IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някой купува над 3,4 има очаквания/информация/ за над 3,75 поне...
    Не е препоръка...

Коментар

• Хм, някой да не знае вече окончателната цена тук

Имам малко акции за спорта.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Няма такова нещо нито опровергавам качеството на компанията, нито изразявам съмнение относно ценовия диапазон. А поздравявам многото акционери в компания, защото акцията беше на 2.20 лв преди няма и месец, а сега е близо 50% отгоре; без значение продават ли сега или ще чакат 3.50 или повече все печелят и са спечелили през последния месец. Радвам се че се вадят пари на пазара (дори и аз да не съм успял в случая), щото колкото повече добри примери има толкова повече хора биха повярвали в пазара като възможност за допълнителен доход. Когато някой печели, тези пари поне в по-голямата си част биха се върнали в други позиции, а по-добро от това - здраве му кажи.

Поздрави и успешна година ти желая!
        точно това предполагах ,че искаш да кажеш ,но беше добре да се уточни...
        Успешна и на теб 2013 г.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Акции нямам, но се радвам за всички успели да припечелят тук!
          Ти говориш на спечелилите в минало време ако купиш сега излиза че е под въпрос някаква печалба и опровергаваш цената която е изписана и качеството на компанията според АФХ...
          Няма такова нещо нито опровергавам качеството на компанията, нито изразявам съмнение относно ценовия диапазон. А поздравявам многото акционери в компания, защото акцията беше на 2.20 лв преди няма и месец, а сега е близо 50% отгоре; без значение продават ли сега или ще чакат 3.50 или повече все печелят и са спечелили през последния месец. Радвам се че се вадят пари на пазара (дори и аз да не съм успял в случая), щото колкото повече добри примери има толкова повече хора биха повярвали в пазара като възможност за допълнителен доход. Когато някой печели, тези пари поне в по-голямата си част биха се върнали в други позиции, а по-добро от това - здраве му кажи.

Поздрави и успешна година ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Нормално цената да е по-ниска, след като има някаква несигурност относно дали ще бъде одобрена сделката от регулаторите, кога ще стане това, каква ще е крайната цена... след като има такива неизвестни, нормално е да се търгува с някакъв дисконт...
            Малко да похортуваме как са стигнали АФХ до това 4,3 горно ценово... и колко ще е действителното ...
            Поздрави!
            П.П. Иначе дисконта е ясен ,аз повече от 3,3 не бих дал даже и пред дулото на пистолет в момента...

Коментар

• контролният пакет вероятно ще мине на цена в обявения диапазон.
              след това при търговото кво ще стане колеги?
              мен лично ме притеснява да не стане като при СИбанк навремето.

Коментар

Монти, признавам си че прочетох 3 пъти това което си ми написал, но не можах да разбера какво ме питаш. Странно ти е защо не купувам аз ли или ти е странно защо изобщо някой купува като не било сигурно или ... не разбрах?
                Цената която дава АФХ за долното ценово е над 12% над текущата ...
                Ти говориш на спечелилите в минало време ако купиш сега излиза че е под въпрос някаква печалба и опровергаваш цената която е изписана и качеството на компанията според АФХ...
                А за теб си е личен въпрос дали имаш акции..
                Малко да чуя мнения в една компания която не я познавам много... но може спекулативно да падне някой леФ...
                Не е препоръка...

Коментар

Някой купува над 3 , някой продава и тишина...
                  Продавачите са си направили профита ами защо купуват ако това над 3,5 не е вярно или има проблем ....
                  Не е препоръка имам много малко...

BSEtrader,
                  Не ти разбрах поста ...успели да припечели пък проекто цената почва от 3,5 лв. а сега е 3,1 за няколко месеца двугодишна лихва...а нямаш акции ...
                  За влизане късно ,за излизане рано...
                  Нормално цената да е по-ниска, след като има някаква несигурност относно дали ще бъде одобрена сделката от регулаторите, кога ще стане това, каква ще е крайната цена... след като има такива неизвестни, нормално е да се търгува с някакъв дисконт...

