Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеХе-хе-хе едно време Пепи така смяташе колко чакъл има в кариерите на Холдинг Пътища!Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеDokolkoto moga da cheta, mai samo pitash, bez da se pozovavash s konkretni cifri, nito za otchet, nito za buklucite. To ako shte se kupuva za bukluk, shte e bati i gavrata. Ama tuka ima edno mnogo "qko" info, - http://www.investor.bg/forum/showthr...53#p1356611747
moje da se vkliuchish s vaprosi i tam )))
Ne e preporyka .... )))Last edited by X_Y; 27.12.2012, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investorche Разгледай мнениеTi imash li si ponjatie, samo 40 godishnite im kamari ot otpadazi kolko struvat ?
moje da se vkliuchish s vaprosi i tam )))
Ne e preporyka .... )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеМайтапиш ли се? Та точно в отчета okolo 200 мил. активи от които някъде 100 мил е само дълг, (към 60% от него беше само краткосрочния...) и всичко разводнено на 50 милиона артии, колко тр. да е цената според теб, може би 4 лв ? Жалко че го няма Кура, да ни люсне една таблица за 25 кинта при wacc 15%
Нямам против да е 4 кинта, ама дано да стане де
Коментар
-
Първоначално изпратено от investorche Разгледай мнениеTi da smjatash mojesh li ? Wzemi otchetite, napravi i njakoi drugi kalkulazii... i da vidim kakvo shte izleze... toi w realnost ewtino go prodava ama javno njama izbor....
Нямам против да е 4 кинта, ама дано да стане деLast edited by zlatna treska; 27.12.2012, 15:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз задавам следния въпрос... Според кого цената ще бъде, колкото е обявена от Каолин???
Аз, ако съм новия мажо ще пъусна търгово по средно претеглена... Която е доста под 3 лева... Дреме ми какви ще са перспективита на дружеството...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеХубаво за еларг, но и там още не е приключило. А и има доста разлики. Първо това не е ликвидация, само някакъв договор за придобиване на неизвестна цена. Пуснаха информацията, вероятно за да се надуе с очакванията на прокопиев и никаква гаранция за цената, нито за оценката на бизнеса и т.н. Второ - при еларг цената беше 60 стинки, когато се реши за ликвидация. а до собствения капитал имаше 3 пъти и нещо. Тук от вече понапомпената цена има няма още 30% ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеОпитвам се да помогна на ПО-БАВНО мислещите колеги.
Коментар
Коментар