не бъдете заядлив. Албената и аз я държа, там тепърва ще се случват хубави работи. М+С го разкарах преди 2 седмици с прилична печалба и не съжалявам, щото според мен в бъдеще няма да е толкова секси. А Хесът не ми е бил във фокуса - то човек не може да огреее навсякъде А 4.8 % месечно не е лоша доходност, нека не бъдем алчни Аз лично трицифрените годишни доходности съм ги запазил за форекса, за съжаление обаче не се случват всяка година, някой път са даже на минус Та заради това при мен паричките са 80% на борсата, 10% във форекса и 10% в банката
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X