IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Никола и ти ли ще произвеждаш спам вече?????

Не мисля че резултата ще е по-нисък. Тия са просто супер консервативни. Преди 3-4 месеца бяха писали че очакват целулозата да поевтинее. А тя се задържа на тия цени през цялото това време. Добре е да се консервативен, но не и негативен.
    Г-н Зарев??
    От момента когато участвам във форума не си спомням да съм подвел някого в прогнозите си или изказванията си. Ако така пише значи ще е така - шансът е 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля че резултата ще е по-нисък. Тия са просто супер консервативни. Преди 3-4 месеца бяха писали че очакват целулозата да поевтинее. А тя се задържа на тия цени през цялото това време. Добре е да се консервативен, но не и негативен.
      Г-н Зарев??
      Спокойно, батя, играта продължава. Така и не се научиха спекулантьорите, че фундамента рано или късно побеждава... А ти мисли и за следващата лимонка, винаги трябва да има и резервен вариант
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Стигат ти на тебе разправии с КФН приятелче. :P

Наистина може и да ми се е сторило, че е писало 10 млн, но може и да е писало. Това вече няма значение, защото статията сега е ок.

Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Mоля пратете проверка на КФН.
        В системата ни има log-ове, които пазят кога е пипано за последно.
        Е в 11:27 ч. е и точно тогава е пусната новината.

Няма никаква грешка.

Това е мега лъжа.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
          така е, случват се.

Ама жалко, че не видях грешката, за да се възползвам от нея
          Mоля пратете проверка на КФН.
          В системата ни има log-ове, които пазят кога е пипано за последно.
          Е в 11:27 ч. е и точно тогава е пусната новината.

Няма никаква грешка в статията и не е имало. Нищо не е коригирано по нея.

Това е мега лъжа.

Явно някои е получил оптична измама от 2010 г. 20 млн. 10 пъти

и т.н.

Но това е слабост на мозъка, не на статията
          Last edited by mpy_yordanov; 25.02.2011, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Сори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html

Имаше грешка. Пишеше, че годишната печалба е 10 млн. лева. За това според мен и хората се подплашиха и разпродадоха. Инвестора да си проверят статиите, които пускат защото и без това пазара е много изнервен. Последното нещо, от което се нуждаем е грешна информация.
            Нe e пишело 10 млн. годишна печалба.
            Явно 2010 г. с 20 млн. се е преплело в съзнанието и е станала оптична грешка.

Ако пишеше 10 млн. всички щеше да са забелязали.

Не е виновен Investor.bg за това, че някой е допуснал техническа грешка при четене.

Коментар

Не следя компанията и поради тази причина не анализирам отчетите й. Не мисля, че грешката е направена с някаква цел. Случват се такива неща.

така е, случват се.

Ама жалко, че не видях грешката, за да се възползвам от нея

Коментар

• Добър отчет!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не следя компанията и поради тази причина не анализирам отчетите й. Не мисля, че грешката е направена с някаква цел. Случват се такива неща.

Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                  Никола, знаеш, че тези грешки не са случайни и човек трябва да гледа официалния отчет, а не какво си пишат разни медии

Коментар

Сори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html

Имаше грешка. Пишеше, че годишната печалба е 10 млн. лева. За това според мен и хората се подплашиха и разпродадоха. Инвестора да си проверят статиите, които пускат защото и без това пазара е много изнервен. Последното нещо, от което се нуждаем е грешна информация.

Никола, знаеш, че тези грешки, ако случайно са случайни, то си се случват и човек трябва да гледа официалния отчет, а не какво си пишат разни медии

Коментар

• Сори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        Какви са тея промоции тука днес? Айде давайте още бре. Кво ги стискате тея артии?
                        Едно играчорче решило да спазва принципа - Продавай на новина. И си разтовари кошничката.
                        Абе търговия да става, пък и стратегии различни да има не е лошо

Коментар

• Никола и ти ли ще произвеждаш спам вече?????

Г-н Зарев??

Коментар

• Какви са тея промоции тука днес? Айде давайте още бре. Кво ги стискате тея артии?

Коментар

Тук може да се каже само това:

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХ
                              това всеки може да го каже , но има по добри места от този форум за това

Коментар

• Тук може да се каже само това:

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХ

Коментар

Working...
                                X