един мой приятел, доста наясно с инвестициите, често повтаря : " profit is only when it's taken" или нещо подобно беше. може да цитира някой, незнам, но си мисля че е прав.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква доходност постигнахте през януари'07?
Collapse
X
-
Като гледам постингите в темата, стигам до следните заключения:
1. Колкото са "по-стари кучетата", толкова е по-малка доходността. Изключение - колегата SOFIX
2, Явно съм доста консервативен - при мен около 50% са "blue chips", 30% са нискорискови дружества (взаимни и договорни фондове, АДСИЦ-ове) и 20% всичко останало, при това без силно рискови (но с голям потенциал за печалба) акции като HIMKO например.
3. Пожелавам на всички с двуцифрена доходност за януари да я поддържат и през следващите 11 месеца - трудно ще е!
4. Такъв виден консерватор като НИВ Императорът ме изненада също с двуцифрена доходност, за което нямам обяснениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
макар и за малкия си опит и стаж постигнах 22.59%
което ме кара да се чуствам горд че съм постигнал сред високите доходности за месеца(сред форумците) имайки в предвид че повечето сте от "старите кучета на борсата"
PS. Нищо лошо просто след като разгледах темата оцених това което съм направил.
Успех на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMне се смей - мисли. а тях си ги кръщавай както искаш. Едва ли сме колеги, аз на борсата предимо се забавлявам
смях че не см колеги си личи отдалече
иначе си симпатяга. инженер или физик? или програмист?
борсата си е средство за забавление по принцип
Коментар
Коментар