IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Забелязал съм, че балами винаги има....Вечната стара история..
    Колко да са тези балами - 600 хил. лв. оборот за една година.
    Сигурно едни и същи си превъртат едни акции и симулират активност
    Лев е добра цената за акция като Свилоза, на която има фундамент. Всичко оттам нататък е несериозно и оборота го показва, на 1 лев оборота беше по-добър, с нарастване на цената над 300% оборота се загубва
    Bulls on BSE

Коментар

• Забелязал съм, че балами винаги има....Вечната стара история..

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        В момента играта тук, а и не само е играта на Черен Петър, скочила печалбата с 50%, акцията скочила по тоя повод с над 300% за последните години, и се търсята балами да им раздадат Черния Петър. Същата игра се играе и при СФИ, и при Атера над 2 лв.
        Една само макар и незначителна корекция булсоне - цената е скочила само ...10% (а не с 300 Засега)
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Да видим тези , в които остане Черния Петър накрая ще си признаят ли - или всички ще са големи играчори
          Еее, Батката отдавна прехвърли картофа и каза тенкю на хартията )) Макар, че тя оттогава се изправи значително на крака )) Трудно ще се намери по-голям играчор, на форума, според мен. Пепи беше велик и недостижим, но го няма Липсва ми
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Да видим тези , в които остане Черния Петър накрая ще си признаят ли - или всички ще са големи играчори
            В момента играта тук, а и не само е играта на Черен Петър, скочила печалбата с 50%, акцията скочила по тоя повод с над 300% за последните години, и се търсята балами да им раздадат Черния Петър. Същата игра се играе и при СФИ, и при Атера над 2 лв.
            Bulls on BSE

Коментар

• Да видим тези , в които остане Черния Петър накрая ще си признаят ли - или всички ще са големи играчори

Коментар

• На 0.70 едни коментари, на 3.50 пак същите. Пожелавам още космически успехи на печелившите.

Коментар

Както се казваше в един виц- Опитите да роди мъж продължават в Турция..
                  Тук очаквате ли от Краси дивидент
                  Твърдо не ! Затова капитализацията е по-ниска от едно съмнително спиди да кажем (казваме "съмнително" а не "избушено" от една страна защото не се е избушило засега, а от друга страна, заради съмнителния актив основно в моторни превозни средства, дори и офисите им под наем)
                  Last edited by precakanoto; 15.02.2016, 15:54.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Както се казваше в един виц- Опитите да роди мъж продължават в Турция..
                    Тук очаквате ли от Краси дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Точно за спиди си мислех и аз, като беше 25 кинта си мислех да влезна, обаче си викам, абе аз поизпуснах вкака няма много смисъл, а се оказа друго. Та аналогията може би е добра...
                      +
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Преци, пилота ВасБож си гласува 100% и каза , че го боли фара за миноритарите и с това е ненадминат, а после самовзриви ракетата си
                        искаш да кажеш, че само той взе дивидент и не даде на другите - да с това съм съгласно. Моята мисъл беше,. че по абсолютна стойност (4 милиона лева) маджовеца на МЦХ успя да го изравни като постижение (само по абсолютна стойност засега)!!. Надяваме, че няма да направи и другата гавра - да не даде на акционерите
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Точно за спиди си мислех и аз, като беше 25 кинта си мислех да влезна, обаче си викам, абе аз поизпуснах влака няма много смисъл, а се оказа друго. Та аналогията може би е добра...
                          Last edited by pepe1234; 15.02.2016, 15:38.

Коментар

• Преци, пилота ВасБож си гласува 100% и каза , че го боли фара за миноритарите и с това е ненадминат, а после самовзриви ракетата си

Коментар

Преци, засега са малки шансаовете да надминат астронавта ВасБож с кораба ХДПАТ Ултра
                              Кире и аз правя подобна грешка - понякога говоря за патката по инерция Какво имам предвид ли - Ами пилота ВасБож (БатБож) или маджото на падката (казваме засега само пилот защото помним че имаше истински самолет в активите на падката) всъщност е вече достигнат от някои емблематични за бфб сини при това еблеми - като блу-чипа МЦХ !!! Да така си е ! Точно в МЦХ маджовеца си гласува 4 милиони бонус за управление (отделно от дивидента) и така изравни макса поставен от ВасБож преди началото на кризата. Лошата новина е, че тази година (като гледаме как подготвят кеша в отчета) очакваме точно там (мцх) и да го надминат този рекорд...
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, засега са малки шансаовете да надминат астронавта ВасБож с кораба ХДПАТ Ултра

Коментар

Working...
                                X