IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква доходност постигнахте през януари'07?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това импе пак се показа отнякъде
    що не се скриеш бе сачма такава
    нито си ми на акъла,нито на парите........

Коментар

• Импи, няма безкраен празник (дори при имотите, камо ли набалончените акции ). Слушай по-патилите от теб.
      В един момент проумяваш, че учителската ти заплата е по-сигурна от хартиената доходност, защото с първата поне си купуваш млякото.

Коментар

• Който кешира в понеделник напримерно, ще направи реална доходност, да, но тъй като този месец яхо-о-о-ото ще продължи, после ще му се подиграваме.
        Да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Точно така Инвесторррррррррррр

Вече сигурно в трети пост тук повтарям - момчета и девойки, не се самоуспокоявайте с тази книжна доходност! Докато не кешираш, и едно кисело мляко не можеш да си купиш, а и утре "доходността" може да дръпне надолу.

Иначе и аз бях в темата, и аз се похвалих. Консервативен, но от сърце.

Коментар

• Поистигната доходност за януари е важна за тези, които мислят да кешират през месец януари....иначе е само на хартия.....или поне да направят арбитраж с някоя друга позиция, която не се е покачила толкова през януари...

Коментар

• Темата е странна, защото резултатите са трудно съпоставими но ето да си призная:
              12,21% това успях да направя. Държа за периода от 18 до 20 позиции в различните дни. За себе си съм доволна.

Коментар

• Май само аз съм ЗАГУБИЛ )) Реална -6% продадох си Вамото между 13 и 16лв. )).

ПП Иначе има нещо номинално 16-18% ) , ама то си е само КНИЖНО ))!
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Да хубаво е да се направи и анкета, с отговори:

от 0 до 5%
                  от 5 до 10% и т.н.т.

И да се сравни с движението на индексите. Така поне ще има някаква представителност.

Коментар

• Ami az sum v ODES, SFARM, ALB, CHIM, CENHL, DZI, SKELN
                    imam po malko BIOV, HIMKO ATERA i ELARG. a propusnah i ALUM
                    s vuzdi6ka "mislja che ne be6e edin hubav januari"

Коментар

• 36% - PETHL
                      www.targ.bg

Коментар

• Opa, zabravih VAMO.
                        Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• 26% на БФБ
                          23,21% на целия портфейл (поддържам около 15% cash).

Основните ми печалби са от DOVUHL, CENHL, PETHL , по-малко от другите холдинги, CHIM, FZLES и едно-две по-малки дружества, които няма да ви разкрия.
                          Голямия оставач (поне засега) е BTH.
                          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• + 32.24%

Коментар

• 18.6% , малко МОНБАТ,ЕВРОИС,ОДЕС и СФАРМ, за най-голямо съжаление , голяма част от портфейла ми е ГАЗ ,но пък там най-доброто предстои...не е лошо за по малко от година стаж.
                              Цяла година ЯНУАРСКА доходност желая на всички ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Браво Хакиненов - най-после някой да ме бие.... :-)
                                Мерси, Имп! Най-важното е, че ми издържаха нервите и устисках всичко по време на така наречената "корекция" и дори си допълних по някои позиции
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X