IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Батя ама ти си бил много лесен ! Защо не попита за колко закупени акции става дума. Ами ако са 200-300 бр - бих го отчела като PR кампания. Mоже да подготвят почвата за увеличение на капитала с несобствени средства
    Нека си говорим розови неща и всичко ще е ок , а? Нека свалим розовите очила и бъдем по-обективни. Нямам намерение да се заяждам...
    Че като гледам се развихря нова пазарна турболенция. Защо и този път Свилоза няма да спре да работи? При тази ситуация е доста вероятно целулозата, както и доста други суровини да поевтинеят, това вече е факт при някои. Освен това слабият долар не е ли проблем за компанията? Доколкото знам основните приходи са в долари?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
      Аз разбрах за "фенове" от ЕБРД, които са идвали на гости на Свилоза през юли във връзка с предоговарянето на дълга. Може ли да кажете как са протекли дискусиите и дали може да се очаква подписване на договор за реструктуриране на дълга?
      Мисията по-скоро беше информативна и много приятелска. Подписването на окончателното споразумение се забави след подписването на предварителното, което обаче е biding, по моя молба с цел пестене на такси и хонорари. Така след поредното плащане което ще направим падаме под първоначалната главница и може да се използват всички староподписани документи. А и сега, когато си плащаме никой не си дава зор, особено през лятото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Благодаря за поканата г-н Зарев! В близко време нямам възможност да се възползвам от нея, но малко по-натам... особенно ако продължите да ни радвате с добри резултати
        Отчитам и като много положителен жест това, че мениджър си купува акции от компанията.
        Нов сайт с повече данни... - Продължавайте така!
        Батя ама ти си бил много лесен ! Защо не попита за колко закупени акции става дума. Ами ако са 200-300 бр - бих го отчела като PR кампания. Mоже да подготвят почвата за увеличение на капитала с несобствени средства
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
          Уважаеми акционери,

Всеки вторник в 12;00 излиза актуалната цена на BHKP, продуктът който правим ние, тук http://www.foex.fi/. Нашата цена при същите условия на продажба е по-ниска с около 15% поради ред причини.
          Разработваме нов дизайн на сайта ни, който ще ви дава много по-богата информация за бизнеса ни.
          Имам интерес - купих си и аз акции от компанията. Мисля, че не съм в конфликт, а и вярвам, че след като се гърбя като бесен няма да е лошо да участвам за спорта, няма само Батя и p-trade да печелят, я.
          Всеки случай Батя е пич. Каня го да дойде до Свилоза да се запознаем. А и останалите фенове, стига да имат възможност - в края на краищата е добре да видите наживо как се прави нещото. И така 45 години от създаването на предприятието! На всеки който прояви желание ще му пратим юбилейния брой на списание Целулоза и хартия. Качен е и на сайта ни, но е 254 мб и е тежичък. Това ми е вторият юбилей, който чествам след този на Целхарт - Стамболийски. Да видим кой ще е третия.
          Благодаря за поканата г-н Зарев! В близко време нямам възможност да се възползвам от нея, но малко по-натам... особенно ако продължите да ни радвате с добри резултати
          Отчитам и като много положителен жест това, че мениджър си купува акции от компанията.
          Нов сайт с повече данни... - Продължавайте така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
            ...каня го да дойде до Свилоза да се запознаем. А и останалите фенове, стига да имат възможност - в края на краищата е добре да видите наживо как се прави нещото.
            Аз разбрах за "фенове" от ЕБРД, които са идвали на гости на Свилоза през юли във връзка с предоговарянето на дълга. Може ли да кажете как са протекли дискусиите и дали може да се очаква подписване на договор за реструктуриране на дълга?

Коментар

• Коментар

• Инфо

Уважаеми акционери,

Всеки вторник в 12;00 излиза актуалната цена на BHKP, продуктът който правим ние, тук http://www.foex.fi/. Нашата цена при същите условия на продажба е по-ниска с около 15% поради ред причини.
                Разработваме нов дизайн на сайта ни, който ще ви дава много по-богата информация за бизнеса ни.
                Имам интерес - купих си и аз акции от компанията. Мисля, че не съм в конфликт, а и вярвам, че след като се гърбя като бесен няма да е лошо да участвам за спорта, няма само Батя и p-trade да печелят, я.
                Всеки случай Батя е пич. Каня го да дойде до Свилоза да се запознаем. А и останалите фенове, стига да имат възможност - в края на краищата е добре да видите наживо как се прави нещото. И така 45 години от създаването на предприятието! На всеки който прояви желание ще му пратим юбилейния брой на списание Целулоза и хартия. Качен е и на сайта ни, но е 254 мб и е тежичък. Това ми е вторият юбилей, който чествам след този на Целхарт - Стамболийски. Да видим кой ще е третия.
                Last edited by Zarev; 10.08.2011, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Благодаря, че ме светнахте колко е цената на целулозата. Сега всичко ми е много по-ясно
                  в отчета си пише колко им е разхода на тон продукция а също и продажната цена която е с около 100 Е по ниска от пазарната

Коментар

• Благодаря, че ме светнахте колко е цената на целулозата. Сега всичко ми е много по-ясно

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                        нека някой да постне цената за колегата
                        Pulp BHKP EUR EUR 585.82
                        Pulp BHKP USD USD 829.23

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Ха-ха, забавно, трябва да си сменя ника на "Синергон"

Пазара е никога доуточнен, до доказване на противното...
                          И все пак ....
                          Като гледам последната страница - инсайдера верно е забелязъл - много мечки, много нещо. Че и шокови терапевти има...
                          Както казва фискалист-ът в темата за оптимизма - "баси, не е препоръка !!"

Коментар

• нека някой да постне цената за колегата

Коментар

• къде видя срив при целулозата

Коментар

• Само дето цените на суровините се сриват в последно време...

Коментар

Working...
                                X