Ами да се отписват тогава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ууд България АД (AL1 / TICHA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеТия защо са ги спрели от търговия.Предполагам защото не са си представяли отчети за 2016,но не намирам инфо.
Поради липса на кеш за таксите !
Коментар
-
Е нали имаше увеличение ...
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеa преди 6 години - 60 лева ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДнес минаха сделки по на 1 лв...затова питам... а акцията беше до скоро 2 лв.
Коментар
-
Днес минаха сделки по на 1 лв...затова питам... а акцията беше до скоро 2 лв.
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеами отчета не е лош?!!! защо тази реакция? да не съ пропуснал нешо???Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНеконсолидират.
Коментар
-
Да да...те май не публикуват Консолидирани отчете ??? или аз се бъркам нещо .
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНеконсолидират.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Колега, мерси много!
п.с. вече няколко пъти ми се случва - търся в бюлетина и не ми дава отчет , а после някой ми праща линк и го намира
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякой може ли да ми каже къде мога да видя отчетите на TICHA???
*защо толкова се срина тази компании/т,е. цената на акцията???
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеУмрела работа е туй заводче ..бившето Тича ...разпродават техниката доколкото знам по непотвърдени данни ...
Не е препоръка за ПК на ЦК
Вярна ти е информацията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКакво става с тази позабравена компания? Имали някъкво развитие в това предприятие?
Коментар
Коментар