Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеДаниела Пеева става ДВИ.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗабелязал съм, че балами винаги има....Вечната стара история..
Лека и доходна. Ти си умно момче и съм убеден, че ще си вземеш своето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеКучетата си лаят /плюят/, а камионите с дървесина денонощно си вървят към Свилоза...
Стискаме палци за камионите - да не спират !!! (денонощно) ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеЗащото го смятам за толкова повърхностно и несериозно , колкото и да кажа кое е шит и кое не. Единственото което намирам за разумно е да преценя аргументите за и против покупката или продажбата на една хартийка. Конкретно за Свилоза аргументите ми да съм in бият яко другите. Естествено имам си таргет
Поздрави и успех в инвестициите
Според мен обикновено таргета на "големите бфб-играчори" не е закотвен в някакво предварително замислено число, фундаментално изчислено или получено свише, а е нещо като пълзяща средна ... Батката е казал по този въпрос "let the profit runnnn" )))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКолко да са тези балами - 600 хил. лв. оборот за една година.
Сигурно едни и същи си превъртат едни акции и симулират активност
Лев е добра цената за акция като Свилоза, на която има фундамент. Всичко оттам нататък е несериозно и оборота го показва, на 1 лев оборота беше по-добър, с нарастване на цената над 300% оборота се загубваНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Защото го смятам за толкова повърхностно и несериозно , колкото и да кажа кое е шит и кое не. Единственото което намирам за разумно е да преценя аргументите за и против покупката или продажбата на една хартийка. Конкретно за Свилоза аргументите ми да съм in бият яко другите. Естествено имам си таргет
Поздрави и успех в инвестициите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим тези , в които остане Черния Петър накрая ще си признаят ли - или всички ще са големи играчори
Не е препоръка разбира се аз съм здраво зареден тук
Коментар
Коментар