If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе тия преди 2 г много изнасяха за Гърция .Сега не ги знам как са.Не съм се интересувал от тях ама все още си работят де не са закрили компанията .Преди месец минавах покрай тях не ми направи впечатление да са затворили кепенците.
Ташунко, кепенците ако и те са дървени, за кво да ги затварят изобщо ?!
а дали не е средно месечно ? т.е. ако се направят сделки за 50 к в един месец няма ли според теб да е достаъчно основание за ликвидност за годината ? питам сериозно, не съм го чел скоро това за броя сделки и оборота
Средно месечно трябва да е 4 000, на тях им е далеч по-малко. Направо го смятай тримесечно, че трябва да е 12 000.
Абе тия преди 2 г много изнасяха за Гърция .Сега не ги знам как са.Не съм се интересувал от тях ама все още си работят де не са закрили компанията .Преди месец минавах покрай тях не ми направи впечатление да са затворили кепенците.
а дали не е средно месечно ? т.е. ако се направят сделки за 50 к в един месец няма ли според теб да е достаъчно основание за ликвидност за годината ? питам сериозно, не съм го чел скоро това за броя сделки и оборота
поразрових се тези дни къде е текло и може пак да потече и реших да вкарам некой лев в тича пак статистика само за септември 2007 - 01.09.2007 минимална - 35.000 максимална - 65.663, средна - 52.900 оборот за семптември 2007- 1 396 237 лв.
Може и да греша , но след скока на леквидните и вече балонизирането на някой от тях е вероятно да погледнат рисковите капитали и към по-неликвидни дружества като това ще поживеем ще видим . Имам акции и мнението не е препоръка за покупко/продажби
Коментар