IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А защо напуснахте ако не е тайна, г-н Зарев?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Успехи и от мен, комплименти за смелостта (по-скоро че сте си дал труда) да коментирате в подобен форум в България.

Коментар

• Успех и късмет г-н Зарев в новото поприще-каквото и да е то.
        Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
        Колеги,

От един месец вече не работя в Свилоза/Свилоцел. Търся си работа и не знам все още какво ще правя по-нататък.
        Беше ми приятна комуникацията с вас. Доколкото познавам корпоративната култура на Свилоза едва ли ще имате някой, който да отговаря на въпросите ви. Желая ви успехи!

Коментар

• Приятно ми беше

Колеги,

От един месец вече не работя в Свилоза/Свилоцел. Търся си работа и не знам все още какво ще правя по-нататък.
          Беше ми приятна комуникацията с вас. Доколкото познавам корпоративната култура на Свилоза едва ли ще имате някой, който да отговаря на въпросите ви. Желая ви успехи!
          Last edited by Zarev; 22.10.2011, 13:10.

Коментар

• Търси го Зарев на Бахамите.

Коментар

• 'Националният промишлен лидер „Свилоза” и фирмите в клъстъра осигуряват заетост на нашата община и създават значима добавена стойност за българската икономика. През изминалите няколко години в „Свилоза” се направиха инвестиции за 120 млн.лв. А преди дни нов, значим инвестиционен проект на стойност 20 млн.лв. беше стартиран на площадката на най-големият промишлен обект в региона ни. ''

Г-н Зарев ,

Може ли да ни кажете за каква инвестиция от 20 млн говори Г-н Станислав Благов?
              Last edited by p_trade; 18.10.2011, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Как ли ще се отрази космическата новина на цената на акциите тук?
                Хубаво е да подарят на Брансън една акция на свилоза Човекът е инвеститор, ще оцени профита.

Коментар

• Как ли ще се отрази космическата новина на цената на акциите тук?

Откриха първото космическо летище
                  18 октомври 2011 | Технологии | Наука / Редактор Veline Nascimento

Откриха първото космическо летище “Спейспорт Америка“
                  Сн.: EPA/БГНЕС

Британският милиардер Ричард Брансън, който е президент на “Върджин Галактик“, откри в Ню Мексико първото космическо летище в историята - “Спейспорт Америка“. Оттам трябва да излитат в пространството космическите туристи.
                  Милиардерът откри сградата като счупи в нея бутилка шампанско пред гостите, сред които имаше около 150 астронавти, които вече са си запазили билет за космическото пространство. Те присъстваха на демонстрационен полет на совалката "WhiteKnightTwo", който един ден ще отведе новите “туристи“ извън земната атмосфера.

Губернаторът на Ню Мексико Сузана Мартинес, предаде ключовете на “Спейспорт“ на Ричард Брансън, посочва БГНЕС. Сградата е дело на архитекта Норман Фостър и е направена от местни материали.

През септември Брансън заяви по тв канала Си Ен Ен, че се надява да изстреля първата совалка в пространството до една година. “Совалката е завършена. Тестовете са много убедителни и мисля, че се движим към първото изстрелване след около 12 месеца“.

Няколкостотин души вече са си запазили билет за пътуване в космическото пространство, заплащайки средно по около 200 000 долара.

http://it.dir.bg/news.php?id=9714537
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    И все пак тука небето съвсем не е безоблачно и за движението на цената си има конкретни причини.
                    Например, съвсем нормално е да ни притеснява дали продажбите няма да паднат, когато Гърция официално обяви фалит и мораториум по външния си дълг.

Признавам си, имам акции.
                    къде е безоблачно , естествено че фалита на Гърция ще се отрази може би на много износители , специално СВИЛОЗА директно не е засегната от Гърция но от ефектите които могат да имат други държави . Тук хубавото е че целуозата е борсова стока ...ако намалее търсенето цената пада и човек сам може да наблюдава какво се случва всеки вторник в 12h00 . Да не забравяме че повреме на първата вълна цената беше паднал до почти 300 евро за тон сега е 580 евро за тон , тук като знаем себестойнстта за един тон ( горе долу около 700 лв) лесно може да се следят облаците в небето . Но за момента 11.5 млн производствена EBITDA и то за 6М при 34 млн капитализация , просто няма друга такава акция

Коментар

И все пак тука небето съвсем не е безоблачно и за движението на цената си има конкретни причини.
                      Например, съвсем нормално е да ни притеснява дали продажбите няма да паднат, когато Гърция официално обяви фалит и мораториум по външния си дълг.

Посетихме клиентите, намаляваме експозицията към Гърция, търсим начини да се гарантираме и за късмет доларът се качва, та се отварят други пазари.
                      В момента разсъждаваме на теоретично ниво как биха се държали клиентите, когато имат да ни дават пари и Гърция:
                      1. Фалира, обяви мораториум, но остане в еврозоната.
                      2. Фалира, обяви мораториум и въведе драхмата.

Какво казва форумния think tank за очакваното поведение на контрагентите ни?

Коментар

Целия свят това се пита и не само заради свилоза.
                        Хайде, какво става вече в Китай. Още ли не са започнали да ползват тоалетна хартия ?
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                          този въпрос за всяка акция ли го задаваш ? Много е смислен наистина ..

Коментар

• "Свилоза" протестира срещу новите водни такси
                            http://econ.bg/news/article206952.html

Коментар

• О, компетентний ! направо ме преби със знание и информираност.
                              Вместо да си ласкаеш егото по форуми, можеше само да ми отговориш с инфото за блоковите сделки и да приключиш, но не..................трябваше да си избиваш комплексите.

и какво спечели ?

Ей, аман от комплексари........

Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                              личи си кой се излага минаха две блокови сделки на договорена цена 1.07 и ти питаш защо акцията пада , но явно ти не знаеш какво е това и нали е пазар всеки ден падат и се качват акции и особено при по неликвидните разликите са големи , утре ще купя една акция на 1.15 и ти ще питаш за какво се вдига така ли ??? Ми иди питай днес всички 30 падащи акции за какво падат да видиш кой ще ти мълчи ..., ставаш смешен и гледам че и други по отдолу са ти го казали

Междудругото някои отговори ли ти на въпроса ?? Замисли се ти
                              Last edited by Avalaon; 13.09.2011, 16:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                                не знам дали е смислен, но като няма какво да кажеш - мълчи и не се излагай.
                                личи си кой се излага минаха две блокови сделки на договорена цена 1.07 и ти питаш защо акцията пада , но явно ти не знаеш какво е това и нали е пазар всеки ден падат и се качват акции и особено при по неликвидните разликите са големи , утре ще купя една акция на 1.15 и ти ще питаш за какво се вдига така ли ??? Ми иди питай днес всички 30 падащи акции за какво падат да видиш кой ще ти мълчи ..., ставаш смешен и гледам че и други по отдолу са ти го казали

Междудругото някои отговори ли ти на въпроса ?? Замисли се ти

Коментар

Working...
                                X