Коментар

Продавачите са си направили профита ами защо купуват ако това над 3,5 не е вярно или има проблем ....

BSEtrader,
                    Не ти разбрах поста ...успели да припечели пък проекто цената почва от 3,5 лв. а сега е 3,1 за няколко месеца двугодишна лихва...а нямаш акции ...
                    Монти, признавам си че прочетох 3 пъти това което си ми написал, но не можах да разбера какво ме питаш. Странно ти е защо не купувам аз ли или ти е странно защо изобщо някой купува като не било сигурно или ... не разбрах?

Коментар

Аз мога да кажа само браво и поздравления за акционерите. Според мен това е една добра новина за пазара (като изключвам това че Прокопиев явно го притиснаха да напусне страната и да си продава дружествата, което е просто ужасно, този етап уж го бяхме минали през 90те)

Виждаме какви са оценките на сериозен западен инвеститор за дружеството, инвеститор със 127 години ли беше опита им. А това че се намира някой умник да каже скъпо е това, да и на мен ми изглежда скъпо на общото цяло, но по-скоро си правя изводите за другите стойности компании на борсата.

Поздрави и още много успешни инвестиции желая!

BSEtrader,

Коментар

Аз мога да кажа само браво и поздравления за акционерите. Според мен това е една добра новина за пазара (като изключвам това че Прокопиев явно го притиснаха да напусне страната и да си продава дружествата, което е просто ужасно, този етап уж го бяхме минали през 90те)

Виждаме какви са оценките на сериозен западен инвеститор за дружеството, инвеститор със 127 години ли беше опита им. А това че се намира някой умник да каже скъпо е това, да и на мен ми изглежда скъпо на общото цяло, но по-скоро си правя изводите за другите стойности компании на борсата.

що го гонят този хубав човек, че чак и да му налагат да продават? Да не би да има прекалено много заеми, че да се е стреснал ? Ами само от Ипо-то прибра 60 милиона ? Къде са тез милиони ? А увеличенията на капитала? А преструктуриранияа по холдинзи и подхолдинзи които го генерираха разни малцинствени участия? къде са тези кинти
                        Ама може и да е по-добре да се даде дружеството на хора, които го разбират тоя мениджмънт, всеки може да плющи със заеми Така, че в тоя смисъл, може да е по-добре да го вземе по-добрия мениджър. Това е естествен процес в тая дива пазарна икономика, която се "прави" вече 20 години у нас. Заграбените по неестествен начин активи все ще си намерят читавия собственик. какъв беше лафа - че кризата е и възможност, в случая помага да се ускори процеса във времето
                        Не е препоръка

Коментар

• Трейдър, естествено ако се потвърди цената, новината е супер за другите компании на БФБ. Тук въпроса е дали ще се потвърди, защото това все пак е България

Коментар

• Аз мога да кажа само браво и поздравления за акционерите. Според мен това е една добра новина за пазара (като изключвам това че Прокопиев явно го притиснаха да напусне страната и да си продава дружествата, което е просто ужасно, този етап уж го бяхме минали през 90те)

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              Ами те имаха и самолет по онова време, може да е калкулирал и продажбата на самолета след последния курс )))
                              Имаха два самолета, ама ги върнаха щото не можеха да си плащат лизинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Някои хора или са идиоти, или се правят на такива
                                Няма никакво значение колко струва буклука, важно е единствено какви парични потоци генерира Каолин, а те се виждат от отчетите за последните няколко години.
                                п. Буклука струва точно толкова, колкото и когато акцията беше 2 лева
                                Обаче не за фирна койато се занимава от 120 години с това... значи по твойат логика едно не разработене петролно находище с огромен резерф не струва нищо защото не генерира ю момента оборот ? Затова економиката ни е на такуф хал... заради економисти като тебе...

Коментар

Working...
                                X