IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ууд България АД (AL1 / TICHA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Номинирам гърците за акция на седмицата :-)

Коментар

• Тука стана като във вица - Ти с тези крачета можеш ли да тичаш? - Мога. Бегай, Бегай тогава.

Коментар

• Е браво, като мина увеличението на капитала вече няма нужда да се отчита печалба и .........

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
          ?
          Отчета е с две думи - немам думи :-)

Коментар

• ?

Коментар

• Имате отчет!
              интересно ми е, какви ще са коментарите ви ?

Коментар

• Първоначално изпратено от beluga
                Първоначално изпратено от kaputov
                Одитирания като излезна нямаше мераклии и на 20 лв. да купят...а и стези прогнози ще излезнат на печалба чяк 2012.Друго нещо има тук.

Миналата година Райфата свалиха цената с има-няма 2000 бр.,тогава се говореше,че искали да накажат мениджърите на фондовете на Алианц(дето свалиха борсата през декември) да не вземат премии...
                Много глупости говориш да знаеш. ЧАК 2012 ще излезнат на печалба? Я им виж печалбата сега на тази капитализация.....bla,blaa....Айде бегай да четеш basic of finance
                Скъпа рибка си,ама май ти глупости говориш или не четеш баланси

1. Натрупана печалба (загуба) в т.ч.: 1-0451 -8326 -8614
                А от какво и кога са натрупани загубите провери сам!
                Hint:търси преди 2001г.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                  поразрових се и намерих потвърждение на думите си http://www.investor.bg/?cat=85&id=58700
                  Това е абсолютно доказателство, че който играе срещу пазара, пазара му го на....а. Парите във фондовете на Райфайзен се топят като сняг. По едно време бяха станали 150 милиона, а сега не знам дали са и наполовина.

Коментар

Одитирания като излезна нямаше мераклии и на 20 лв. да купят...а и стези прогнози ще излезнат на печалба чяк 2012.Друго нещо има тук.

Миналата година Райфата свалиха цената с има-няма 2000 бр.,тогава се говореше,че искали да накажат мениджърите на фондовете на Алианц(дето свалиха борсата през декември) да не вземат премии...
                    Много глупости говориш да знаеш. ЧАК 2012 ще излезнат на печалба? Я им виж печалбата сега на тази капитализация. Виж им проспекта и следи дали ще го спазват. Ако не тогава говори глупостите ти. До тогава шат де фак ап. Мажоритаря защо според теб си записа правата на 30 лв. като можеше до 30 да си напазарува бая акции? Не мислиш това ти е основния проблем батко. А по повод райфа, какво и кого са искали да накажат, говори само за тяхната некомпетентност и некоректност. Говорил съм с много познати от финансовия сектор и всеки ми казва, че там е гола вода работата. Доказва им го и доходността на умрелите им фондове, които са на кеш от 12 месеца и пак падат като круши. Айде бегай да четеш basic of finance

Коментар

• поразрових се и намерих потвърждение на думите си http://www.investor.bg/?cat=85&id=58700

Коментар

• Райфа първо изкупи голям обем от Пощата на 22-23 лева, продаде доста над 50 лева, но като излезна "фантастичното" предложение за увеличение на капитала и продаваха здраво.Логично ми звучи.Всичко много хубаво, ама вижте и проучете малко мениджмънта - гръцка трагедия в три части. Както е казал дядо Бъфет - не влизам в компания без да имам пълно доверие в управлението.То в България не че ги има много, но пък и Тича са много зле.Както казах в момента нямам акции и само ви обръщам внимание на това което ме смущава в дружеството.

Коментар

Хахахаха, значи тези от Райфа трябва да са малоумни. Цялата компания се оценява на 5 милки. Алианц ако държат 5% от компанията, айде 10% това са 500хилки Дори да ги оценят по цена 0 едва ли ги боли фара

Коментар

• Одитирания като излезна нямаше мераклии и на 20 лв. да купят...а и стези прогнози ще излезнат на печалба чяк 2012.Друго нещо има тук.

Коментар

• за разлика от авторите на тоз показателен за нивото на форума напоследък диалог има хора които са прочели одитирания отчет, направили са финансов анализ за перспективите и в резултат на това изкупуват като се появят повечко бройки на цени под 30 лв като излезе отчета за 3 месечието или за 6 месечието цената ще е друга. дали ще е нагоре или надолу от 30 лв. ще видим

Коментар

• И аз бях акционер, ама над 16 лева не влизам.С тизи мажоритари си е цяло приключение.

Коментар

Working...
                                X