IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква доходност постигнахте през януари'07?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кое тъпо сравнение?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Че кво му е на бате Ицо - да не би да си няма честни кинти? Дразня я - щотобе от тия, които ги предупреждавах да не се набутват в боклуци, тя не ме послуша и изгоря като Гунди и като Котков.
      Колега много тъпо сравнение .....

Коментар

• Иначе той би казал:
        Игарайте на Кобос! Които не играе на Кобос, той не пичели!!!

Коментар

• Преди да се прибере беше икона, сега падна, да.

Коментар

• С какво толкова я дразниш, май истината винаги боли? И много странно единствено от тъпанар може да чуеш това заключение за парите и акъла- например на Стоичков това е любимият лаф!!!

Коментар

• Ми сигурно - она професионалистка... ама не съм я пробвал още де...

Коментар

• Сестричката гълта ли Импе?

Коментар

• Свиркам си, сега гледам "Коса"... а и Сестричка ако иска може да дойде и да ми посвири... ;-)

Коментар

• Абе свиркайте си бе, пичове (и п-ки), живота е кратък.

Коментар

• 22-рий - сам видя - влезе фльорцата във форумът след като не беше се появявала сума време и веднага, без да съм я предизвикал по никакъв начин, започна да ме ругае и обижда. Перчи ми се с пари и акъл, а всички помним как стана за резил преди и бързо-бързо изчезна от форумът.
                      Да пия бира с някаква нахална свиркаджийка? - Аре няма нужда.

Коментар

• Импи, и аз мляко не пия. И пари отдавна не съм губил. Ама така си приказвам - страх лозе пази.

По-кротко с боздуганите. Що не си размените едни поздрави в Зип.бг и не се видите на по бира? Със сигурност като се изясните ще станете първи дружки. Тук всички сме едно голямо семейство, затова така сърдечно се караме

Коментар

• Не си е, Софиксов - сестричката още не ми се е надянала на боздуганът... :-)

Коментар

• тук положението си еба мамата

Коментар

• 22-рий, аз мляко не пия приятелю.

Сестричке - не знам дали съм ти на акълът, само дето пишеш тук само глупости.
                              Не знам дали съм ти на парите - само дето всички помнин как ти изгърмя с Пушлякът и Развалината, та после сигурно ти се е наложило да правиш като вятърът край някоя магистрала, за да си избиеш загубите.

Така че не знам кой на кое е - но ако искаш можеш да ми се качиш на членестоногото - ще ти дам кинти да си купиш 2-3 акции от любимото ти кремиковци. Навита ли си, на батко курвенцето? Ама да нямаш някоя позорна болест? Изчисти ли се от сифилисът, кажи бе, парцал? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
                                това импе пак се показа отнякъде
                                що не се скриеш бе сачма такава
                                нито си ми на акъла,нито на парите........
                                :-)
                                малкото женче,
                                опитай друга комбинация от клавишите например Ctrl+Alt+Del :-) тя ще ти помогне да се хармонизираш със себе си
                                ;-)
                                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Working...
                                X