IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.blitz.bg/news/article/101181

Айде отиде в космоса
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Абе хората са го казали....."Не ми хвали стока, хвали ми пазар".......тук пазара определено е много тегав......
      Круме, не е ли един и същи бълвоч пазара и тук и при Трейса!! ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
        Спекулативна акция, която много стоя на 1 лев
        Що бе, еврохолд още са си там CCb също стоя по-дълго на лев. Те не са ли спекулативни по твоя критериЙ А унипак ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
          За Дачев най-добрата схема е да продаде известно количество акции, с които да събере парите за заема от 3 млн евро, които ще предостави на Свилоза срещу 8% фиксирана лихва..
          Дачев на 2 лв няма да продава. И на 5 се съмнявам.
          Освен ако не е намерил нещо на 1/10 от цената му. Или ако китайците спрат да ползват тоалетна хартия.
          Ако разбера че продава на различен от себе си на тези цени ще сипя всичкото си под него.
          Не е препоръчка

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
            нещо се бъркаш, бе, пич

краси нищо не ти е дал ----------- влезнал си между два отчета чисто спекулативно и си изкарал някой лев и си си въобразил, че краси ти е дал нещо

питай онези които са давали пари на ИПО на тях краси какво им е дал

може да даде, а може и да не даде

и аз ще го изчакам и когато е готов да дели пицата пропорционално , тогава и аз ще се включа

-----------------
            А пък аз ще вляза, когато Краси ми припише мерцедеса си хе хе хе

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
              Краси и това дърво Свилоза ми дадоха 70% доходност за 3м , ще мина и без дивидент ,
              нещо се бъркаш, бе, пич

краси нищо не ти е дал ----------- влезнал си между два отчета чисто спекулативно и си изкарал някой лев и си си въобразил, че краси ти е дал нещо

питай онези които са давали пари на ИПО на тях краси какво им е дал

Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
              ако си чел внимателно имат 14 млн загуба от предишни години да покриват чак след това може да се раздаде дивидент .
              може да даде, а може и да не даде

Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
              Когато Краси даде дивидент поне 2 години подред , ще влеза и аз.
              и аз ще го изчакам и когато е готов да дели пицата пропорционално , тогава и аз ще се включа

-----------------

повече няма да пиша в темата защото някои си правят грешни изводи, че ви завиждам --- все едно съм седял с кинтите си на депозит, изпуснал съм влака и сега плюя по "капиталовите ви печалби дето ви дава краси" белким се върне влака на 1 и аз да се кача
              Last edited by JackDaniels; 28.02.2011, 15:20.
              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• За Дачев най-добрата схема е да продаде известно количество акции, с които да събере парите за заема от 3 млн евро, които ще предостави на Свилоза срещу 8% фиксирана лихва. Така хем няма да се бръкне въобще, хем ще вдигне фрий флоута без въобще да загуби контрол (има над 25 млн акции), хем ще разчита на повече инвеститори за последващо увеличение на капитала. Даже може да останат пари и за космическата одисея. Единствения проблем пред тази схема е, че въпреки добрите новини и активния ПР към акцията засега продължава да няма сериозен интерес.

Коментар

• Краси да не ви изплющи

Коментар

• Какво мрънкате? Не ви ли сига ръст от 70-80 % за няколко месеца Кисело е гроздето май ...
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ха-Ха. Прекрасна акция. Много се лакомите, но Краси да не ви маха от космоса

Коментар

• Абе хората са го казали....."Не ми хвали стока, хвали ми пазар".......тук пазара определено е много тегав......

Коментар

• Килър, т иобикаляш тука като гладен вълк около кошара пълна с тлъсти овце Ама нали все пак оградата трябва да се прескочи

Коментар

• Колко съм бил прав когато преди няколко месеца прогнозирах, че движението в цената на тази акция на доста хора ще им бърка дълбоко отзад
                            И това ще е особенно болезнено при всеки следващ консолидиран отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                              Колкото и да се шегуваме не това е основното, а промявната в отношението спрямо миноритарните акционери
                              Такава промяна определено има през последните 4-5 месеца. А защо засега няма дивидент вече ти беше обяснено.

Коментар

• Стига за днес- имате глави мислете

Коментар

Working...
                                X