IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Даниела Пеева става ДВИ.
    Toва не е ли третото дружество в което тази госпожа е ДВИ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Даниела Пеева става ДВИ.
      Значи Космонавта е решил да лъска имиджа
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Даниела Пеева става ДВИ.

Коментар

• Кире тук играта е наобратно - в който остане черния петър - печели )))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Внимавайте в кой ще остане Черния Петър..Няма да е в Краси Космонавта

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Забелязал съм, че балами винаги има....Вечната стара история..
              Това, че човек не вижда някъде печалба не означава, че няма. Важното е да видиш своята и да си я вземеш. Всеки човек си има път и има своя истина. Накратко има повече от един път към успеха. Примерно инвестицията на 0,70 не е била грешна защото е довела до печалба на 3,50. Да се обявяват тези, които са спечелили от Свилоза за глупаци е силно пресилено.
              Лека и доходна. Ти си умно момче и съм убеден, че ще си вземеш своето.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                Кучетата си лаят /плюят/, а камионите с дървесина денонощно си вървят към Свилоза...
                По едно време космонавта даваше и премия за количества - по цяла лада нива джип за осигурени количества - не му е лесно да поддържа камионите в постоянно движение
                Стискаме палци за камионите - да не спират !!! (денонощно) ))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Кучетата си лаят /плюят/, а камионите с дървесина денонощно си вървят към Свилоза...

Коментар

• Аз понеже вярвам в безграничната човешка глупост прогнозирам таван 100лева
                    Не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                      Защото го смятам за толкова повърхностно и несериозно , колкото и да кажа кое е шит и кое не. Единственото което намирам за разумно е да преценя аргументите за и против покупката или продажбата на една хартийка. Конкретно за Свилоза аргументите ми да съм in бият яко другите. Естествено имам си таргет
                      Поздрави и успех в инвестициите
                      Е щом имаш таргет - това е похвално вече.!!! ))) Ето това вече се нарича късмет - имаш си и число за таргет!! ))
                      Според мен обикновено таргета на "големите бфб-играчори" не е закотвен в някакво предварително замислено число, фундаментално изчислено или получено свише, а е нещо като пълзяща средна ... Батката е казал по този въпрос "let the profit runnnn" )))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                        Колко да са тези балами - 600 хил. лв. оборот за една година.
                        Сигурно едни и същи си превъртат едни акции и симулират активност
                        Лев е добра цената за акция като Свилоза, на която има фундамент. Всичко оттам нататък е несериозно и оборота го показва, на 1 лев оборота беше по-добър, с нарастване на цената над 300% оборота се загубва
                        Той и Батката така направи - подари акциите на 1 лв Разбира се, това беше преди много години, по-вероятно пак може да е в играта Пише в темата на фиба, макар, че това ми изглежда доста по-добро отколкото е фиба ))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Защото го смятам за толкова повърхностно и несериозно , колкото и да кажа кое е шит и кое не. Единственото което намирам за разумно е да преценя аргументите за и против покупката или продажбата на една хартийка. Конкретно за Свилоза аргументите ми да съм in бият яко другите. Естествено имам си таргет
                          Поздрави и успех в инвестициите

Коментар

• Ти защо не се ангажираш с прогноза на цената да речем след 1 година

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Да видим тези , в които остане Черния Петър накрая ще си признаят ли - или всички ще са големи играчори
                              Да не ви вкарвам в полемики , но като чета хейтърите по позицията бих попитал някой от вас ще се ангажира ли с конкретна прогноза за цена към определена дата или просто си лафите?
                              Не е препоръка разбира се аз съм здраво зареден тук

Коментар

• Е чак пък, то това важи за всяка акция, дайте никоя да не купуваме, щото може да падне. Това е тъп довод... За момента тук всичко е супер, та нормално си се качва даже е ефтино още. Просто за бъдещите очаквания става въпрос примерно за след година, две, три ...

Коментар

Working...
                                X