If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво става с тази позабравена компания? Имали някъкво развитие в това предприятие?
Все едно от преизподнята дочуваме воплите на балонерите от 2007 за vipom, lespl, Кмм, вплод и дружеството на годината, определено от форумните спекуланти - хидпн Още ли се търгуват изобщо
Инак при цена от 4,5 лв. като се отчете, че имаше увеличение на капитала, се получава почти 13-13,50 лв акцията (сравнена със старите). а те бяха 1,50- 2 лв 2006-2007 (преди балона), т.е. пак е висока цената спрямо 2007-а.
Добре. Спокойно ) Или ти се занимава с дървета !? ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Инак при цена от 4,5 лв. като се отчете, че имаше увеличение на капитала, се получава почти 13-13,50 лв акцията (сравнена със старите). а те бяха 1,50- 2 лв 2006-2007 (преди балона), т.е. пак е висока цената спрямо 2007-а.
"Три предприятия в областта ще избълват на борсата нова порция от 120 безработни, допълни още Начков. „Най-тежко е положението в дървопреработвателното предприятие „Алфа Ууд” в Долни чифлик, където от стотина души персонал, на борсата отиват 83-ма”, каза от своя страна шефът на Инспекцията по труда във Варна Иван Иванов."
Това според мен са спекулантски надежди за отминалата еуфория.
Не мисля, че може да се очаква нещо твърде оптимистично, че да скача с по 30% на ден и ще ми е много любопитно, как ще се утешавате след Q3.
Само след месец. )))
не е препоръка.
раздвижване или е рано да се каже ако пък верно ги извадят от публичност, счетоводната стойност е около 30 лв ще ги приема с отвръщение лично аз като горд миноритар )
Коментар