Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНикола и ти ли ще произвеждаш спам вече?????
Не мисля че резултата ще е по-нисък. Тия са просто супер консервативни. Преди 3-4 месеца бяха писали че очакват целулозата да поевтинее. А тя се задържа на тия цени през цялото това време. Добре е да се консервативен, но не и негативен.
Г-н Зарев??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Стигат ти на тебе разправии с КФН приятелче. :P
Наистина може и да ми се е сторило, че е писало 10 млн, но може и да е писало. Това вече няма значение, защото статията сега е ок.
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеMоля пратете проверка на КФН.
В системата ни има log-ове, които пазят кога е пипано за последно.
Е в 11:27 ч. е и точно тогава е пусната новината.
Няма никаква грешка.
Това е мега лъжа.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениетака е, случват се.
Ама жалко, че не видях грешката, за да се възползвам от нея
В системата ни има log-ове, които пазят кога е пипано за последно.
Е в 11:27 ч. е и точно тогава е пусната новината.
Няма никаква грешка в статията и не е имало. Нищо не е коригирано по нея.
Това е мега лъжа.
Явно някои е получил оптична измама от 2010 г. 20 млн. 10 пъти
и т.н.
Но това е слабост на мозъка, не на статиятаLast edited by mpy_yordanov; 25.02.2011, 14:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html
Имаше грешка. Пишеше, че годишната печалба е 10 млн. лева. За това според мен и хората се подплашиха и разпродадоха. Инвестора да си проверят статиите, които пускат защото и без това пазара е много изнервен. Последното нещо, от което се нуждаем е грешна информация.
Явно 2010 г. с 20 млн. се е преплело в съзнанието и е станала оптична грешка.
Ако пишеше 10 млн. всички щеше да са забелязали.
Не е виновен Investor.bg за това, че някой е допуснал техническа грешка при четене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе следя компанията и поради тази причина не анализирам отчетите й. Не мисля, че грешката е направена с някаква цел. Случват се такива неща.
така е, случват се.
Ама жалко, че не видях грешката, за да се възползвам от нея
Коментар
-
Не следя компанията и поради тази причина не анализирам отчетите й. Не мисля, че грешката е направена с някаква цел. Случват се такива неща.
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеНикола, знаеш, че тези грешки не са случайни и човек трябва да гледа официалния отчет, а не какво си пишат разни медииThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html
Имаше грешка. Пишеше, че годишната печалба е 10 млн. лева. За това според мен и хората се подплашиха и разпродадоха. Инвестора да си проверят статиите, които пускат защото и без това пазара е много изнервен. Последното нещо, от което се нуждаем е грешна информация.
Никола, знаеш, че тези грешки, ако случайно са случайни, то си се случват и човек трябва да гледа официалния отчет, а не какво си пишат разни медии
Коментар
-
Сори Батя, моя е грешката. В статията: http://www.investor.bg/news/article/113105/339.html
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНикола и ти ли ще произвеждаш спам вече?????The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеКакви са тея промоции тука днес? Айде давайте още бре. Кво ги стискате тея артии?
Абе търговия да става, пък и стратегии различни да има не е лошо
Коментар
-
Никола и ти ли ще произвеждаш спам вече?????
Не мисля че резултата ще е по-нисък. Тия са просто супер консервативни. Преди 3-4 месеца бяха писали че очакват целулозата да поевтинее. А тя се задържа на тия цени през цялото това време. Добре е да се консервативен, но не и негативен.
Г-н Зарев??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТук може да се каже само това:
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХ
Коментар
Коментар