IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA
    Първоначално изпратено от ghettoff
    SEBULBA, не мисля, че нивото 2.02 ще издържи. Преди около месец бих казал да, ама като гледам какво става най-рано на 1.70 лв. ще се замисля да вляза. Не е препоръка естествено.
    А аз съм убеден , че ще издържи, стига мажоритарите да почнат да правят маймунджилъци. Тоже не е препоръка
    Аз съм склонен да вярвам на Гетов. Имам акции тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
      SEBULBA, не мисля, че нивото 2.02 ще издържи. Преди около месец бих казал да, ама като гледам какво става най-рано на 1.70 лв. ще се замисля да вляза. Не е препоръка естествено.
      А аз съм убеден , че ще издържи, стига мажоритарите да не почнат да правят маймунджилъци. Тоже не е препоръка

Коментар

• SEBULBA, не мисля, че нивото 2.02 ще издържи. Преди около месец бих казал да, ама като гледам какво става най-рано на 1.70 лв. ще се замисля да вляза. Не е препоръка естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка
          Първоначално изпратено от ghettoff
          Отново се оказах прав. На 2.02 лв. можех да купя днес, но като гледам ще преместя таргета още малко надолу. Отчетът не ми хареса много. За 2009 г. не очаквам нищо добро, затова мисля, че акцията ще падне още. На около 1.70 лв. ще направя първото си влизане по позицията.
          като те гледам какъв си инвеститор ... за 15%, плаче ми се, ако и другите на бфб са такива...
          Ти като си голям ербап дай ми 100000лв., а аз ще ти върна с 15 % по-малко... Само 15 %, баси, хайде бе...

Коментар

• Каолин АД излиза с нов продукт на пазара
            В цех за млени микропродукти са вложени 3.5 млн. лв.
            В-к Пари

Нов цех за производство на млени микропродукти започна работа в Каолин АД. Той се намира във фабриката на компанията във Ветово.

Производство
            Новата производствена мощност има капацитет от 15 хил. тона годишно млян калциниран каолин. Оборудването следва най-модерните световни технологични тенденции, а концепцията е на водеща германска фирма. Към цеха има също склад и пълначно отделение.
            Инвестицията е в размер на 3.5 млн. лв. и е от стратегическо значение за Каолин, тъй като е единствена по рода си в страната и за Балканския полуостров, заяви Александър Прокопиев, главен изп. директор на Каолин АД.

Продукт
            Новият продукт е предназначен за каучуковата, хартиената и строителната промишленост. Сред крайните изделия, произвеждани с млян калциниран каолин, са уплътнителите за електродомакински уреди, автомобилни детайли от гума, строителни елементи, бои, покритие на различни видове хартия и картон. В цеха ще се произвежда още млян метакаолин, който се прилага в производството на високоякостни бетони.

Коментар

• някой знае ли нещо за бая големие пакети кък края на сесията днес?

Коментар

• Акцията е баш ....ама всеки се е наредил отдолу и не се дава и една стотинка отгоре....днес без оборот, а както знаеме лафа е - "Не ми хвали стока, хвали ми пазар" , тъй че щом от Булброкърс не я купуват на тези цени, защо да я купуваме ние Просто разсъждавам с факти

Коментар

Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от SEBULBA
                  Първоначално изпратено от Хосе
                  ... от днес и аз съм за пръв път в отбора на Каолин. Смятам, че днес ударихме дъното (2.02)за тази акция и почваме изкачване... Спокойно можем да възстановим до 4.00 до края на годината... ... пък времето ще покаже...
                  SEBULBA, смяташ ли че Каолин може да стигне дъното и да започне да катери, примерно половин година, преди Софикс да е намерил дъно?
                  Софикса в момента е като кокошка на вятър, а вятъра е задокеански. Зависи от стария Dow, ако не падне трайно под 8000, мисля, че и индексите в Европата най-малкото ще престанат да падат, включая и в източната и част /Азия и Русия са друга губерния, тях не коментирам/. Случая с Каолин е показателен, акцията почти не реагира на един определено кофти отчет, което за мене показва, че лошите новини свързани с кризата вече калкулирани предварително в текущите цени. Знаеш какво става когато акциите започнат да не реагират на добри или съответно на лоши новини. Единствено ще продължат да пропадат акции, където мажоритарите си позволяват безобразия докато тези мажоритари си позволяват тези безобразия (що ли се сещам ей така, без причина за Химимпорт или за Албенините летищни врътки...) Туй от мен, пък времето ще покаже...
                  Как така цената на КАоЛИНКИТЕ не се влияе от лоши отчети и почти не реагирали ???????

Ами за две седмици паднаха от 3 на 2 лева - по просто казано 50% Ъп е необходим за да се върне на нивата от преди десетина дни

не е препоръка - имам калинки
                  Добрата новина за отчета е, че не е толкова лош колкото се очакваше. На 2 лева отговаря много по-песимистично развитие на компанията от реално представеното в отчета.
                  Кое му е лошото на отчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    ... от днес и аз съм за пръв път в отбора на Каолин. Смятам, че днес ударихме дъното (2.02)за тази акция и почваме изкачване... Спокойно можем да възстановим до 4.00 до края на годината... ... пък времето ще покаже...
                    SEBULBA, смяташ ли че Каолин може да стигне дъното и да започне да катери, примерно половин година, преди Софикс да е намерил дъно?
                    Софикса в момента е като кокошка на вятър, а вятъра е задокеански. Зависи от стария Dow, ако не падне трайно под 8000, мисля, че и индексите в Европата най-малкото ще престанат да падат, включая и в източната и част /Азия и Русия са друга губерния, тях не коментирам/. Случая с Каолин е показателен, акцията почти не реагира на един определено кофти отчет, което за мене показва, че лошите новини свързани с кризата вече калкулирани предварително в текущите цени. Знаеш какво става когато акциите започнат да не реагират на добри или съответно на лоши новини. Единствено ще продължат да пропадат акции, където мажоритарите си позволяват безобразия докато тези мажоритари си позволяват тези безобразия (що ли се сещам ей така, без причина за Химимпорт или за Албенините летищни врътки...) Туй от мен, пък времето ще покаже...
                    Как така цената на КАоЛИНКИТЕ не се влияе от лоши отчети и почти не реагирали ???????

Ами за две седмици паднаха от 3 на 2 лева - по просто казано 50% Ъп е необходим за да се върне на нивата от преди десетина дни

Добрата новина за отчета е, че не е толкова лош колкото се очакваше. На 2 лева отговаря много по-песимистично развитие на компанията от реално представеното в отчета.

Коментар

• Отчета е перфектен!
                      ОПП-то скача почти два пъти

Като се има предвид и стартирането на новия бизнес със слънчеви панели, мисля че компанията има отлично бъдеще

Мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа

Коментар

Случая с Каолин е показателен, акцията почти не реагира на един определено кофти отчет, което за мене показва, че лошите новини свързани с кризата вече калкулирани предварително в текущите цени. Знаеш какво става когато акциите започнат да не реагират на добри или съответно на лоши новини.
                        кое е най-кофтито в тоя отчет? може ли обобщение накратко ?

btw за Dow - според Р.Пректър може да ходи и до 400 , като се насъвпаднат там всичките му гранд- & супер-гранд-цикли
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Као зависи от DOW? :shock:
                            Не това точно твърдя. Престани да се включваш разбрал-недоразбрал. Бройка мнения ли трупаш или просто си "на всяко гърне мерудия"?

Коментар

• Као зависи от DOW? :shock:

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе

Коментар

Working...
                                X