IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато Краси даде дивидент поне 2 години подред , ще влеза и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
      И защо си мислите, че тази разлика в цените е за ВАС. Вие още малко и билета на Краси ще искате
      дай да не гледаме отчети и да се спамим по цял ден а ?

Коментар

• Не сте малки мислете с главите си

Коментар

• И защо си мислите, че тази разлика в цените е за ВАС. Вие още малко и билета на Краси ще искате

Коментар

• Хе-хе, Р/Е 3 ама трейлинг а за форуърд в доклада за дейността пише друго - "Общите предвиждания за финансовия резултат на Свилоцел ЕАД през 2011 са, че той ще бъде много по-нисък от този през 2010" Нали знаеш, че при инвестиционните решения еднократните ефекти трябва да се игнорират а относно хваленето - хвали се стока дето се продава от този дето я продава

Първоначално изпратено от Батя
            Да, Р/Е 3 А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Да, Р/Е 3

А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш
              Те тия оценки на база П/Е изядоха главата на много инвестирали през 2007г. след като се оказа, че "ниските" П/Е станаха бая височки през 2008-2010, че даже и някои фирми минаха на загуба. Директно се сещам за еуфорията около Трейс или пък първичното предлагане на Железопътна инфраструктура.

Коментар

Да си припомняме ли ХДПАТ какви резултати имаше за да иде на 42000
                тук картинката е по проста , BHKP целуозата струва 1200 лв /т средни международни цени , Свилоза има разходи за един тон от 540 лв , и успявата да намерят пазар за около 110000 тона . Абсолютно никаква анология не виждам с ХДПАТ където политиката и еврофондовете вляеха на бизнеса им и печалбата идваше само не и от profit margin

Коментар

• Смело напред момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                    По-професионалните анализатори и инвеститори обаче следят компанията от доста време и е нормално да бъдат по-консервативни в оценките си.
                    Да, Р/Е 3

А относно хваленето. Ами Кире хвали се нещо което заслужава. Умрял кон какво да го хвалиш

Коментар

- това са картини от пейзажа
                      Е, сега картини..картини, картини, ама какви картини хе хе хе

Коментар

• - това са картини от пейзажа

Коментар

Да си припомняме ли ХДПАТ какви резултати имаше за да иде на 42000
                          припомни ми , и обърни внимание откъде идваше печалбата ....

Коментар

• Да си припомняме ли ХДПАТ какви резултати имаше за да иде на 42000

Коментар

Много активното хвалене на компанията ме кара да съм предпазлив. Кое освен лесните за манипулации резултати и обещания са представили в последните години на акционерите. Тези леко цинични отговори в стил Васил Божков ми дойдоха в повече
                              ок съм с теб че това хвалене е обезпокоително , но кажи ми като видиш отчета как точно става тази лесна манупулация на резултатите ????

Коментар

• Много активното хвалене на компанията ме кара да съм предпазлив. Кое освен лесните за манипулации резултати и обещания са представили в последните години на акционерите. Тези леко цинични отговори в стил Васил Божков ми дойдоха в повече

Коментар

Working...
                                X