IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе исках да кажа че излитате.Не е препоръка естественно.А ценната информация е
    негативния тренд при целулозата
    .
    Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    благодаря ти за ценната аналитична информация свързана с дружеството , сега вече наистина нима да мога да спя спокойно като акционер

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
      Кадема ви ви напусна.:
      благодаря ти за ценната аналитична информация свързана с дружеството , сега вече наистина няма да мога да спя спокойно като акционер

Коментар

• Кадема ви ви напусна.:
        DЦитат:
        Първоначално изпратено от Монти
        ...
        Батя ,чакам да ми покажеш успешно увеличение на капитала и значителна разлика надолу от емисионната на маркета а не да се правиш на много знаеш....
        Защото ни Доверие ,ССВ ,Бенчмарк ,Свилоза са цъфнали...засега.Нищо лично ,но не обичам много знаещите без особенни постижения...

Батя
        Щом не търпиш забележки жив и здрав бъди. Най-лесно е да си замълчим и да те оставим да я караш както решиш...
        Колкото до изброените в първото съм от 1.60 и засега съм доволен, не съм припрян човек. А в последното нямам от месец, разтоварих пакетно на 1.07 че хич не ме кефи негативния тренд при целулозата.

Сори че не пиша по темата!
        Няма да се повтори!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          аз не познавам някой да е напуснал работа и да има меден вкус в устата .....и на мен ще ми липсва г-н Зарев зашото само от него можеше да се получи интересна информация свързана със състоянието на СВИЛОЗА , иначе тази тема мисля че е най несериозната от всички , само глупости ракети текстове и линкове за космоса, нищо смислово по същество ...
          Да кажем едно "Бог да прости", смирено да се прекръстим. Усещайки непреходността на момента, дано получим просветеление.
          Ne e preporyka

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Този привкус нищо чудно да остане и при някои от акционерите
            аз не познавам някой да е напуснал работа и да има меден вкус в устата .....и на мен ще ми липсва г-н Зарев зашото само от него можеше да се получи интересна информация свързана със състоянието на СВИЛОЗА , иначе тази тема мисля че е най несериозната от всички , само глупости ракети текстове и линкове за космоса, нищо смислово по същество ...

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Г-н Зарев имам усещането за един горчив привкус ,
              който е останал у вас след края на съвместната ви работа с Свилоза.
              Този привкус нищо чудно да остане и при някои от акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Мисля, че г-н Зарев сериозно ще ни липсва.
                Абе тоя краси - космонавта, как мисли да я вдига тая ракета ??!! С лафовете за китайците ли ?
                Неминуемо ще липсва. А ракетата като че ли, ще я дислоцират обратно към хангара. Дано не ръждяса там с времето.
                Май ще се наложи, пак да се изчака деня на космонавта (12.04) през следващата астрономическа година
                Не е препоръка. Имам малко от този папир.
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Мисля, че г-н Зарев сериозно ще ни липсва.
                  Абе тоя краси - космонавта, как мисли да я вдига тая ракета ??!! С лафовете за китайците ли ?
                  Наистина жалко за г-н Зарев, з/о космонавта основно мисли за "инвестиции" с които да липсва кеша...!

Коментар

• Г-н Зарев имам усещането за един горчив привкус ,
                    който е останал у вас след края на съвместната ви работа с Свилоза.

Коментар

• Мисля, че г-н Зарев сериозно ще ни липсва.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Така е то.... Те космическите дела не ни е дадено на всички да ги разбираме ....
                        Май Космонавта пак отсъства от час.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                          А и г-н Зарев със своя опит, контакти и история с ЕБРД вече дал своя принос за преодоляване на кризата, възстановяване на доверието и предоговаряне на условията по кредита и вече не е толкова нужен на вездесъщия мажоритар-мениджър.
                          Българска история... Всички българи са: "Ти на мене акъл не ми давай, дай ми пари!" Явно г-на Зарев е свършил работата с предоговарянията и сега нямат нужда от него, до следващия път!...
                          Зарев, желая Ви успех и късмет! Всъщност ЕБВР със сигурност ще имат нужда от сериозен човек някъде, така че според мен е въпрос на време, май!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                            Мдаа, явно Краси Дачев трудно може дълго време да се схожда характерно с други освен със самия себе си. А и г-н Зарев със своя опит, контакти и история с ЕБРД вече дал своя принос за преодоляване на кризата, възстановяване на доверието и предоговаряне на условията по кредита и вече не е толкова нужен на вездесъщия мажоритар-мениджър. Сега, с оглед на затягането на кризата, по-голямата публичност и увеличението на капитала вероятно не са непосредствено предстоящи опции и предимство би могло да се отдаде на затягане на мажоритарния контрол и редуциране на управленските разходи. Надявам се приноса и раздялата с г-н Зарев да са добре възнаградени и му пожелавам успех в ново поприще.
                            Така е то.... Те космическите дела не ни е дадено на всички да ги разбираме ....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мдаа, явно Краси Дачев трудно може дълго време да се схожда характерно с други освен със самия себе си. А и г-н Зарев със своя опит, контакти и история с ЕБРД вече дал своя принос за преодоляване на кризата, възстановяване на доверието и предоговаряне на условията по кредита и вече не е толкова нужен на вездесъщия мажоритар-мениджър. Сега, с оглед на затягането на кризата, по-голямата публичност и увеличението на капитала вероятно не са непосредствено предстоящи опции и предимство би могло да се отдаде на затягане на мажоритарния контрол и редуциране на управленските разходи. Надявам се приноса и раздялата с г-н Зарев да са добре възнаградени и му пожелавам успех в ново поприще.
                              Last edited by Valuator; 24.10.2011, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                А защо напуснахте ако не е тайна, г-н Зарев?
                                Нещо като несходство с характерите.

Коментар

Working...
                                X