Кое тъпо сравнение?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква доходност постигнахте през януари'07?
Collapse
X
-
22-рий - сам видя - влезе фльорцата във форумът след като не беше се появявала сума време и веднага, без да съм я предизвикал по никакъв начин, започна да ме ругае и обижда. Перчи ми се с пари и акъл, а всички помним как стана за резил преди и бързо-бързо изчезна от форумът.
Да пия бира с някаква нахална свиркаджийка? - Аре няма нужда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импи, и аз мляко не пия. И пари отдавна не съм губил. Ама така си приказвам - страх лозе пази.
По-кротко с боздуганите. Що не си размените едни поздрави в Зип.бг и не се видите на по бира? Със сигурност като се изясните ще станете първи дружки. Тук всички сме едно голямо семейство, затова така сърдечно се караме
Коментар
-
22-рий, аз мляко не пия приятелю.
Сестричке - не знам дали съм ти на акълът, само дето пишеш тук само глупости.
Не знам дали съм ти на парите - само дето всички помнин как ти изгърмя с Пушлякът и Развалината, та после сигурно ти се е наложило да правиш като вятърът край някоя магистрала, за да си избиеш загубите.
Така че не знам кой на кое е - но ако искаш можеш да ми се качиш на членестоногото - ще ти дам кинти да си купиш 2-3 акции от любимото ти кремиковци. Навита ли си, на батко курвенцето? Ама да нямаш някоя позорна болест? Изчисти ли се от сифилисът, кажи бе, парцал? :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестратова импе пак се показа отнякъде
що не се скриеш бе сачма такава
нито си ми на акъла,нито на парите........
малкото женче,
опитай друга комбинация от клавишите например Ctrl+Alt+Del :-) тя ще ти помогне да се хармонизираш със себе си
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
Коментар