IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Ето какво излиза, когато коригираме оценката през данните от 3Q 2008. Важно е да разберете, че капиталовите разходи от тази година значително намаляват оценката на компания през този метод, заради огромния cash outflow. Занижил съм очакванията за EBITDA margin, за да е по-консервативна оценката.

А как определи рисковата премия на 6,47?

Коментар

• Ми право е момчето ...младо но твърдо ...евала на такива ! Инак подкрепям те хане ....които фане дънцето ил около локвата на дънцето ша стани много богат стига да стиска тука поне 5 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Първоначално изпратено от Optic
        Някой чул ли е какво става с плана за банката на Прокопиеви?
        Даването на лиценз се отменя за следващото хилядолетие.
        Абе тея хора не разбраха ли че Искров се е запънал и нови лицензи няма да се дават. Колко хора се изредиха и то с какви корпорации зад гърба им и пак не им дадоха. Искров е човек който си държи на думата и никой не може да му се меша в работата.
        +1000

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Първоначално изпратено от Optic
          Абе тея хора не разбраха ли че Искров се е запънал и нови лицензи няма да се дават. Колко хора се изредиха и то с какви корпорации зад гърба им и пак не им дадоха. Искров е човек който си държи на думата и никой не може да му се меша в работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
            Едва ли статиите в Капитал са единствената причина, но най-вероятно изнесените там факти и документи са конкретния повод за самосезиране. Този механизъм на контрол при изнесени в медиите факти е нормална практика в Западна Европа.
            а нормална българска практика е да се пращат анонимки до съответните инстанции. така че може да са се подсигурили по всички канали а не го ли сменим правителството пари няма да има - това стана ясно май на всички
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• КАО ще е следващото дружество което ще ме направи много богат в следващите години
              Успех на съакционерите

Коментар

• Едва ли статиите в Капитал са единствената причина, но най-вероятно изнесените там факти и документи са конкретния повод за самосезиране. Този механизъм на контрол при изнесени в медиите факти е нормална практика в Западна Европа.

Коментар

По-скоро за следващото правителство В това едва ли има много фенове на Прокопиев при унищожителнителните статии за батковците в Капитал, които предизвикаха проверките и рестриктивните мерки на ЕК
                  дали заради статиите в капитал са проверките?
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                    Първоначално изпратено от SEBULBA
                    Първоначално изпратено от ghettoff
                    SEBULBA, не мисля, че нивото 2.02 ще издържи. Преди около месец бих казал да, ама като гледам какво става най-рано на 1.70 лв. ще се замисля да вляза. Не е препоръка естествено.
                    А аз съм убеден , че ще издържи, стига мажоритарите да не почнат да правят маймунджилъци. Тоже не е препоръка
                    Аз съм склонен да вярвам на Гетов. Имам акции тук.
                    Аз пък съм склонен дори да се пообзаложа за противното. Имам акции, купени около дъното :-)

Коментар

По-скоро за следващото правителство В това едва ли има много фенове на Прокопиев при унищожителнителните статии за батковците в Капитал, които предизвикаха проверките и рестриктивните мерки на ЕК
                      При следващото Ковачки направо ще ги изгони от България...
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Баси, веднъж да сме на едно мнение с теб.

Коментар

• По-скоро за следващото правителство В това едва ли има много фенове на Прокопиев при унищожителнителните статии за батковците в Капитал, които предизвикаха проверките и рестриктивните мерки на ЕК

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic

Коментар

• Хубава компания, фундамента си е налице, само дето резултатите ги няма и едва ли ще ги видим (поне през първата половина на) тази година Нивото от 2 лв най-вероятно ще издържи още известно време ... докато излязат и консолидираните отчети и се разбере дали са работили през студения януари и какви са продажбите за Q1 После най-вероятно ще се търси ново дъно Дали 1.7, дали 1.5 - ще видим

Коментар

• Някой чул ли е какво става с плана за банката на Прокопиеви?
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X