Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАбе хората са го казали....."Не ми хвали стока, хвали ми пазар".......тук пазара определено е много тегав......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеСпекулативна акция, която много стоя на 1 лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеЗа Дачев най-добрата схема е да продаде известно количество акции, с които да събере парите за заема от 3 млн евро, които ще предостави на Свилоза срещу 8% фиксирана лихва..
Освен ако не е намерил нещо на 1/10 от цената му. Или ако китайците спрат да ползват тоалетна хартия.
Ако разбера че продава на различен от себе си на тези цени ще сипя всичкото си под него.
Не е препоръчка
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениенещо се бъркаш, бе, пич
краси нищо не ти е дал ----------- влезнал си между два отчета чисто спекулативно и си изкарал някой лев и си си въобразил, че краси ти е дал нещо
питай онези които са давали пари на ИПО на тях краси какво им е дал
може да даде, а може и да не даде
и аз ще го изчакам и когато е готов да дели пицата пропорционално , тогава и аз ще се включа
-----------------
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеКраси и това дърво Свилоза ми дадоха 70% доходност за 3м , ще мина и без дивидент ,
краси нищо не ти е дал ----------- влезнал си между два отчета чисто спекулативно и си изкарал някой лев и си си въобразил, че краси ти е дал нещо
питай онези които са давали пари на ИПО на тях краси какво им е дал
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеако си чел внимателно имат 14 млн загуба от предишни години да покриват чак след това може да се раздаде дивидент .
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеКогато Краси даде дивидент поне 2 години подред , ще влеза и аз.
-----------------
повече няма да пиша в темата защото някои си правят грешни изводи, че ви завиждам --- все едно съм седял с кинтите си на депозит, изпуснал съм влака и сега плюя по "капиталовите ви печалби дето ви дава краси" белким се върне влака на 1 и аз да се качаLast edited by JackDaniels; 28.02.2011, 15:20.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
За Дачев най-добрата схема е да продаде известно количество акции, с които да събере парите за заема от 3 млн евро, които ще предостави на Свилоза срещу 8% фиксирана лихва. Така хем няма да се бръкне въобще, хем ще вдигне фрий флоута без въобще да загуби контрол (има над 25 млн акции), хем ще разчита на повече инвеститори за последващо увеличение на капитала. Даже може да останат пари и за космическата одисея. Единствения проблем пред тази схема е, че въпреки добрите новини и активния ПР към акцията засега продължава да няма сериозен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеКолкото и да се шегуваме не това е основното, а промявната в отношението спрямо миноритарните акционери
Коментар
Коментар