Когато Краси даде дивидент поне 2 години подред , ще влеза и аз.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеИ защо си мислите, че тази разлика в цените е за ВАС. Вие още малко и билета на Краси ще искате
Коментар
-
Хе-хе, Р/Е 3 ама трейлинг а за форуърд в доклада за дейността пише друго - "Общите предвиждания за финансовия резултат на Свилоцел ЕАД през 2011 са, че той ще бъде много по-нисък от този през 2010" Нали знаеш, че при инвестиционните решения еднократните ефекти трябва да се игнорират а относно хваленето - хвали се стока дето се продава от този дето я продава
Първоначално изпратено от БатяДа, Р/Е 3 А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, Р/Е 3
А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеДа си припомняме ли ХДПАТ какви резултати имаше за да иде на 42000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеПо-професионалните анализатори и инвеститори обаче следят компанията от доста време и е нормално да бъдат по-консервативни в оценките си.
А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение- това са картини от пейзажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеДа си припомняме ли ХДПАТ какви резултати имаше за да иде на 42000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеМного активното хвалене на компанията ме кара да съм предпазлив. Кое освен лесните за манипулации резултати и обещания са представили в последните години на акционерите. Тези леко цинични отговори в стил Васил Божков ми дойдоха в повече
Коментар
Коментар