IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спекулативна акция, която много стоя на 1 лев

Коментар

• Колкото и да се шегуваме не това е основното, а промявната в отношението спрямо миноритарните акционери

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
        А ЦКБ ти даде повече от Краси от 0.82 дъно
        аз СВИЛОЗА не съм я купил на дъното зачото дъното беше много под 1 лв , купих когато цените на цеулозата се нормализираха и си пуснаха новите мошности ...А иначе всички са купили на дъното ...

Коментар

Засега не бих купил- докато не видя истински промененото отношение на основния акционер
          Ще видиш променено отношение, когато се завърне от космическата екскурзия.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Засега не бих купил- докато не видя истински промененото отношение на основния акционер

Коментар

• Вече да. Ами има много по добри акции на подобни цени, но това е друга тема. Мого се слага все тази тема отгоре и се прекалява

Коментар

А ЦКБ ти даде повече от Краси от 0.82 дъно
                Интересно ми е не на колко оценяваш дружеството, а при какви цени би купувал акции тука?

Коментар

И при МЦХ, ЕЛХИМ, МЕДИКА е така
                  да да и при трите беше излязъл 2008 и после влезе на дъното през 2009 нали .. тук не става дума да сравняване но като и да е

Коментар

И защо си мислите, че тази разлика в цените е за ВАС. Вие още малко и билета на Краси ще искате
                    Това не важа ли за почти всички акции на дружества? А пък където има свестни дивиденти, цените на акциите са доста по-височки от тука. Примерно, Стара планина и дъщерните.
                    Тъй че всеки си преценява. Тука рискът е големичък, но пък и възможностите за доходност са по-големи.
                    Тъй че плюенето тука е безмисленето. Инвестиралите в акцията са го направили именно щото плюенето е голямо и съответно акцията е подценена.

Коментар

• А ЦКБ ти даде повече от Краси от 0.82 дъно

Коментар

• И при МЦХ, ЕЛХИМ, МЕДИКА е така

Коментар

• Не обичам и двете- купих хес на 3-4 лева преди две години и ще имам и двете

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Естествено, че трябва денонощно да четем отчети. Най-вече тези, които ни устройват. На останалите няма да обръщаме внимание...
                            по принцип чета последния консолидиран , ти някакъв друг дето не ни устройва или може би по актуален имаш ???

Коментар

Когато Краси даде дивидент поне 2 години подред , ще влеза и аз.
                              Краси и това дърво Свилоза ми дадоха 70% доходност за 3м , ще мина и без дивидент , ако си чел внимателно имат 14 млн загуба от предишни години да покриват чак след това може да се раздаде дивидент . Но за теб явно капиталовата печалба не значи нищо без дивидент

Коментар

• Естествено, че трябва денонощно да четем отчети. Най-вече тези, които ни устройват. На останалите няма да обръщаме внимание...

Коментар

Working...
                                X