Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеAma si и ти един мажоритар, не е за разправяне Хората са ти написали, че цената която очакват може и да е 4 лв. Ти какво искаш да пише, преди да е финализирана сделката ?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато гледам май се налудувахте. Сега да видя къде да заложа някоя и друга примка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКъде пише, че са купени за 4 лева??? Може и за 50 стотинки да съм ги взел...
А това, че още не съм ги взел е друга тема....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеНе можеш бе. Как ще пуснеш търгово на 2 кинта, ако си купил над 33 милиона акции по 4 лв ???
А това, че още не съм ги взел е друга тема....Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз задавам следния въпрос... Според кого цената ще бъде, колкото е обявена от Каолин???
Аз, ако съм новия мажо ще пъусна търгово по средно претеглена... Която е доста под 3 лева... Дреме ми какви ще са перспективита на дружеството...
Коментар
-
Аз задавам следния въпрос... Според кого цената ще бъде, колкото е обявена от Каолин???
Аз, ако съм новия мажо ще пъусна търгово по средно претеглена... Която е доста под 3 лева... Дреме ми какви ще са перспективита на дружеството...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеХубаво за еларг, но и там още не е приключило. А и има доста разлики. Първо това не е ликвидация, само някакъв договор за придобиване на неизвестна цена. Пуснаха информацията, вероятно за да се надуе с очакванията на прокопиев и никаква гаранция за цената, нито за оценката на бизнеса и т.н. Второ - при еларг цената беше 60 стинки, когато се реши за ликвидация. а до собствения капитал имаше 3 пъти и нещо. Тук от вече понапомпената цена има няма още 30% ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНакрая някой трябва да мине и събере труповете.Защото май ще има много
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХубав бой ставаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТо и при ЕЛАРГ имаше "невярващи", ама кво стана?
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеОпитвам се да помогна на ПО-БАВНО мислещите колеги.
Коментар
Коментар