If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импи, няма безкраен празник (дори при имотите, камо ли набалончените акции ). Слушай по-патилите от теб.
В един момент проумяваш, че учителската ти заплата е по-сигурна от хартиената доходност, защото с първата поне си купуваш млякото.
Вече сигурно в трети пост тук повтарям - момчета и девойки, не се самоуспокоявайте с тази книжна доходност! Докато не кешираш, и едно кисело мляко не можеш да си купиш, а и утре "доходността" може да дръпне надолу.
Иначе и аз бях в темата, и аз се похвалих. Консервативен, но от сърце.
Поистигната доходност за януари е важна за тези, които мислят да кешират през месец януари....иначе е само на хартия.....или поне да направят арбитраж с някоя друга позиция, която не се е покачила толкова през януари...
Темата е странна, защото резултатите са трудно съпоставими но ето да си призная:
12,21% това успях да направя. Държа за периода от 18 до 20 позиции в различните дни. За себе си съм доволна.
Ami az sum v ODES, SFARM, ALB, CHIM, CENHL, DZI, SKELN
imam po malko BIOV, HIMKO ATERA i ELARG. a propusnah i ALUM
s vuzdi6ka "mislja che ne be6e edin hubav januari"
26% на БФБ
23,21% на целия портфейл (поддържам около 15% cash).
Основните ми печалби са от DOVUHL, CENHL, PETHL , по-малко от другите холдинги, CHIM, FZLES и едно-две по-малки дружества, които няма да ви разкрия.
Голямия оставач (поне засега) е BTH.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
18.6% , малко МОНБАТ,ЕВРОИС,ОДЕС и СФАРМ, за най-голямо съжаление , голяма част от портфейла ми е ГАЗ ,но пък там най-доброто предстои...не е лошо за по малко от година стаж.
Цяла година ЯНУАРСКА доходност желая на всички ;-))
Коментар