Първоначално изпратено от impact
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеТази циркова трупа наскоро изнесе подобни представления в ЦКБ и Еврохолд
То колко му трябва на човек - влиза на около 1 лв
Привлича внимание и увлича навалица до към едни 1.20-1.30 лв
Където ни информира за "едни бързи 20-30%" (по цитат на Батя)
И после следва ново включване
Такъв е живота на БФБ спекулантаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение...А хонорара ти верно няма защо да го коментираме - не токова защото е непосилен колкото защото като ти гледам изявите напоследък мисля, че едва ли има с какво да бъде заслуженLast edited by mechka uteshitelka; 02.10.2010, 01:11.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеБатя, интересно ми е как точно прецени дали напоследък съм успешен или не в инвестициите си след като за разлика от теб аз почти никога не ги коментирам нито преди, нито по време, нито след това Това твоето на езика на психологията се нарича проекция на свои чувства и резултати върху другите А хонорара ти верно няма защо да го коментираме - не токова защото е непосилен колкото защото като ти гледам изявите напоследък мисля, че едва ли има с какво да бъде заслужен
Не ви ли е терсене, и откога Свилоза е тема която интересува някой..., откак Бъфет и Сорос я налазиха, вероятно..
Вместо да се чудите как да си оправите грешките...
Коментар
-
Батя, интересно ми е как точно прецени дали напоследък съм успешен или не в инвестициите си след като за разлика от теб аз почти никога не ги коментирам нито преди, нито по време, нито след това Това твоето на езика на психологията се нарича проекция на свои чувства и резултати върху другите А хонорара ти верно няма защо да го коментираме - не токова защото е непосилен колкото защото като ти гледам изявите напоследък мисля, че едва ли има с какво да бъде заслуженLast edited by Valuator; 01.10.2010, 23:27.
Коментар
-
Горкия, май не си много успешен напоследък в инвестициите и се напъваш да компенсираш с форумни изяви
А освен на теб виждам че на още една хубавица по-долу и е болка, че я информирам за инвестиционните си решения след като вече съм ги осъществил
Е, за предварителна информация хонорара ми ще ви е непосилен, така че няма нужда въобще да коментираме.
Коментар
-
Тази циркова трупа наскоро изнесе подобни представления в ЦКБ и Еврохолд
То колко му трябва на човек - влиза на около 1 лв
Привлича внимание и увлича навалица до към едни 1.20-1.30 лв
Където ни информира за "едни бързи 20-30%" (по цитат на Батя)
И после следва ново включване
Такъв е живота на БФБ спекуланта
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеи на теб няма да ти е никак лесно. Всеки ден да пишеш псалми ... до като дойде одитирания ще имаш време да излъжеш някой миштурия, а после току виж сме научили че си се разкешил Нищо ново под слънцето...Last edited by Valuator; 01.10.2010, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеи ти ли се набарбальока тук
patka не ща да помириша. това тук ми прилича на паткатаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеАко няма кеш да си купи патка и да я стиска
patka не ща да помириша. това тук ми прилича на патката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе знам си аз че с трол на глава не се излиза, ама...
Гледай мача отстрани и стискай кеша, ако има изобщо нещо за стискане деМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного ще ви тормози тая Свилоза следващите месеци момчета, много мъки и напъни ще има
не е препоръкаLast edited by lalka 75; 01.10.2010, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТи май вече си в орбита
Коментар
Коментар