IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква доходност постигнахте през януари'07?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• един мой приятел, доста наясно с инвестициите, често повтаря : " profit is only when it's taken" или нещо подобно беше. може да цитира някой, незнам, но си мисля че е прав.

Коментар

• Обяснения елементарни, драги - netware5 - казват се М+С, Албена и ХЕС... не само те, но най-веч те.

Изненадал те с двуцифрена доходност? А ти колко си очаквал от инвеститор, държащ само най-качествените акции? 4.8% ?!? :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 19.38% за януари

Коментар

• Като гледам постингите в темата, стигам до следните заключения:
          1. Колкото са "по-стари кучетата", толкова е по-малка доходността. Изключение - колегата SOFIX
          2, Явно съм доста консервативен - при мен около 50% са "blue chips", 30% са нискорискови дружества (взаимни и договорни фондове, АДСИЦ-ове) и 20% всичко останало, при това без силно рискови (но с голям потенциал за печалба) акции като HIMKO например.
          3. Пожелавам на всички с двуцифрена доходност за януари да я поддържат и през следващите 11 месеца - трудно ще е!
          4. Такъв виден консерватор като НИВ Императорът ме изненада също с двуцифрена доходност, за което нямам обяснение
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Колега VNM, не мисля, че изчисляването в дялове е недостоверен. По този начин се изчислява доходността в договорните фондове, пенсионните фондове и т.н.
            Така лесно можеш да определиш когато внесеш една сума и в произволен ден я изтеглиш колко доходност ти е събрала.

Коментар

• Sus sredno diversificiran porfeil, no s dosta vrutki prez perioda, za qnuari sum: 15.73%

Коментар

• макар и за малкия си опит и стаж постигнах 22.59%
                което ме кара да се чуствам горд че съм постигнал сред високите доходности за месеца(сред форумците) имайки в предвид че повечето сте от "старите кучета на борсата"

PS. Нищо лошо просто след като разгледах темата оцених това което съм направил.

Успех на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                  така си е.
                  Много си е добър метода, докато не изтеглиш повече отколкото си внесъл. Най-вече надежден, ВЕРЕН и лесен.
                  от мен знай - най-важното на даден метод е да ти е приятен, понятен и полезен на ТЕБ.

Коментар

• Мале-мале - нима аз - скромният консервативен инвеститор, съм един от рекордьорите?

Аз съм приблизително 28.8% Яхо-о-о-о-о-о-о за Януарий....
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• така си е.
                      Много си е добър метода, докато не изтеглиш повече отколкото си внесъл. Най-вече надежден, ВЕРЕН и лесен.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                        не се смей - мисли. а тях си ги кръщавай както искаш. Едва ли сме колеги, аз на борсата предимо се забавлявам
                        а, мислиш си, че ми трябва мислене, за да разбера метода ти ли?!
                        смях че не см колеги си личи отдалече
                        иначе си симпатяга. инженер или физик? или програмист?
                        борсата си е средство за забавление по принцип

Коментар

• Тръпка си е да видиш печеняга като СОФИКС след тебе обаче, не ще и дума.

Коментар

• Честито Янусе. Догодина напролет 3мата на мач ще ходим а

Коментар

• не се смей - мисли. а тях си ги кръщавай както искаш. Едва ли сме колеги, аз на борсата предимо се забавлявам

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                                12,8 % от 3.01 до 29.01. От тогава не съм я смятал, защото на 30-ти ми се роди син и нали се сещате...:-) Наздраве!
                                честито! да ти е жив и здрав!!
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X