IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Чакаме. Сега десет работни дни беше нали? Не видях някъде КФН за емисиите и за новата централа да са коментирали, за спестяването на биомаса и т.н.
    abc, според мен сега ще им излезе най-ефтино на Свилоза да се отпишат дори това да означава да си платят реалната справедлива цена.

Имам и не препоръчвам на никого нищо.
    Първо да видим кога ще си коригират търговото. 10 дни след това текат.
    И да, и аз мисля, че ще си платят реалната , за да не рискуват с неприемане от страна на КФН и на коригираното.
    Но да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Чисто финансово нищо няма да им излезе евтино около това търгово. Ще трябва да измислят някакъв друг начин че да не го правят изобщо.
      Точно. След като прочетох за търговото, първото нещо, което си помислих е защо им е нужно Нека видим сега какво ще се случи

Коментар

• Чисто финансово нищо няма да им излезе евтино около това търгово. Ще трябва да измислят някакъв друг начин че да не го правят изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Поздравления за работата на КФН!
          Изключително пълно, обстойно и мотивирано решение за временна забрана!
          Поздравления и за труда на всички колеги, които обжалваха това предложение! Аз, поне, виждам, че мотивите в жалбата ми са взети под внимание.
          Сериозно ще трябва да поработи и Дачев и ПФБК / ако не реши да ги смени , де/ , за да си коригира търговото...

Временната забрана може да бъде изтеглена от тук-
          http://www.fsc.bg/bg/novini/resheniy...8-g--9160.html
          Чакаме. Сега десет работни дни беше нали? Не видях някъде КФН за емисиите и за новата централа да са коментирали, за спестяването на биомаса и т.н.
          abc, според мен сега ще им излезе най-ефтино на Свилоза да се отпишат дори това да означава да си платят реалната справедлива цена.

Имам и не препоръчвам на никого нищо.
          Last edited by pepe1234; 09.11.2018, 10:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
            На заседанието си на 08.11.2018 г. КФН реши:

1. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „А.Р.У.С. Холдинг“ АД към останалите акционери на „Свилоза“ АД, гр. Свищов, за закупуване на 2 139 070 броя акции, представляващи 6,74% от капитала на дружеството. Предложената цена на една акция е 4,70 лв.

Поздравления за работата на КФН!
            Изключително пълно, обстойно и мотивирано решение за временна забрана!
            Поздравления и за труда на всички колеги, които обжалваха това предложение! Аз, поне, виждам, че мотивите в жалбата ми са взети под внимание.
            Сериозно ще трябва да поработи и Дачев и ПФБК / ако не реши да ги смени , де/ , за да си коригира търговото...

Временната забрана може да бъде изтеглена от тук-
            http://www.fsc.bg/bg/novini/resheniy...8-g--9160.html

Коментар

• На заседанието си на 08.11.2018 г. КФН реши:

1. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „А.Р.У.С. Холдинг“ АД към останалите акционери на „Свилоза“ АД, гр. Свищов, за закупуване на 2 139 070 броя акции, представляващи 6,74% от капитала на дружеството. Предложената цена на една акция е 4,70 лв.

Коментар

• Утре ли трябва да излезе решението на КФН?

Коментар

• "Красимир Дачев: Първото, което взех – предприятие, което прави 40 млн. долара годишно, го заварих с 28 млрд дълг. "

ех, завалийката ........... жив да го оплачиш...

Last edited by polki; 04.11.2018, 03:11.
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                    Би трябвало да очакваме вече произнасяне на КФН тук
                    Срокът за произнасяне е 20 работни дни или по мои сметки към петък 9-ти ноември

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение
                      Преди да се произнесе е по-добре да излезе консолидирания отчет :-)
                      Това може и да стане, ако от Свилоза решат днес-утре да публикуват консолидирания, но това е малко вероятно
                      Срокът за произнасяне на КФН е 20 дни от внасяне на търговото и още 10 дни, ако има коригирано такова...

Коментар

• Преди да се произнесе е по-добре да излезе консолидирания отчет :-)

Коментар

• Би трябвало да очакваме вече произнасяне на КФН тук

Коментар

• Щом се маха така, колко да е читава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Susie Разгледай мнение
                              Чета Ви и не мога да разбера - какво се чудите, какво коментирате? Не е риторичен въпроса, сериозно питам?
                              Коментираме делистването на една от малкото читави компании на БФБ.
                              Last edited by abc; 29.10.2018, 07:22.

Коментар

• Чета Ви и не мога да разбера - какво се чудите, какво коментирате? Не е риторичен въпроса, сериозно питам?

Коментар

Working...
                                X