Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Пичове, разбирам че виждате потенциала и искате акцията да катери, но на тоя умрял пазар как да стане
Не ми хвали стока, хвали ми пазар, казват търговците.
И така, явно ще се чакат по-добри времена на БФБ. Иначе пък като тръгнат нещата сме виждали колко бързо може да се подредят, на какви ралита е способно това пазарче
Така че възползване от дефектите на пазара и търпение - това е рецептата
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение...Защото ти се струва или защото е подценена ? Кое е по-вероятно
Не е препоръкаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениемного подценена ми се струва тук цената на акциите
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениемного подценена ми се струва тук цената на акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеМного сте тактичен, което ви прави чест. И все пак ви пожелавам да ви идват по-често българи и по-рядко немци.
Иначе мога да се обзаложа на по една бира (по ваш избор), че в следващите 12 месеца няма да ви преместят на друг отдел в банката (предполагам са ви казали, че могат да ви преместят обратно в банкинг тийма).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеТук малко смесвате нещата. Като начало, който да беше дошъл от банките няма как да ми бъде неприятно - ние сме редовни платци, имам си договор, плащам си. Твърде вероятно е до края на годината да има и съвсем други отдели, които да отговарят за нас.
Иначе мога да се обзаложа на по една бира (по ваш избор), че в следващите 12 месеца няма да ви преместят на друг отдел в банката (предполагам са ви казали, че могат да ви преместят обратно в банкинг тийма).
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеГ-н Зарев, благодаря за допълнителното инфо относно визитата на ЕБРД. От написаното разбирам, че ви е посетил по-скоро българин, че иначе мисията можеше и да е доста по-неприятна.
И все пак имам забележка относно писания от типа: "банките ме обикалят за да дадат пари".
Оставям настрана, че това няма как да е вярно, но все пак тогава е чудно защо не си изплатите направо дълга към ЕБРД и НИБ, ако толкова други институции искат да хвърлят пари по вас, вместо да се занимавате да предоговаряте каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеБалансът ми не е лош, банките ме обикалят за да дадат пари.
И все пак имам забележка относно писания от типа: "банките ме обикалят за да дадат пари".
Оставям настрана, че това няма как да е вярно, но все пак тогава е чудно защо не си изплатите направо дълга към ЕБРД и НИБ, ако толкова други институции искат да хвърлят пари по вас, вместо да се занимавате да предоговаряте каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНека си говорим розови неща и всичко ще е ок , а? Нека свалим розовите очила и бъдем по-обективни. Нямам намерение да се заяждам...
Че като гледам се развихря нова пазарна турболенция. Защо и този път Свилоза няма да спре да работи? При тази ситуация е доста вероятно целулозата, както и доста други суровини да поевтинеят, това вече е факт при някои. Освен това слабият долар не е ли проблем за компанията? Доколкото знам основните приходи са в долари?
Което не означава, че кризата ще ни отмине. В момента обикаляме клиентите и на никой не му харесва ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеБатя очевидно си разбира от занаята. Но precakanato наистина ме впечатлява с емоционалните си и точни, кратки коментари. Дотолкова, че отидох да видя профила и - умрях от искрен смях, не бях виждал скоро такова чувство за хумор.
Това с увеличението май ви бях писал, че няма как да е вярно, а сега в кризата да не говорим пък изобщо.
А, да, все забравям, да казвам, че тук имам хакции ))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБатя ама ти си бил много лесен ! Защо не попита за колко закупени акции става дума. Ами ако са 200-300 бр - бих го отчела като PR кампания. Mоже да подготвят почвата за увеличение на капитала с несобствени средства
Това с увеличението май ви бях писал, че няма как да е вярно, а сега в кризата да не говорим пък изобщо.
Коментар
Коментар